Alla inlägg under september 2008

Av Camilla - 20 september 2008 11:25

Jag har för länge sedan tittat ut en tavla på artgeist.com, den på bilden nedan, blev helt kär i den första gången jag såg den, jag vill ha den på vår sovrumsvägg, det skulle vara hur läckert som helst, får se när man köper den, nån gång skall jag köpa den iaf :)


Den kostar ca 1800:- med alla tillbehör i storleken 120x90 cm.


Ps. ta en titt på sidan, de har hur mycket snygga tavlor som helst Ds.

Av Camilla - 20 september 2008 07:04

Usch imorse mådde jag så fruktansvärt illa, blev alldeles varm och yr och illamående när jag stod och sminkade mig, var tvungen att gå och sätta mig ner ett tag, då gick det över. Min barnmorska sa att jag har väldigt lågt blodtryck så då blir man lätt yr, helt ofarligt tydligen, men väldigt obehagligt.


Fick i mig en tallrik yoghurt iaf, jag brukar oftast inte ha några problem att äta på morgonen, men idag gick det inge vidare :p nästa illamåendeattack kom när jag skulle kolla vad det var i matlådan jag höll i, jag fick såna kväljningar, har blivit så extremt känslig för vissa lukter, tänk vad kroppen kan bli konstig när ma när gravid.


Gjorde i ordning 2 mackor och tog med mig, jag vet att jag kommer bli jättehungrig lite senare.


Men men det kommer ju något bra av det hela, man får tänka så :D





Av Camilla - 19 september 2008 15:08

Iof så jobbar jag i helgen, men men det går bra det också, börjar kl 7 både lördag och söndag, bästa tiden att jobba tycker jag.


Snart blir det hem och laga köttfärspaj, mums!


Sedan ska vi till Danne och Kristin och kika på film är det tänkt, blir nog att åka dit ganska tidigt, jag ska ju upp och jobba imorgon, sedan är jag så fruktansvärt trött nu för tiden :p


Vi hörs!



Av Camilla - 19 september 2008 06:55

Vaknade vid 4 imorse att jag drömde att jag höll på att flytta ifrån mitt x, drömde att jag var rädd för vad han ska hitta på härnäst, i drömmen hände dock inget otäckt.


Däremot när jag sedan vaknade så kom jag att tänka på den gången jag hade köpt en klänning som jag skulle ha på min systers bröllop, en jättefin vit långkläning, lite urringad, inte alls särskilt mycket, till den skulle jag ha ett par vita skor, jag var hur nöjd som helst över mitt köp.


När jag kom hem så bad x att jag skulle prova klänningen, vilket jag såklart glatt gjorde, när jag gick in i vardagsrummet för att visa så stirrade han bara på mig och sa: Den där kan du ju inte ha på dig, du ser ut som en j-la hora, jag blev alldeles paff och svarade att jag naturligtvis köpt den för att ha den på bröllopet, x blev vansinnig klev upp och slet sönder axelbanden på klänningen.


Jag minns att jag storgråtandes ringde till mamma, detta var första gången någonsin jag berättat när x gjort något, jag tror aldrig mer jag vågade berätta något heller, förrän nu långt efteråt vill säga, detta var inte den första grej han gjorde mig om man säger så.


Det var så himla skönt när jag vaknade till imorse, kröp närmare K, kände mig trygg och somnade om.


Puh va långt det blev, kände att jag var tvungen att skriva av mig lite tankar.



Av Camilla - 18 september 2008 15:02

Så vad har jag gjort idag.... jo jag har varit på stan, först var jag ute och gick med Eddie ca en timme, stackarn är ju fortfarande en riktig fegis när det gäller att vara där det är mycket trafik, så jag försöker att ta med honom så ofta som möjligt, han börjar blir lite bättre, men det kommer att ta tid, men troligtvis så mognar han lite och inser att det inte är så farligt.


Sedan var jag upp på kläddax och köpte ett par mammabyxor, det börjar bli så obekvämt ibland att ha vanliga jeans, blev en sväng ner på stan också, tror jag har provat igenom alla kappahls bh:ar, men till slut hittade jag 2 st som satt bra. Träffade min gamla klasskamrat Jenny där nere, hon hade hört att jag är gravid så hon gratulerade så mycket.


Var in på Ica innan jag åkte hem, handla lite smått och gott, fick med mej 2 tidningar också, en skvaller och en gravid tidning :-) så nu tänkte jag ta mig en dusch och bara slappa.


Krister jobbar över idag så det dröjer nog innan han kommer hem idag :( längtar alltid så mycket efter han när han är borta, men det är ju iof bra, tänk om det vore tvärtom.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards