Alla inlägg under december 2008

Av Camilla - 14 december 2008 18:02

Sedan går jag på semester i 14 dagar, det ska bli så skönt =) Då kan man vara hemma och pyssla på med övervåningen när man känner för det, julbaka lite osv, mysigt.


Sedan har jag frågat om jag kan få slippa jobba de sena passen på jobbet då jag känner att jag inte orkar med det. D skulle kolla om jag kan få jobba till 19-20 tiden ca.


Jag skulle egentligen få ett intyg i fredags, men läkaren vägrade skriva ett eftersom jag inte är sjuk, jag förklarade för henne att jag pratat med min BM och att hon lovat att jag skulle få ett intyg, men det gick inte, kändes som att hon dumförklarade mig totalt, jag har tom fått ett mail av BM att hon bokar en läkartid om jag behöver ett intyg.


Typiskt att hon var ledig i fredags, men jag mailade henne om detta otrevliga bemötande med läkaren, så hon lär väl höra av sig imorgon.


Nu tror jag ju säkert att mitt jobb är snälla och löser detta iaf, vi får hoppas att allt går bra.


Jag var så arg i fredags när jag åkte från läkaren att jag inte orkade åka tillbaks på jobbet ens, man är väl lite extra känslig nu också när man är gravid ;-)


Imorgon har jag förresten gått 25 fulla veckor, går in i vecka 26 på tisdag, ska försöka ta några nya bilder på magen, den växer som tusan.


I helgen har jag för övrigt jobbat, jobbar nu också, slutar 19.00 idag så inte så länge kvar.


Igår kväll var vi ute på promenad en sväng, men det var så kallt, 18 minus.... brrr. Sedan blev det bara mysa inne med film och karra.



Kram på er!








Av Camilla - 13 december 2008 09:00

Imorse när jag klev upp så fanns det ingen ström hemma, så det var till att tända en massa ljus och göra sig i ordning i ljusskenet, mysigt är det när man bara har tända ljus, men lite opraktiskt ;-) Men det gick bra ändå.


Krister var så himla snäll imorse, det är han ju alltid, men imorse klev han upp, gjorde en brasa, sedan gick han ut sopa min bil starta den + skotta gården.


Älskling, du kommer att bli världens bästa pappa, du finns alltid för mig och ställer alltid upp. Älskar dig, du är så underbar ;-) puss


Igår kvälll var vi och käkade julbord med Kristers arbetskamrater, det var riktigt trevligt, hade först tänkt att åka hem för att kika på idol, men det var så trevligt och skönt att bara sitta och surra, så det blev inge idol igår.


Kika på tv en stund när vi kom hem, sedan var det dags att Zzzzzzzz, jag började ju kl 7 imorse. Jag minns att jag igår kväll när vi lagt oss för att sova sa till Krister att stänga av tvn... hmmm det konstiga var att ingen av oss tittat på tvn i sovrummet, det måste ha blivit strömavbrott fram och åter som gjorde att den slogs på... skumt var det iaf.









Av Camilla - 12 december 2008 08:27

Det är helt underbart denna vinter, så vackert och så mysigt, imorse hade det snöat närmare en decimeter, jag har sån julstämning, den blev ännu bättre när jag kom in på jobbet idag, då stod det ett bord dukat med glögg, lussebullar och pepparkakor, så nu sitter man och längtar till fikarasten.... mums!


Sedan ska vi på julbord ikväll, det ska också bli riktigt gott, det är alltid godast första gången man äter julmaten, men inget slår mammas sötost och sylta, eller mormors för den delen ;-)


Vi bestämde igår att vi skall åka till mamma på julaftonsmorgonen och sedan hem på eftermiddagen till Kristers mormor och morfar, vet inte om jag törs sova hos mamma pga allergin.


Ska ta och fråga läkaren om jag kan få allergimedicin utskriven, det verkar bara vara tavegyl som är beprövat att använda när man är gravid.


Dags att jobba vidare!



Av Camilla - 11 december 2008 08:34

Inhandlade nytt golv till stora rummet uppe samt till toan, det kommer att bli skitsnyggt, nu vill man bara hem och måla klart så att man kan börja tapetsera.


Köpte även tapeter, till stora rummet blir det röda tapeter med lite lite guld, ser ut bara som att man dragit ett drag med lite guld på en pensel. Tapeten till toan är svart med lite silver samt chockrosa inte så stora blommor, med svart golv till kommer det att bli såååå snyggt. Nästa tur blir det att köpa ny toastol samt handfat.


Kom hem vid 21 igår kväll, missade halva greys igår, men men det kanske går i repris.



Av Camilla - 10 december 2008 08:01

Jag kan inte förstå att jag ska få barn snart, trots att jag känner att det sparkar många ggr varje dag ;-)


Igår va jag till barnmorskan på koll, allt såg bra ut,fick lyssna på bebisens hjärta igen, denna gång slog det med 144 slag per minut, hon kände även en rejäl spark när hon lyssnade :-)


Du är på dag 169 av 280. (60,4%).
Du är i vecka 25.
Du har gått 24 fulla veckor och 0 fulla dagar (v24+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 31 mar 2009
Du har 111 dagar kvar till förlossning.


Idag efter jobbet ska vi åka ner till birsta och kika på golv och tapeter till övervåningen, de har en jättebra kampanj på golv så vi ska kika vad det är för något, så det blir bara hem en snabbis, stoppa något i magen och sen åka, de stänger kl 20.00



Av Camilla - 9 december 2008 08:16

Har haft 3 dagars helg, det är så skönt att få vara ledig, nu jobbar jag denna vecka, även helgen + nästa vecka sedan har jag semester :-)


I lördags var vi i ramsele, hälsade först på farmor och käka där, sedan var vi in till Ramsele på julmarknad, riktigt mysig marknad de har måste jag säga.


Efter det var vi till stallet en sväng, det var öppet hus, vi hjälpte Tina att stöka undan så att vi skulle kunna hälsa på hemma hos dem istället, där hemma blev det öppna paket för Natalie och fika tårta, hon blev överlycklig över de littlest petshop djur hon fick av oss, dvs mig, Krister, pappa, Helena och Kristian.


Vi var även på dansuppvisning på faxen, kika på Nattis och Nico och de andra småtjejerna när de dansade, de var så söta, kikade även på de större tjejerna som dansade, de hade lite otur när en mick inte fungerade, så de fick börja om 3 ggr, men 3:e gången gillt så gick det bra för dem.


Vi kom hem vid 7 på kvällen, kikade på film, sen skulle vi börja slå in lite paket, precis då ringde Kristers mamma och pappa och undrade om vi kunde skjutsa hem dem, de var inne i stan hos några kompisar och hade festat till det lite :-) Krister hade druckit öl så det var jag som fick köra, sedan när vi kom hem så drack vi hjortronglögg och slog in de julklappar som inte var inslagna.


På söndagen blev det måla för hela slanten, en strykning kvar runt fönstren i lilla rummet uppe så är det klart sedan, rollade även dörrarna via, men Krister sa att vi skall köra med målarsprutan istället så slipper jag rolla så många ggr, ska ta listerna med den också.



Vi funderar på att åka på Bauhaus imorgon och köpa golv och tapeter till stora rummet.


Även igår var jag ledig, det blev först en långprommis med Eddie, sedan åkte jag in till stan för att handla så att jag kunde baka, det blev Annalenas mandelkakor(vet inte vad de heter annars, fått receptet av Annalena) samt drömmar.


Sedan pysslade jag på med lite allt möjligt, gjorde i ordning skötbädden där den skall vara, packade upp alla bebissaker, lade bebiskläderna i garderoben, spjälsängen är ihopmonterad, lade i täcke och kudde och testade så att lakanen som jag köpt passade. Så roligt att börja göra i ordning.


Jag höll på att dona tills klockan var närmare 21 igår kväll, då var jag helt slut, men roligt att pyssla på.





Av Camilla - 5 december 2008 17:16

Usch vilken jobbig vecka det har varit på jobbet, men snart så är det helg, jag är ledig i 3 dagar, det känns som att det behövs =)



Imorgon blir det åka till ramsele, åker upp till farmor först, sedan en sväng på kajsa kavats julmarknad tror jag nog att det blir.


Sedan ska vi hälsa på Tina, gratta Natalie som fyller år, egentligen fyller hon på söndagen, men vi åker imorgon eftersom även mamma och Jörgen ska dit imorgon.


Trevlig helg på er!





Av Camilla - 4 december 2008 16:13

Hittade idag att de säljer dessa under julen, tyckte det var en rolig grej =)


Måste inhandlas så fort som möjligt, mums!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards