Alla inlägg den 4 juni 2009

Av Camilla - 4 juni 2009 11:27

Det är vad jag känner mig just nu, varför?


Därför att passa en sjuk hund som hela tiden vill slicka sig och beter sig helt galet emellanåt tär på krafterna vill jag lova, eftersom han inte är pigg så har han fått ligga i sängen på natten annars har han pipit och pipit samt sprungit runt hela tiden där han ligger.


Igår precis närjag höll på att somna ungefär 5ggr så vaknade jag av att Eddie höll på att springa omkring, varje gång kom han närmare mig och trängdes, till slut blev jag så irriterad att jag gick ner och la mig på soffan, släckte lampan första gången kl 11, somnade kanske vid 1, jag beöver min sömn eftersom jag måste upp och mata Vincent på natten.


Sedan imorse när jag tog ner Eddie så satte sig han vid vardagsrumsbordet, när jag skulle ta honom därifrån så fick jag dra som en dåre, slutade med att han morrade och högg, han bet mig inte, men markerade troligen pga att han har ont och inte ville flytta sig av den anledningen, annars vet jag inte, blir orolig att det är nåt fel på han, men troligen är det pga smärta, han är ju jättego annars och visar inga andra konstiga tendenser.


Jag hoppas verkligen att det läker ihop bra nu så att man kan börja leva ett normalt liv igen, går i princip inte att gå ut med honom heller då han drar som besatt samt försöker tvätta sig hela tiden... suck


Kollade på såret imorse och svullnaden är ganska liten nu, det har till och från kommit ut blod samt vätska ur svullnaden, kom litegrann nu också så jag hoppas att det är det sista som är på väg ut.



Så nu har jag fått ut lite aggression, oro och irritation.


Nu ska ni inte tro att jag inte älskar vår hund, för det gör jag över allt annat, livet är bara lite jobbigt just nu samt att jag blir lite orolig över hans beteende, men det är bara att vänta tills han har läkt och se hur han är då.


Annars då? Jo då vi andra mår bara bra, Vincent är en underbart snäll och lättsam bebis, han är så himla go och gla.


Igår kom Erika och Signe och hälsade på, jätteroligt att få sällskap, tror man blir irriterad och less att sitta själv och inte kunna göra något också, men efter måndag är det troligtvis över, då skall han ta bort stygnen.













Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards