Alla inlägg under april 2013

Av Camilla - 11 april 2013 19:36

Älskar färgen, så fin!

Av Camilla - 10 april 2013 22:31

Har jag jobbat, efter det åkte jag upp på kläddax och kikade på jackor till barnen, hittade superfina ljusblå Didriksons, men jag vet inte, eller jag vet att de är bra, men mkt pengar för två jackor, tror det var 579:- st.

Vi får se vad det blir för jacka, måste hitta nå gummistövlar till lillen också, de enda de hade där kostade 449:- st.

Jaja det löser sig, efter det blev det ica en sväng, sist men inte minst var jag och köpte ny inredning till akvariet då jag fick till mig att de fiskar som dött i mitt akvarium kan ha blivit förgiftade av metaller som kan finnas i stenar som plockas i naturen, hade jag ingen aning om.

Köpte även guppys och svärdbärare, sen hem käka och dona med akvariet, ut med all gammal inredning och i med ny, köpte nåt som kallas drakstenar, ljusa stenar med rätt stora håligheter, det blev superfint, hoppas att det nya innerfiltret som jag beställt kommer imorgon så att det blir bra cirkulation i vattnet.

Nu på kvällen hann jag med en 4 km spring/gå runda, riktigt skönt, nu ska jag sova.

Gonatt <3

Av Camilla - 10 april 2013 22:19

Så pass att Vincent var tvungen att ha dem bredvid sängen när han skulle sova, sötis <3

När han fick dom idag sa han -mamma dom här är fräscha, haha han har så många roliga uttryck för sig lillgubben!

Av Camilla - 9 april 2013 07:36

Som är i sin värsta 2 års trots, ska ha, ska inte ha mest hels tiden, allting är hans, kastar saker omkring sig och skriker, rart med barn när de är så ;-)

Försöker tänka varje dag att det går snart över, ge mig styrka!

Av Camilla - 9 april 2013 07:01

Vincent är verkligen jobbig nu, han tjatar och tjatar när han vill ha något,är dum och slår lillebror jätteofta utan att han gjort något plus att han säger en massa dumma saker som tex jag ska förstöra din tröja eller något annat.


Riktigt jobbigt, sedan är han samtidigt fruktansvärt mammig, så fort han ser mig så ska han kramas och gärna klamra sig fast i mig, gosmamma hör jag mest hela tiden. Visst det är gulligt men det blir lite mkt :p


Någon som känner igen sig som har en 3-4 åring?

Av Camilla - 4 april 2013 23:24

Har jag krupit ner i sängen efter att ha gjort en massa nytta, direkt efter jobbet idag sålde jag barnvagnen då vi aldrig använder den, sedan var jag och hämtade två jättefina väggljusstakar som jag köpt via fb.

Sedan på ica och handla, käka lite när jag kom hem, sen så tog jag och bakade två tårtbottnar, städade och plockade nere samt städade akvariet, hoppade över gödning och mäsk denna gång då en otäck alg och envis alg flyttat in, ska se om det blir mindre då, jag hoppas det.

När jag var klar blev det en kvällskiss med Eddie sen hoppa in i duschen för att sist men inte minst varva ner med te och en macka.

Nu ska jag försöka sova, igår kväll hade jag så svårt att somna pga rethostan, den verkar vara kvar även ikväll tillsammans med huvudvärk.

Sedan så har jag alltid svårare att somna när Krister är ute och kör, hoppas det går bra för honom.

Av Camilla - 2 april 2013 20:11

Var till barnmorskan och satte in en hormonspiral idag, har hört många skräckhistorier att det ska göra ont, jag kan bara meddela att det kändes knappt alls och var klart på 10 min bara hoppas att det fungerar bra på mig nu, dvs att det inte blir en massa trassel.

Annars har jag jobbat idag, sedan gick jag och barnen och kikade på världens sötaste lilla bebis hos Martin och Bettan, tänk att mina grabbar varit så små. Han låg och sov så gott i min famn bra länge :-)

Nu så ligger jag på soffan, känner av lite som mensvärk, men det är det enda.

Inatt vaknade Alexander säkert 5-6 ggr.. Och bara grinade, till slut fick han lägga sig i vår säng, trångt men det gick.

Vincent somnade inte förrän vid 22.30 då han somnade i bilen på väg hem från Ramsele, var där igår och hälsade på pappa samt farmor, där serverades en massa mat och efterrätt, proppmätt när vi åkte därifrån.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards