Alla inlägg under april 2012

Av Camilla - 21 april 2012 06:38

Nu så är jag och barnen vakna, Alexander vaknade igår vid 22.30, han grinade och ahde sig till och från, till slut blev jag så less att han fick välling, han åt upp allt, men gnällde och grinade ett tag till även efter det innan han somnade, men han har iaf sovit hela natten, hörde att han smågrinade nån gång, men det var nog i sömnen. Jag funderar på om han bara ska få sova litegrann idag på dagen, men han känns lite liten för det också, ja vi får se.


Var tog förresten appen som skulle ordnas till bloggplatsen vägen?

Av Camilla - 20 april 2012 04:14

Då måste det vara något som är fel, Alexander har hållit oss vakna så mycket på nätterna sista tiden att jag börjar få väldigt svårt att slappna av och att somna om då jag blir väckt :-( nu har han varit vaken en timme och mest hållit på att prata, frågan är ju varför han sover så dåligt, tro om han sover för länge på dagen? Måste kolla med dagis hur länge han brukar sova.

Av Camilla - 18 april 2012 19:01

Har inte haft ork att blogga, är fortfarande lite förkyld, sedan är vi så trötta eftersom Alexander sover så dåligt, men han får ingen mer välling på natten, tar väl ett tag innan han vant sig av. Igår natt var han vaken en timme och inatt säkert en och en halv, eller mer. Riktigt jobbigt.Annars går det jättebra på jobbet, sista dagen med utbildning imorgon, då ska vi göra slutprov :-)

Av Camilla - 14 april 2012 18:47

Nu när jag har börjat jobba så är det riktigt mysigt när det blir helg, idag har jag och barnen varit in till stan och träffat syster, vi drack kaffe och surrade, inte dumt det inte. Medan jag satt där så fick jag inbjudan av Victoria att komma på fika, så klart att vi måste göra det, hon firade sin 18-års dag lite för tidigt idag så vi blev bjudna på smörgåstårta, go fika och trevligt sällskap så klart.


När vi kom hem så hoppade Krister in i duschen, käka lite, sedan åkte han ner till Högge, de ska dricka öl och tända en för tidig majbrasa :p


Jag och barnen var trötta efter dagen så vi har bara kikat på tv, lekt lite, badat, nu så har de lagt sig. Lillen som inte sovit något idag lade sig strax före 18.30, tänkte att Vincent kan vara vaken med mig så kan vi mysa bara vi, men han sade till strax efter 18.30 att han ville sova så nu sover båda.


Alexander sov förresten bättre inatt, han vaknade till när Krister lagt sig och var hungrig, sedan vaknade han inte förrän 5.15, fick välling, somnade om till 5.30, sedan hade han gjort nummer två och kunde inte sova mer. Krister klev upp med barnen, skönt särskilt eftersom jag hade så ont i huvudet, en envis huvudvärk har förföljt mig hela dagen, just nu känns det dock lite bättre.


Av Camilla - 13 april 2012 06:52

Alexander är jätteorolig på nätterna, han vaknar (inte varje dag) kanske en timme efter att han somnat, då äter han en hel flaska välling oftast, igår kväll åt han en hel flaska vid 19, vaknade igen efter 21.00, åt en hel flaska välling igen, sedan vaknade han vid 1-tiden och sedan vid 4.50 igen, han åt en hel flaska båda gångerna, vi har så klart provat att inte ge honom, men det knorrar så i hans lilla mage samt att han inte ger sig, skriker som bara den. 


4 flaskor sedan kl 19 igår kväll!!! Det känns väl inte riktigt normalt????


Det känns lite som att ha en bebis igen, han är ju trots allt snart 1 år och 5 månader, jag undrar ju så klart vad det beror på? Det är riktigt jobbigt både för honom och för oss att hela tiden få sömnen störd. Han har sovit dåligt under en lång tid nu tycker jag, med undantag för någon enstaka natt.


Annars går allt bra med utbildning på jobbet, mycket att ta in, men det känns jätte bra iaf. Vardagen flyter på, jag hinner inte så mycket när jag kommer hem, äta, leka lite med barnen, fixa med sysslor som behöver göras. Sedan är det i princip kväll, att jag fortfarande är förkyld gör inte att jag orkar mer direkt.


Näe nu ska jag borsta tänderna på barnen, sedan är det snart dags att åka ner mot dagis.








Av Camilla - 9 april 2012 19:44

Så hoppas jag att denna vecka som kommer blir lättsammare, dvs utan magsjukor och förkylning.I fredags fyllde Vincent 3 år, det firades så klart med en massa paket och tårta, vi käkade även grillat med tillbehör, mums var det. Senare på kvällen åkte jag på magsjuka, det var mindre trevligt.På lördagen var jag döslut och orkade ingenting, igår var det bättre, orkade mig ut på en liten promenad med Vincent.Idag är jag rätt pigg, om bara förkylningen kan ge sig, känner mig tungandad och har fortfarande snuva, men det ger sig väl snart hoppas jag.Nu ska jag slöa vidare i soffan, trevlig kväll på er!

Av Camilla - 4 april 2012 18:30

Blä vad less jag är på denna förkylning nu, igår kändes det mycket bättre, men framåt kvällen så började rösten att svika mig, jag är nu hes som bara den och det är jätte jobbigt att prata, hoppas på en bättre dag imorgon. Jag har gått på ipren, alvedon och nässpray sedan i måndags.


Det går iaf jätte bra på utbildningen på mitt nya jobb, tror det kommer att bli kanon :-) Det känns så.


Igår adopterade jag bort mina guldbarber till Malin som bor på andra sidan, perfekt att någon ville ta hand om dem, jag vill satsa mer på levandefödare som guppy, platy och kanske svärdbärare etc


Nu ska jag sitta i soffan resten av kvällen, titta på tv, dricka te och hoppas på att förkylningen ger upp. Förresten så får jag lock för öronen rätt vad det är samt att jag blir jätte yr, känns som att jag ska svimma, har blivit så två gånger, har aldrig känt det förut, läskigt är det.




Av Camilla - 2 april 2012 19:36

Allt har gått fin fint och det känns verkligen jätte bra :-) träffade på flera gamla jobbarkompisar också, jätte roligt att se dem.Ser verkligen fram emot resten av veckan.Krister fick åka hem från jobbet idag, dagis ringde och meddelade att han har feber, det var nog bara en topp, han har varit piggare än på länge hela eftermiddagen. Om han är ok imorgon bitti så får han gå på dagis, annars blir Krister hemma.Nu ska jag bara slöa resten av kvällen och hoppas att förkylningen gör sig mindre påmind imorgon.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards