Alla inlägg under oktober 2008

Av Camilla - 16 oktober 2008 07:20

Idag är det 7:e dagen i rad som jag jobbar och det känns, var så fruktansvärt trött imorse.. men det var bara att kliva upp och se glad ut :-)


Imorgon är jag ju ledig så då tar jag med vovven och åker till Hammarstrand, ska träffa mamma och hennes karl Jörgen, och självklart ska vi till mormor eftersom hon fyller år, funderade ju på att åka idag och sova kvar, men jag vågar inte chansa på att det går bra med allergin, så jag får känna efter hur det känns, går det bra så får jag sova kvar en annan natt, inte mycket annat att göra, så tråkigt att vara allergisk då det begränsar en hel del, usch önskar att allergin kunde ta och försvinna.


P.S Krister du är underbar, älskar dej, puss! D.S



Av Camilla - 15 oktober 2008 08:23

Tycker att veckan hittills gått jättefort, skönt!


Jag jobbar idag och imorgon sedan är det långhelg, jag hade funderingar på att åka till mamma imorgon och sova där en natt, men eftersom jag blivit så allergisk senaste gångerna så är jag tveksam, har kollat på Fass om det finns någon allergimedicin jag kan ta, den enda som verkar säker och beprövad när man är gravid är Tavegyl och den är receptbelagd, typiskt, jag har tidigare ätit acura, superbra och billig, men det står att den inte är beprövad i samband med graviditet.


Så jag tror inte jag vågar chansa, åker dit på fredag över dagen så får vi se hur det går med allergin, går det bra så kan jag ju sova där någon annan helg eller så :-)


Min mormor fyller 86 på fredag nämligen, så det måste ju firas, Krister jobbar så det blir jag och Eddie som åker. Undrar vad man ska hitta på och köpa till mormor????


En timme till fika rast nu, jag blir så himla hungrig på morgonen trots att jag alltid äter frukost...




Av Camilla - 14 oktober 2008 11:18

Det var en annorlunda känsla som jag inte känt förut :-) Det kändes liksom som att det sprattla till där nere, men det kommer väl att kännas mer snart antar jag, det närmar sig UL för varje dag som går iaf, 8 dagar kvar nu!


Har gått 16 fulla veckor idag, mår väldigt bra, känner väldigt mkt växtvärk neröver magen, men det är ju ett tecken på att det händer saker.


Igår var jag och Krister förresten ute i skogen och hämtade enris, granris samt ljung. har gjort vinterfint i blomlådorna, det blev super, kunde inte ta nån bild efter som det var så mörkt, jag saknade några kvistar när jag trodde att jag var klar så jag gick iväg en sväng med ficklampan och fixa lite fler... haha, allt går bara man vill.


Nu är det snart lunch, börja kurra i magen, stuvade makaroner idag, mums! ja + köttbullar då.


Vi hörs!

Av Camilla - 14 oktober 2008 09:59

Gud va härligt, nu är det bara ut och gasa :-)

Av Camilla - 13 oktober 2008 06:54

Börjar nu kl 7 idag, skulle kliva upp halv 6, men jag vaknade lång innan, första gången vid 20 i 5! fattar inte varför jag vaknar så ofta tidigt på morgonen, dessutom är jag jättepigg, jag önskar att man va pigg varje morgon man är tvungen att gå upp tidigt, men så är inte fallet :-p


Näe dags att jobba ett tag nu.


Av Camilla - 12 oktober 2008 12:06

Skönt, till veckan jobbar jag till 15.30 varje dag, är ledig på fredag, det är alltid lika skönt med långhelg.


Ikväll hinner jag göra något annat än att jobba i alla fall, slutar 20.00, mkt bättre än 24.


När jag kom hem igår så hade Krister fixat macka med räkor, majonäs, fetaost, skinka och massa grönsaker, blev så mätt att jag jag inte var hungrig när jag vaknade heller :p men gott var det, älskar räkor, brukar alltid köpa de som ligger i lag, de är klart godast.


Näe back to work!



Av Camilla - 11 oktober 2008 16:15

Då har man vart en sväng på den årliga höstmarknaden, vi handlade bara kryddor och munkar, men det funkar bra det, får se om jag åker dit en sväng imorrn och köper lite sockar, hade inga mer pengar på mig idag.


Efter marknaden åkte vi till Kristers mormor och morfar och fikade munkar, det var gott :-)


Och nu så sitter man på jobbet igen, jobbar till 24.00 även idag, igår var det jättelugnt hela kvällen, verkar vara lugnt idag också, skönt.


Surrade med pappsen en sväng förut, han skall åka utomlands på torsdag till veckan, va skönt, jag vill också åka :-)


Näe nu ska jag jobba vidare, vi hörs!





Av Camilla - 10 oktober 2008 12:35

Ringde idag för att kolla ang min huvudvärk, i 2. 5vecka ca så har jag haft ont i huvet på eftermiddagen, hon frågade om jag inte hade ont i bihålorna, men det har jag inte.


Jag frågade om det kan vara järnbrist? men hon sa att min värden var så väldigt bra när jag skerv in mig så det var hon nästan helt säker på att det inte var, hon frågade vad jag jobbade med, sa att jag sitter framför en dator hela dagarna, hon sade att det troligtvist är spänningshuvudvärk eftersom den bara kommer på eftermiddagarna, hon sa att jag skulle tänka på att röra nacke och axlar lite då och då, så jag får fäl försöka göra det :-)


Om det blev värre eller inte gick över så skall jag återkomma, det kändes skönt att prata med någon som vet vad de pratar om iaf :-)


Annars idag så har jag vart ute med Eddie en timme, det var riktigt dimmigt idag. Eddie börjar faktiskt göra lite framsteg gällande sin rädsla, han börjar så smått tuffa till sig, det får ta den tid det tar helt enkelt med honom, det är ju inget som rättar till sig på en dag, men han är en underbart mysig vovve, förut när jag satte mig framfär datorn så satte han sig nedanför och titta på mig, det såg ut som att han sa:   Matte kan vi inte gosa lite, han hoppa upp mot mig och börja tokpussa mig i ansiktet, så söt!


Börjar jobba 15.30 idag så jag tänkte passa på nu att kika på nåt avsnitt till av desperate housewives.


Vi hörs!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards