Alla inlägg under juli 2009

Av Camilla - 20 juli 2009 20:46

Idag har vi varit på Bodens och kikat, de rear ut träd och buskar till 50%, vi köpte en silverpil, 2 st ölandstok och början till måbärshäcken som vi ska ha, det fanns nämligen bara 10 st kvar, men vi köpte dem, då har vi iaf en början.


Det finns så mycket man vill göra i trädgården, vill ha ett växthus, en damm(som hos mamma med singel runt om, så fint). Men man får ta en bit i taget, man kan väl säga att buskar och träd är en bra början, sedan kan man bygga vidare utefter det nästa vår/sommar.


Vi var även och hälsa på hos Kristers mormor och morfar, lånade en bok om hur man gör olika saker i betong, tänkte fixa lite krukor + trädgårdplattor, det är ju inte så svårt, men man behöver inspiration, glömde köpa finbetong idag så det får bli en annan dag, jag gjöt med hjälp av mamma och Jörgen ett rabarberblad när vi var där, betongen ska ju torka någr dagar, så det blir till att hämta det sen eller om de kommer hit med det, var förresten jätteenkelt att göra.


Har även målat klart möblerna som ska vara i hallen, usch va less jag är på att måla,känns som att jag aldrig vill måla igen, igår målade jag även på i Vincents rum + dörrposterna då den färg som jag använt förut var sååå himla matt, nu blev det blankare iaf.


Det är bara några penseldrag kvar som måste fixas och det är vid ytterdörren efter att vi bytt dörr, sen så.


Jag tog även och rotade i skåpet i köket och skulle se om jag hade några prydnadssaker som passa uppe, dte är så tomt, men hittade bara 2 st ljuslyktor, så det blir till att inhandla lite nya grejer.


Nu ska jag kika på tv.













Av Camilla - 18 juli 2009 22:21

Japp det gör jag, trots att jag bara vart borta sedan 3 tiden ca, men det kan inte hjälpas, vill hem och pussa på mina 3 fina pojkar.


Iaf så har det gått jättebra att vara barnvakt till lilla natalie, vi har vart ute på en prommis sedan fick hon bada innan det var dags att göra sig klar för natten, det gick jättebra att lägga henne, stoppade i nappen några ggr men sen somnade hon och har sovit som en stock sen dess, det är så ovant med en annan bebis än sin egen, när Vincent skriker eller är gnällig så vet man ju oftast vad han vill, men när det inte är ens egen bebis så vet man inte det på samma vis.


Nu ska jag ta en titt på tv tablån och se om det finns nåt att kika på.


Ha en fortsatt trevlig kväll!



Av Camilla - 18 juli 2009 17:36

Nu har vi kommit hem från mamsen, vi har sovit där i 2 nätter, åkte dit på torsdag morgon och hem idag, va jätteskoj och skönt att vara borta en sväng, det som är tråkigt är  att Per, min mosters karl är sjuk, han har cancer som inte kommer att kunna botas, de har nyss flyttat hem från Spanien och köpt ett hus i Hammarstrand också händer detta, usch!!!


Iaf så har jag vart hem en sväng och packat upp och pysslat på lite, sedan bar det iväg till Undrom till Anna, jag är barnvakt åt lilla Natalie idag eftersom Anna och Lasse har bröllopsfest, hon är så liten jämfört med Vincent trots att hon är en månad äldre, Vincent är ju så lång, åh vad jag känner att jag saknar han redan och min älskling såklart, puss på er!


Nu tror jag att vi ska ta en prommis och fördriva lite tid.



Av Camilla - 15 juli 2009 16:00

Det är ungefär vad jag gjort de senaste 2 dagarna, håller på att måla hatthyllan och skohyllan vit, lägger ut bilder sedan hur det blev.


Nu är det snart dags att käka, sedan blir det apoteket och hämta ut allergimedicin, imorgon åker vi till mamma och sover kvar, bara det går bra med allergin så, gör det inte det så får vi åka hem, eftersom jag äter allergimedicin så borde det gå bra, Helena kommer också så det ska bli skoj att ses.

Av Camilla - 13 juli 2009 21:29

Vi skulle handla dörrfoder och lite annat hem, men det slutade med att vi köpte en ny barnvagn istället :p en jättefin Emmaljunga Citycross -09, liggdelen är i svart skinn, sittdelen är grå, se bilderna nedan + en bild på gopojken.


Vincent har varit hos sin farmor och farfar medans vi var i Birsta, skönt att vara lite barnledig, men man hinner sakna han, go pojken, nu har han somnat efter en massa grin, han har varit vaken alldeles för länge, då blir han grinig, men nu så sussar han sött =)


Pratade med Helena idag också, hon kommer mest troligt till mamma på torsdag så då tänkte vi passa på att åka dit vi också.


Ni blir det bullens pilsnerkorv med bröd, blir en sen snabb middag .


Vi hörs!

Av Camilla - 12 juli 2009 18:12

Det är vad jag åstadkommit idag, bakat 80 bullar och gått 2st prommisar,  var ute på en kortare prommis för en stund sen, såg så fint ut, men jäklar vad det blåste kallt.... brrrr, just nu sitter jag i soffan med Vincent bredvid och slöar, han ligger och pratar och sprattlar, så söt =)


ikväll blir det film, blir Wallander och en öl kanske, blev så sugen på en kall öl.... mmmm


Har nyss fixat Vincents födelseannons också, det var på tiden tycker jag, vet inte varför d inte har blivit av, det gick ju tokfort att ordna, så på lördag kommer han i tidningen.



Av Camilla - 9 juli 2009 18:04

Idag har Vincent vaccinerat sig för första gången, första sprutan reagerade han inte på, andra sprutan grinade han litegrann bara, sen var det bra, vi fick väga honom också, han väger 6860gram och är 61,5cm lång, gud vad han växer fort.


Efter vi varit på BVC så funderade vi på att åka på stan och fika, men det blev en tripp till kramfors och dollarstore istället, blev lite smått och gott, bla 3st småtavlor till Vincents rum + 2st långärmade trröjor till honom, svårt att låta bli att handla till honom när man ser nåt ;-)


Nu väntas svärmor och svärfar, de ska komma förbi på en fika.


Ha en trevlig kväll, det tänker jag ha.



Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards