Alla inlägg under juli 2012

Av Camilla - 31 juli 2012 21:09

Så har jag gått ner 1,1 kg, det känner jag mig helnöjd med :-)

Av Camilla - 31 juli 2012 20:58

Tiden går väldigt fort när man är ledig, imorse började jag och barnen dagen med en promenad, efter det åkte vi till Jenny och kikade på lillbebisen, oj så söt han är, tänkt att de är så små, man glömmer fort. Vi fikade och surrade, trevligt var det :-)


När jag var där kom världens åsk/hagelskur, när det lugnade sig fick man passa på att hä sig ut i bilen så man slapp bli dyngsur, på hemvägen körde jag ikapp ovädret, massaot av is på vägen och hagel stora som pingisbollar, grannar runt omkring har fått paviljongtak förstörda av haglet, blev massor av hål, tom bilar har blivit buckliga av de stora hagel som kom ner från himlen.


Eddie verkade väldigt glad när vi kom hem, dynorna på skohyllan hade åkt ner på golvet, han var nog så rädd stackaren att han lagt sig däruppe, lillgubben.


Medan Alexander sov i bilen passade jag och Vincent på att göra i ordning en bulldeg, han hjälpte till att baka ut några bullar också, en del av degen hamnade förstås i magen ;-) Så som det skall vara när man bakar med barn.


Efter middagen tog vi en promenad, sedan en kaffe och nybakt bulle när vi kom hem, mums! 


Har även gått igenom barnen kläder samt märkt om det som skall ner på dagis imorgon, Vicent längtar efter att få gå på Älvtrollet igen, gogubben.


Ringde på en blocketannons idag också, 2 st ektorpfåtöljer, men de var redan sålda, hojta till om någon har två fåtöljer i bra skick att sälja :-)


Nu så har jag tagit mig en dusch och slappar här i soffan en stund innan det är dags att sova, regnet vräker ner igen ser jag.







Av Camilla - 29 juli 2012 23:46

"Farmorn" kom hit och passade barnen ikväll så att hi kunde gå på bio, guldvärt, tusen tack. Ni ställer alltid upp, det uppskattas verkligen, vet att du hade åkt ner om jag frågat pappsen, men det är ju lite närmare från Långsele ;-)

Dark knight rises såg vi, grymt bra film enligt mig, den bästa av de tre Batman filmerna, lätt. Krister tyckte inte om den lika mycket som jag gjorde, men smaken är som baken.

Ett stort minus för Sollefteå bio igen är den otroligt dåliga luften, fixa så att folk inte får värmeslag och blir yra.

Idag har jag promenerat 2 ggr 3.6 km samt en runda på 1.5km, var tvungen att tjäna in extrakalorier så att jag kunde äta en liten påse godis samt popcorn på bion, mums!

Nu ska jag försöka sova, god natt!

Av Camilla - 28 juli 2012 19:41

Detta vardagsrumsbord från Mio, så snyggt, det fanns även en matmöbel, även den ursnygg.

Av Camilla - 28 juli 2012 19:33

Nya gardiner i sovrummet, nya prylar på byrån i sovrummet, sedan köpte jag blommor till den fina gamla margarinlådan idag.

Av Camilla - 28 juli 2012 11:05

De är så fina, köpta på Ellos.

Av Camilla - 27 juli 2012 21:24

Jobbade idag när jag såg att det fanns möjlighet att vara ledig mån och tisdag så jag slog till, har föräldradagar kvar att ta ut, så skönt.


Känner mig trött idag, tänkte ut och springa men det blev en promenad med familjen istället, inte fel det heller, det är ju också motion.


Annars har jag provat att plantera fast stjärnmossa på sjunkträet i akvariet, jag beställde på ebay, blev så sugen att prova, återkommer med resultat. Dödat snäckor har jag också hunnit med, ni som funderar, köp ingen snäckfångare, de fungerar inte, tom de på arken sade att de inte lyckats fånga några snäckor i deras snäckfångare.


Funderar starkt på att krypa ner och läsa snart, är så fruktansvärt trött, vaknade vid 3 av kristers väckare, sedan kom Vincent vid 4.45, sade till honom att han fick sova bredvid mig, men då kunde han inte sova, vände och vred och hade sig, till slut sade jag till honom att endera får du sova här eller gå ner till din säng och sova, då ville han gå ner, han somnade om direkt, jag fick inte direkt somna om någon lång stund då Alexander började leva om 5.30, han somnade dock om en halvtimme, periodvis så är barnen vakna så tidigt, tänk om man kunde programmera in att de skall sova på morgonen, ja iaf när man är ledig, vad skönt det skulle vara.






Av Camilla - 26 juli 2012 22:11

Känner mig helnöjd, tänk vad nya gardiner kan göra :-)

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards