Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Camilla - 9 mars 2009 16:42

Japp idag har jag varit på det näst sista inbokade besöket hos BM, allt såg bra ut, bebisen var inte fixerad, men låg med huvudet i rätt läge, så den skall bara sjunka ner lite mer, BM sa att vissa bebisar fixerar sig inte förrän det är dags för förlossningen.


Jag fick kolla blodvärde, blodtryck + urinprov som alltid, allt såg bra ut.


Vi pratade idag lite om förlossningen och amning, hon skrev ner lite saker till personalen på förlossningen, tex att jag vill att de föreslår smärtlindring om jag tycker att det gör för ont samt att jag helst inte vill ha epidural.


Hon trodde att vi skulle ses även på nästa inbokade träff, men man vet aldrig sa hon, nu kan det ju sätta igång när som helst, det är ingen som vet, spännade är det ;-)


Jag mår bra annars, har dock ofta ont i ryggen, det är tungt nu, har gått upp 15,6 kg, de flesta kilon har kommit nu på slutet när bebisen går upp mycket i vikt.


Har också börjat känna av mycket starkare förvärkar, det sa BM var bra och ett tecken på att kroppen jobbar på inför förlossningen.


Efter besöket så tog jag och Eddie en prommis där i kring sjukhuset, det blåste ganska kallt, sedan åkte jag hem, käka lite lunch och lade mig på soffan, sedan har jag sovit till och från till strax före 3, känner mig helt slut idag, kanske kroppen tycker att det är dags att vila ;-) har ju hållit på med nåt här hemma varje dag, men nu är all målning klar, jag har svårt att ta det lugnt, men nu så när det är klart så kan jag slappna av ;-) Krister har sagt till mig fler ggr om jag inte ska vila, han tycker att jag håller på väl mkt, han har nog rätt, puss sötnos, det kommer väl efteråt eller så håller jag på att bli förkyld, hoppas inte det.


Nu ska jag slappa vidare, vi hörs!








Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards