Alla inlägg under januari 2010

Av Camilla - 9 januari 2010 15:45

Jag har verkligen försökt i flera dagar nu trots att jag vissa dagar fått såna magsmärtor, men nu måste jag ge upp ett tag, det gör så fruktansvärt ont i magen, det gör så ont att jag knappt kan röra mig samt att jag får frossa.


Blir väl istället räkna kalorier eller GI, nån som vet om GI är bra?

Av Camilla - 8 januari 2010 09:51

Står det på termometern just nu, brrrr vad kallt det är, Eddie tycker också att det är kallt, har aldrig varit med om att han gör sina behov så snabbt på morgonen förut, både igår och idag.


Jag har glömt att skriva att Vincent har börjat att ta sig framåt nu, han kryper inte riktigt utan han drar och ålar sig mer framåt.


Idag blir det som igår ungefär, dvs bara vara hemma och elda förutom ett undantag, jag måste åka på affären en sväng, jag satte i motorvärmaren redan vid halv 8, ska inte åka förrän efter 12 nån gång.



Av Camilla - 7 januari 2010 10:32

Står det nu i köket, de blev en samsung kyl och frys i svart, jättesnygga med en liten display på framsidan där man ställer och ser temperaturen.


Fast idag så hade man inte behövt någob kyl eftersom det är -34 grader, brrrrr.


Nu ska jag ta en dusch medan Vincent sover.

Av Camilla - 6 januari 2010 11:45

Har vi just nu eftersom kylen gick sönder igår,Krister är just nu i Birsta och ska köpa ny, blir nog både kyl och frys då frysen inte varit helt pålitlig på senaste tiden, jag följde inte med då han även skulle iväg med jobbgrejer samt att Vincent inte kan åka i den bilen, han har ju sin fastmonterade bilstol i volvon numera, igår fick han premiäråka i den, han satt bra i den.


Nu ska jag surfa lite, sedan är det dags för knoppen att äta lunch, kallt är det idag också -27 så man kan inte vara ute, tråkigt.



Av Camilla - 5 januari 2010 11:30

Är ju så kallt ute annars skulle jag ta Vincent i pulkan och gå en sväng, men inte i 25 minusgrader.


Förresten så tror jag att kylen håller på att ge upp, där var det 15 +, har ställt den på max nu så får vi se om det blir kallare, en utgift till.... suck var ju och hämtade Vincents bilstol igår den gick ju på över 3800:-



Av Camilla - 5 januari 2010 07:57

Jag kommer att sakna dig jättemycket, det känns så länge tills vi ses igen, kramar i massor till dig pappa.


Ha en trevlig resa nu idag!

Av Camilla - 4 januari 2010 10:27

Det gjorde vi igår, städade bort alla julsaker, Krister tyckte det var lika bra när vi ändå höll på, rensade bort en del saker som ska kastas också, flyttade saker som inte behöver vara i förrådet till vindsluckorna, satte upp fönsterlamporna vi fick i julklapp i köket, dammsög, dammtorka och torkade golv m.m så jag orkade helt enkelt inte blogga igår, var helt slut efter den städningen, men nu är det rent och snyggt och rensat överallt, dvs det finns inga onödiga saker som vi inte använder här hemma.


Saknar gardiner i köket, ska beställa tyg och sy dem har jag tänkt, har dock inte hittat nåt tyg jag vill ha ännu, så det får vara utan gardiner så länge, jag vägrar att hänga upp panelgardinerna igen, gillar dem inte alls längre, vill ha vanliga längder med rynk upptill, mycket mysigare, det vill jag ha överallt, men tänkte börja med köket, har ni tips på nån bra sida där de säljer metervaror så hojta till.


Idag ska jag bara ta det lugnt, det enda jag måste göra är att åka på affären, jag har haft så himla ont i magen,vet inte om det blev för mycket kaffe igår, det är det enda jag kan tänka mig, det gjorde så ont att jag fick frossa, usch, somnade inte förrän vid 00.30 ca då började det att bli bättre, men är rätt trött då jag sovit dåligt.


Nu ska jag surfa runt lite, Vincent sover, när han vaknar blir det lunch för honom och sedan åka in till stan, ska se om jag kan hämta ut den nya bilbarnstolen också på volvo, Krister har lagt undan den i sitt namn så vi får se om det går bra att jag hämtar den, Vincent behöver verkligen en ny stol så det var på tiden :-)



Av Camilla - 1 januari 2010 19:21

Vincent fick sin 3:e tand i förrgår, dvs den 30/12, måste skriva upp såna saker så att jag kommer ihåg.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards