Alla inlägg under mars 2013

Av Camilla - 8 mars 2013 00:06

Jag började tapetsera byrån nu ikväll och det tog mkt längre tid än jag trodde...tidsoptimist javisst :-)

Det hade iof gått fortare om inte Alexander ropat x antal gånger. Han vaknar sällan när han somnat men ikväll har han vaknat många ggr. Iof så verkade han somna riktigt nu när jag slutat dona på här uppe...kanske hade han svårt att somna om när han hörde att jag höll på här uppe.

Byrån blir iar kanon tror jag. Har två lådor kvar att tapetsera. När kl blev efter 23.30 tänkte jag att det kanske är dags att plocka ihop och göra sig redo för sängen.

Jag är iaf äntligen klar med trappen. I princip...fattas ett till lager mee lack. Så skönt att vara klar med något :-)

Nu kommer Krister hem. Han har varit ute och kört lastbil ikväll.

Näe hörs hej!

Av Camilla - 6 mars 2013 22:33

Känns bara bra kan jag säga :-) åh vad underbart det är att få ha vuxna människor runt omkring sig... längtar så klart efter barnen då jag jobbar. Men de verkar ha helskoj hela dagarna på dagis :-)

Sen så är det bra att längta...annars tär man på varandra tycker jag :-)

Annars så hinner jag inte så mycket mer än att jobba. Jo jag målar ju varje kväll. Om jag har tur så är trappstegen helt täckta nu och har jag otur så får jag måla en gång till. Måste köpa mer färg ändå och bättra på panelen vid trappen.

Nu ska jag nog ta och sova alldeles strax. Blev sent igår då jag gjorde en katastrof färgning i håret. Drog i ljusa slingor utan hätta i mitt mörka hår. Det skulle jag aldrig ha gjort. Själva färgen blev bra men hamnade fläckvis på vissa ställen. Var tvungen att gömma håret i en hästsvans på jobbet....haha

Nu så är ordningen återställd. Har färgat hela håret nu pp kvällen. Jag vill börja ljusa upp det. Men får köra tunna slingor i hätta istället någon dag framöver.

Av Camilla - 3 mars 2013 22:16

Har länge velat ha någon form av hylla uppe bredvid skorstenen. Hittade en med perfekta mått på en köp och sälj sida på Facebook.

Åkte och hämtade den i Långsele nu på kvällen :-)

Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon. Första arbetsdagen :-)

Av Camilla - 3 mars 2013 13:01

Gjorde i ordning varm choklad och bullar för att gå ut och fika. Jo fika hann vi och barnen lekte en stund. När jag sedan höll på att hjälpa Alexander på med handskarna så ramlade han och slog läppen. Oj vad det blödde och vad han grinade. Så det var bara att masa sig in igen. Han grinade länge. Men nu så sitter han här bredvid med världens fläskläpp och tittar på Ice age.

Igår var jag och fyndade en gammal men fräsch fåtölj på Erikshjälpen. Sedan var jag på bolaget samt på Lindex och köpte nya galonkläder till grabbarna.

Hann precis in på kläddax och köpte galonhandskar innan de stängde.

Igår kväll var Ingela och Kent här. Vi satt och surrade och tog ett glas och kikade lite på melodifestivalen. Jag brukar inte titta men det var faktiskt två bra låtar igår tycker jag.

Imorgon är det första arbetsdagen.....det känns bra :-)

Av Camilla - 1 mars 2013 14:56

Den gröna som jag lade ut en bild på tidigare samt en annan grön. Hoppas att någon av de passar nu då.

Har varit och fikat med barnen på Westerlunds samt varit på MM. Vilken pärs.... pust går jättebra att ha med Vincent själv. Men Alexander som är tjurigare än tjurigast är riktigt jobbig emellanåt.

De fick stanna i bilen när jag sprang in på Ica innan vi åkte hem.

Nu ligger jag på soffan. Har tagit en ipren och en alvedon då jag har så fruktansvärt ont i nacke och skuldror. Vilket gör att jag får ont i huvudet också. Hoppas att det går över så jag kan lacka trappstegen klart. Ja eller hälften av trappstegen är ju omålade... men iaf.
..
Varför går det inte att göra ett kommatecken i appen samt varför har ni inte fixat så att man kan ladda upp bilder? Ni på bloggplatsen svarar inte ens på mail trots att jag skickat två. Riktigt dåligt!

Av Camilla - 1 mars 2013 09:07

Jag ska åka och köpa ett färgprov idag tänkte jag, köpte ett färgprov på en annan färg häromdagen men den blev alldeles för pastellig tyckte jag.


 


Bilden är lånad från Beckers.

Av Camilla - 1 mars 2013 09:03

Älskar dessa som jag köpte förra helgen, superfina!


 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards