Alla inlägg under januari 2009

Av Camilla - 11 januari 2009 10:05

Gick och lade mig tidigare än Krister igår eftersom jag skulle upp och jobba, det var jättemysigt att ligga där uppe, men jag hade väldigt svårt att somna och sov oroligt inatt, men men det kan ju vara så när man ska sova på ett nytt ställe.... ja eller i ett nytt rum i alla falll hehe.


Det går nog bättre ikväll skulle jag tro :-)


Igår kväll var vi i Långsele och hälsa på en sväng, det är alltid lika trevlig hos svärmor och svärfar.


Åh vad jag vill ha pengar nu så att jag kan köpa en massa saker till övervåningen... men man får köpa eftersom, vill handla gardiner, mattor, ljuslyktor, fåtöljer och massa saker till barnrummet :)



Av Camilla - 10 januari 2009 14:26

Alldeles själv, duktig min älskling ;-)  när jag ringde så höll han på att montera ihop sängen som skall stå i gästrummet igen.


Han skickade ett MMS förut, såg sååååå fint ut, det ska bli så mysigt att sova i det nya rummet inatt, vill åka hem nu och kika hur det ser ut, blir inte samma sak på bild.


Ska lägga upp bilder sedan, det är inte klart där uppe, gardiner skall fixas, funderar på svarta gardiner kanske, byrån skall målas vit osv, sedan blir det väl nån Birsta tripp framöver och köpa lite schyssta inredningssaker, det är alltid lika skoj.


Vill ha en läshörna uppe också med 2 st fåtöljer, nån mysig matta samt en läslampa, får se när plånboken tillåter inköp av fåtöljer, snart hoppas jag ;-)


Igår kväll kika vi på lets dance och käka semla, älskar semlor, det är så gott.


Ikväll blir det nog bara lugnt också, får se om vi åker till Långsele och hälsar på nån sväng, men först ska jag jobba klart, slutar 18.00 idag.


För övrigt så är det ruskigt mycket fart i magen idag, rör sig hela tiden, mysigt!


80 dagar kvar till beräknad förlossning nu :D









Av Camilla - 9 januari 2009 14:28

Wie då kan jag måla klart taket i barnrummet någon dag, sedan är det bara att förbereda för tapeterna som skall upp, det kommer att bli så fint :D


Ska även måla byrån som står i sovrummet nu, den skall målas vit så att den passar ihop med sängen och sängbordet.


Vi skall troligen flytta upp sovrummet i helgen, jag jobbar i helgen, men Krister får skruva isär sängen osv så får vi i så fall bära när jag kommer hem. Skulle vilja vara hemma och fixa istället, men ibland så måste man ju jobba på helgen :D





Av Camilla - 9 januari 2009 10:05

Det är alltid lika trevlig tycker jag, har så himla bra BM, Birgit heter hon, hon har varit med länge, det är många som haft henne och tycker att hon är jättebra =)


136 slag per minut slog bebis hjärta denna gång, tog blodprov som skickas iväg för att kolla om man utvecklat antikroppar mot bebisen.

Kollade även blodvärde, det var lite lågt så jag fick med mig några järntabletter att prova, om jag fick ont i magen så skulle jag inte äta dem utan höra av mig. BM fråga om jag känt mig trött i och med det låga blodvärdet, det låg på 134 första gången jag kollade, nu låg det på 106, men jag har inte känt mig tröttare än vanligt.


BM sa att det är bra i vilket fall att fylla på järnförrådet inför förlossningen.


Fick väga mig idag, hade gått upp 10 kg, det var helt normalt, hon sa tom:

-Jag ser att allt sitter på magen, du verkar inte ha gått upp någon annan stans, det känns skönt, jag motionerar oftast en sväng varje dag också, hon sa att det är naturligtvis bidragande till att jag mår så bra också.

Mätte även magen, SF mått låg på 28cm, det låg mitt emellan övre och nedre kurvan.


Annars så jobbar jag som vanligt, jobbar även denna helg, nästa vecka jobbar jag bara mån-ons, sedan är det långhelg, det är aldrig fel =)


Ikväll börjar lets dance, det är skoj att titta på tycker jag.


Trevlig helg på er!

Av Camilla - 8 januari 2009 15:14

Det är alltid lika skönt, har vart ute på långprommis med Eddie, sedan har jag bara tagit det lugnt, surfat runt lite, kika på tv och eldat, lovade ju mig själv att inte göra en massa saker idag.


Laga mat måste man ju göra, det blir kokt potatis och fiskpinnar idag, plus sås till då, brukar göra sås på turkisk yoghurt, chilisås + dill, det är superenkelt och gott till all sorts fisk.


Idag är det förresten lite varmare ute, runt 10-11 grader, sista jag kolla iaf :p skönt att det inte är 29 minus, det är lite för kallt.


Nästa vecka jobbar jag bara mån-ons, de hade glömt att lägga in en extra ledig dag, det får man tydligen om man jobbar en röd dag som jag gjorde på trettondagen, det tackar man ju inte nej till, blir riktig långhelg, nu i helgen jobbar jag.


Lovade ju att jag skulle lägga ut en bild på magen, den kommer här nedan, lägger ut en bild på mina älsklingar också.


Hare så bra!

Av Camilla - 7 januari 2009 06:47

Ojoj vart tar tiden vägen? det har gått så himla fort tycker jag, har ju mått så bra också, det hjälper säkert till att slippa ha en massa besvär med rygg, fogar osv, det är bara att tacka och ta emot =)


Du är på dag 197 av 280. (70,4%).
Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 0 fulla dagar (v28+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 31 mar 2009
Du har 83 dagar kvar till förlossning.


Orkade inte lägga in bilder på magen igår, men jag ska göra det nån dag, igår när jag kom hem så var jag så trött att jag inte visste var jag skulle ta vägen, Krister tyckte att jag såg helt förstörd ut, men efter en promenad blev jag mycket piggare, tänkte lägga oss på soffan och bara slappa när vi kom hem, men jag fick ny energi så jag plockade undan alla julsaker, ja förutom gardinerna, de tar jag idag, ska passa på att dammtorka av lite och lägga på dukar på borden osv... jag gör annars alltid sådana saker de dagar jag är ledig, men imorgon tänkte jag njuta av att bara vara ledig och göra det jag känner för, jag tror att jag skulle behöva göra så oftare ;-)


Igår tänkte jag också att jag skall lägga mig tidigt, det gick inte heller så bra, somna kanske strax efter 11. Det märks att man har varit ledig ett tag ;-) Men man kommer väl in i vardagen igen snart.




Av Camilla - 6 januari 2009 08:06

Är så fruktansvärt trött idag, nu när man varit ledig så har man sovit ganska länge på morgonen och varit vaken längre än i vanliga fall, får se om man kanske blir tvungen att vila ett tag när man kommer hem idag, om jag är pigg så skall jag ta en prommis med Eddie, det var länge sedan nu eftersom vi varit borta ett par dagar, och igår orkade jag verkligen inte, jag och Krister gick och lade oss på sängen ett tag igår och slumrade till.


Idag är det iaf varmare ute, var -4 när jag åkte hemifrån imorse, lite skillnad motför igår när det var -30 :p


En sak jag inte har förstått med vissa som bloggar är varför de nästan bara skiver negativa saker i bloggen? Det kan väl inte vara roligt att varken skriva eller läsa, eller ?


Visst är en blogg ett ställe där man kan skriva ner sina tankar osv, men jag tycker till största del att en blogg skall vara något där man ventilerar sina positiva tankar :D Man mår mycket bättre genom att försöka se det positiva i vardagen.


Krister tog förresten nya bilder på magen igår då jag gått 28 fulla veckor, får se om jag lägger ut dem sedan idag.


Ha en bra dag!





Av Camilla - 5 januari 2009 11:40

Kan man verkligen säga att det är ute, 30 minusgrader idag..... brrrrr


Igår när vi kom hem från Stockholm så var det bara 14 grader inne... rätt så uppfriskande :p


Tur att Krister är hemma idag och eldar, har vridit upp pannan också, men det tar ett tag innan det blir varmt när det är så kallt ute.


Det var tom kallt nere i Stockholm, igår var det 12 minus, det är kallt för att vara där nere. Det har varit jätteskönt att vara borta några dagar, vi har shoppat en del, jag handlade inte så mkt, men lite bebiskläder, hittade en jättefin barbapappa sparbössa, den var nedsatt till 50%, blev så glad när jag hittade den, älskar barba grejer.


Vi köpte även en jättefin tapet + bård till barnrummet uppe, skall lägga ut bilder sedan när det är i ordninggjort.


Annars så har vi umgått med Kristers farmor och farfar, samt med Kristers bror och hans tjej, har snusat på lilla Lova, gud så söt hon är, man längtar mer och mer efter att få snusa på sin egen bebis :-) Krister sa att han tyckte det var så himla roligt att hålla på med Lova och att han längtar jättemycket han också, det är så roligt att höra även om man såklart vet att han också längtar :-)


Imorgon går jag in i vecka 29, jag mår jättebra och det rör sig för fullt inne i magen.


Nu är man för övrigt hemma igen och åter på jobbet, är skönt att vara på hemmaplan, som man brukar säga: Borta bra men hemma bäst.





Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards