Alla inlägg under februari 2010

Av Camilla - 13 februari 2010 18:58

Idag kände vi för att åka och kika på lite grejer i Birsta, Vincent fick hänga på denna gången, han var helnöjd att vara på Ikea och Bauhaus, han satt och tittade med stora ögon på alla grejer och surrade en massa, han har somnat för en stund sedan, jobbigt att vara i Birsta.


Iaf så kikade vi på skåpluckor på Ikea, vi hittade vilka vi vill ha, tror att vi är överens iaf ;) Efter det käka vi lunch, Vincent var ju ändå tvungen att äta innan vi gav oss iväg till Bauhaus, där köpte vi iaf en golvlampa till hallen, golv till köket, ett klickgolv som ser gammalt och ihoplappat ut, tror det kommer att bli jättebra, köpte även några blommor, sedan köpte Krister lite maskiner, en skruvdragare och en sticksåg, sånt som vi tjejer inte förstår oss på, maskiner och verktyg alltså ;)


Igår kväll kom förresten Högge, Wickis, Emelie och Wilma på besök, riktigt trevligt, vi satt och surrade till strax efter 23.


Nu blir det strax film, trevlig kväll.

Av Camilla - 12 februari 2010 18:03

Varit på stan idag, handlade 3 plagg till Vincent, 1st body i strl 86, 1st body i strl 92 och en tröja i strl 86, jag ville kolla hur de var i storleken, tänkte att jag ska beställa från Lindex hemsida där det finns mer att välja på, jag kan lätt köpa strl 92 på bodysar iaf, inte på tröjor, då blir det för stora.



Vincent i Thailandspyjamasen

  Dagens inköp  

Av Camilla - 10 februari 2010 11:43

Grattis på födelsedagen, hoppas att du får en fin dag, synd att vi inte kan ses, men det är lite långt ;) Vi saknar dig, kram

Av Camilla - 10 februari 2010 11:33

Väntar bara på att knoppen ska vakna och käka, sedan åker vi till ramsele och grattar Nicolina som fyller år idag :D


Det har hänt något roligt också, vi får ser hur det blir, kan inte berätta vad just nu. Hoppas hoppas att det går bra, ni får hålla tummarna trots att ni inte vet vad det är. Näe jag är inte gravid så ni behöver inte spekulera över det :p



Av Camilla - 9 februari 2010 11:27

Lagade pasta med köttfärssås igår samt kyckling med ris och currysås, fortsatte att fylla på lite idag, stekte en hel hög med plättar, det ska han få smaka idag, han har inte ätit plättar förut, jag gjorde också en fick gratäng med räksås och couscous, han fick smaka lite av såsen, han log när han smaka, då vet jag att han tyckte att det var gott =) Så skönt att ha mat till honom i frysen, visst kan han börja äta samma som vi, men då vi äter lchf också så använder vi ju ingen pasta eller potatis tex, då är det skönt att ha färdigt till honom, förresten så lagar jag all hans mat precis som att det skulle vara till mig, kryddar som vanligt och så, det enda jag inte gör är att tillsätta rent salt.



Av Camilla - 9 februari 2010 11:26

Igår skrev jag ju bara svärmor och Nico, men pappsen fyller också år imorgon, men det är lite långt att åka för att gratta dig imorgon pappa, vi får höras på telefon =)

Av Camilla - 8 februari 2010 19:13

Idag efter att Vincent sovit på förmiddagen så åkte vi in till stan och handlade lite, träffade på Jessica en sväng, vi stod och surra ett bra tag, sedan gick jag bort på Ulrimo, hade med termosen som jag gett till mamma i julklapp, den var knappt använd och trasig, jag fick ett tillgodokvitto trots att jag inte hade kvittot kvar, snacka om schysst.


Efter det var jag och handlade present till födelsedagsbarnen som fyller år denna vecka, dvs svärmor och Nicolina, Nico fyller på onsdag och svärmor på torsdag, pratade med syrran idag och sa att jag kommer på onsdag, gör nog sällskap med mamma och Jörgen över dagen, jag måste träffa mamma i vilket fall, glömde ju min motorvärmarsladd där :p


Annars så håller vi på att planera kök, vi ska nog byta det snart är det tänkt, vi håller på att räkna och dona så får vi se.


Förresten så var vi till grannen och kikade på allra sötaste Lucas för en stund sedan, tänk att Vincent varit så där liten. Jag tyckte bodyn jag köpte i strl 62 såg så liten ut, men inte när jag såg hur liten Lucas var, så söt.


Nu är det strax halv 8, sedan familjen annorlunda.

Av Camilla - 6 februari 2010 22:25

Efter att vi städat idag så åkte vi till Långsele, vi tänkte bara hälsa på en sväng, men blev bjudna på middag, det är aldrig fel. Frida och Niklas var där också.


Kom hem vid 20 tiden, kikat på film och bara tagit det lugnt, skönt =)

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards