Alla inlägg under mars 2013

Av Camilla - 23 mars 2013 07:28

Eller hur var det, jag är ingen morgonmänniska och kommer aldrig att bli tror jag.

Är trött och lättirriterad på morgonen, vill helst inte prata så mkt.

Inte blir det bättre av att Vincent börjar morgonen med att tjata och gnälla om att jag ska leta efter saker.....haha jaja kan bara bli bättre nu då :-D

Hade tänkt åka och bada idag, men Alexander sov typ hela eftermiddagen och nu på morgonen var han så slemmig att han kräktes upp massa slem, lillgubben <3

Så det lär väl inte hända så mkt, kanske en tur på Erikshjälpen.

Av Camilla - 22 mars 2013 12:40

Jag känner mig helt slut, har gjort det omkring en vecka ca, vet inte vad det är, Krister tror att jag sover för lite, när jag jobbar dag så kliver jag upp 5.45, lägger mig oftast efter 22, läser till efter 23 och sedan tar det ju så klart ett tag att somna.


Jag tränar mer också, har tagit upp styrketräningen igen samt att jag försöker gå ca 4 km varje dag, om det har någon inverkan vet jag inte???


Har iaf börjat ta vitamintillskott, får se om det gör någon skillnad, skitjobbigt att vara så här trött. Jag får kanske börja fundera på att sova lite mer, men det är ju så skönt att vara vaken när barnen lagt sig.

Av Camilla - 22 mars 2013 12:22

Är det bara jag som har så dåligt tålamod med barnen? Alla andra verkar så lugna och fina, det är Alexanders trots som gör en galen..... gap och skrik, suck! måtte detta gå över snart.


Jag vabar idag då Alexander inte är riktigt pigg, men jag kan säga att nu verkar det inte alls vara något fel på honom, jag gillar verkligen inte att vaba, förstår inte folk som vill vara hemma med sjuka barn, för det finns det ju de som vill även om de inte skulle erkänna det ;-)


Näe jag vill jobba nu när jag har jobb, vara med vuxna människor på dagarna och med barnen på kvällen, det är det bästa enligt min mening :-)

Av Camilla - 17 mars 2013 21:57

Grabbarna kom hem efter middagen idag..de hade haft det fin fint hos farmor och farfar.

Vincent var väldigt trött och grinig efter att de åkt. Han hade haft lite feber igår. Får se hur han mår imorgon bitti.

Igår var jag och Krister på stan. Köpte lite presenter till Vincent samt var och handlade. Käkade en god bit oxfilé med potatiskroketter och örtsås till middag. Ett glas rött till blev det också. Riktigt gott var det.

Kvällen spenderades hos Martin och Bettan. Många skratt blev det...var så roligt att ses då det var så länge sedan. Men pga smittorisk med vattkoppor så går jag inte dit med barnen. Men bara bebisen kommer och hinner bli två veckor så kan vi ses allihopa igen :-)

Innan vi kröp ner så blev det lite gotta framför tvn.

Imorse klev jag inte upp förrän efter 10. Gud vad skönt det var.

Idag har jag styrketränat för första gången på länge. Får se om träningsvärken kommer och hälsar på imorgon???? Har även gått 4 km. Det känns inget i knät när jag går nu, men när jag körde benböj gjorde det ont om jag gick för långt ner så jag fick köra lite lättare benböj.

Imorgon är det jobb igen, om inte Vincent är dålig då förstås, hoppas inte det.

Har beställt presenter till Vincent ikväll. En stor Buzz lightyear från oss och och en musses rymdrobot från pappa, han kommer bli överlycklig goknoppen.

Av Camilla - 15 mars 2013 21:35

Grabbarna är hos farmor och farfar i helgen. Det var länge sedan vi var barnlediga så det ska bli skönt med två sovmorgnar :-)

Vincent tyckte att det var jätteroligt att åka dit idag. Alexander verkade lika glad han. Kan vara skönt för dem att komma iväg också.

När vi lämnat dem blev det en tur på Mio. Hämtade lampglaset som jag beställt. Köpte även en ny orkidé....så fin!

Nu är jag så trött så ni anar inte. Har iaf varit ute och gått 4 km trots mitt onda knä..men det är bättre. Känner dock hur det knäpper och knastrar i knät emellanåt :-(

Men men bara gilla läget och hoppas det försvinner.

Nu blir det farmenfinal! Hörs hej!

Av Camilla - 14 mars 2013 07:40

Det började igår kväll att jag kände att det gjorde lite ont i högra knät.

Inatt har det gjort ont så fort jag böjt benet. Det gör jätteont när jag går och känns även när jag sitter stilla. Vad harjag fått för skit nu? Har inte tid med sånt här ;-)

Har tagit en ipren och en alvedon så jag hoppas verkligen att det bara är något tillfälligt.

En bra sak är att jag fått en längre anställning. Tom sista Augusti iaf :-)

Av Camilla - 10 mars 2013 22:49

Har ägnat bra många timmar åt att måla vardagsrummet idag. Började med en bit igår...målade klart ett varv imorse och fortsatte på varv nummer två efter maten. Så nu är det klart..känns skönt att jag gjorde klart det idag då jag jobbar två kvällar sedan.

Det blev iaf supersnyggt med grönt. Bild kommer senare då jag satt upp alla saker och så.

Mamma och Jörgen har varit här idag. Var in till stan en sväng och kollade hur det gick för Tina och Jörgen i huset.

Efter det handla lite och sen hem och käka tacos. Mamma gjorde en rabarberpaj till efterrätt...mums!

Nu är jag väldigt trött så ska nog ta och tänka på refrängen ;-)

Av Camilla - 9 mars 2013 22:52

Tog vi och åkte först ut till Alnö där Krister köpte en bil. Det blev en volvo 945.

Efter det åkte vi på max och käkade sedan blev det Bauhaus. Där köpte vi färg till vardagsrummet samt dörrfoder till tvättstugan. Några små blommor fick följa med hem också.

Tänkte köpa färgen på Åhmans då jag vann ett presentkort tidigare. Men Bauhaus hade sånt kanonpris på färgen så jag köpte. 535:- för 10 liter bruten färg. På Åhmans tror jag den skulle kosta 1100 ca plus att de tar ett bryttillägg på 160:- tror jag det var om du skall ha en viss kulör.

Det som är bra är att jag har mina 500:- att handla något annat för. Ja om jag inte behöver mer färg då så klart.

Har målat en bit och jag kan säga att jag älskar redan färgen :-)


Innan vi åkte så blev det toys r us så att grabbarna fick köpa lite leksaker :-)

Nu blir det sova....är så sjukt trött.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards