Alla inlägg under september 2012

Av Camilla - 4 september 2012 11:41

Klev upp vid 6 imorse, bytte om och gick sedan 30 minuters rask promenad, sedan blev det frukost med barnen, efter det 30 minuters styrketräning följt av 30 minuter till på löpbandet, skönt!


Nu ska jag åka på jobbet, önskar att jag fick jobba bara dagtid istället, jag kan ju ändå inte ta sovmorgon, rätt jobbigt att kliva upp tidigt då man varit vaken ett bra tag på kvällen, jag måste vara vaken och varva ner hemma innan jag kan lägga mig och sova.


Vincent var ledsen när jag lämnade honom på dagis idag, inte likt honom som älskar att åka på dagis i vanliga fall, Alexander var ledsen ockå då han först slog pannan i bildörren och sedan sprang han rakt på något på dagis, så nu har han två bulor i pannan, små trollen, längtar redan efter er.

Av Camilla - 3 september 2012 22:59

Nu efter jobbet, en halvtimmes rask och väldigt svettig promenad, sedan lite kvällsfika och en dusch.

Ska ta och sova nu, hoppas att Alexander också tänker göra det, han låg och prata massa nyss.

Av Camilla - 3 september 2012 12:41

Imorse kl 8 kom Dhl med löpbandet, woho :-) har tagit mig en premiärtur, blev helt genomsvettig, perfekt då barnen kikade på film under tiden, nästan 1 timme väldigt raskt blev det.

Sedan in i duschen lite snabbt innan det bar av ner till dagis, sen hem och ut med Eddie i skogen en sväng, käkq lite sedan var eet bara att åka iväg på jobbet.

Av Camilla - 2 september 2012 20:30

Började dagen med att laga lite mat, en lasagne med squash stället för pasta och sedan blev det e fiskgratäng med ris och hollandaise.

Bettan och barnen har varit och hälsat på, sedan efter det kom pappsen, var ner och hämtade hit Tina och barnen också då hon inte fick igång bilen, vi försökte med startkablar men det gick inte.

När jag skjutsat hem dem åkte vi på stan och käka, grillspett på city, inte dumt, sedan bar det av hem, Krister var bara hem och vände, han är och fiskar med sin morfar.

Slog igång en film till barnen medan jag bytte vatten i akvariet, rengjorde filtret samt i med veckans dos av gödning.

Efter det blev det en promenad med Eddie, vi gick genom skogen bara eftersom det började regna, men det kom bara några droppar. Träffade på grannarna och surrade en stund medan barnen lekte, sedan in, kvällsfika och i säng med barnen.

När de somnat blev det en tur med snabeldraken, en dusch och nu slappar jag i soffan, skönt! Snorig har jag blivit också, snyter mig och nyser som bara debw, hoppas det inte blir värre.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards