Alla inlägg under januari 2011

Av Camilla - 22 januari 2011 17:44

Har jag gjort idag, var på kappahl och köpte 2 par nya mjukisbyxor till Vincent, strumpor samt 3 st bodysar till Alexander, köpte lite underkläder till mig själv också, det behövs verkligen, vet inte när jag köpte det sist.


Köpte en jättefin liten hylla i shabby chic stil som det står Carpe Diem på också, Krister kom på att vi kan sätta den i köket, bredvid fläkten, jättebra idé, kan man ställa en kokbok eller två samt någon fin prydnad :-)


Nu ska vi bort till grannen och hälsa på!

Av Camilla - 22 januari 2011 10:23

Japp nu har det gått en vecka till och jag har gått ner ytterligare 0,8 kg och tappat 2 cm till i midjan, jag är så stolt över mig själv, har totalt gått ner 3,5 kg sedan 3/1.

Av Camilla - 21 januari 2011 17:25

Nej jag har inte blivit religös eller så, men Vincent sov hela natten utan grin, skrik eller mardrömmar, han sov till nästan 7.30, hostade bara någon gång.


Idag har jag varit hos optikern och kollat synen, jag hade inte fått sämre syn så jag behåller samma glasögon, däremot fick jag med mig ett par nya linser,dvs en annan lite dyrare sort som ska andas bättre, ska prova dem en vecka eller två och sedan återkomma, om jag väljer att prenumerera på linser via Nipoptik så bjuder de på kollen idag samt på 2 månader.


Efter det åkte jag upp på kläd dax för att kolla på rean, det var väldigt utplockat, köpte en tröja, inte på rean dock, sedan var jag in på maxicorner och köpte en duk, en ljuslykta samt en liten gammaldags kanna med en krukväxt i, detta har jag ställt på köksbordet, det blev så fint.


När jag kom hem var mamma, Jörgen, Nattis & Nico här, ja svärmor också så klart eftersom hon passade barnen när jag var borta, tack så mycket :-)


Tina kom förbi en snabbis & hämtade barnen, mamma & Jörgen stannade och åt :-)


Nu ska jag strax ta en promenad, ha en trevlig kväll!

Av Camilla - 20 januari 2011 10:35

Har Vincent varit bra många dagar nu, man blir ganska trött & less när ingenting är bra och det gnälls mest hela tiden, vet inte om det har att göra med att han är förkyld och sover så oroligt, inatt låg han och skrek NEJ! i sömnen flera gånger, måste vara mardrömmar, stackaren, hoppas att det slutar snart och att han får bli riktigt frisk så att vi alla får sova normalt, alla vet att när man sovit dåligt ett bra tag så fungerar man sämre som människa.


Idag har Krister tagit med bilen på jobbet för att tina av och tvätta den, det behövs verkligen, så vi blir på hemmaplan hela dagen idag, så om någon vill komma och göra oss sällskap så är ni välkomna :-) hoppas att Vincent tänker sova ett tag idag så att han inte blir lika gnällig och känslig.


Imorgon kommer svärmor och passar barnen medan jag åker till optikern, sedan kommer mamsen, Jörgen, Nattis och Nico och hälsar, det ska bli roligt.





Av Camilla - 19 januari 2011 13:03

Jag lade mig i sängen med lillen bredvid, läste tidningen och sedan drog jag upp täcket ändå upp till öronen och somnade, sov i 2 timmar!!!!!! jisses vad trött jag var, eller är kanske jag ska säga, har just ätit en sallad, sitter här ed en kaffekopp just nu, fick väcka Alexander så att han äter innan vi åker och hämtar storebror.


Krister ringde och sade att han ska jobba över, får se vad vi hittar på, hälsa på någon kanske.




Av Camilla - 19 januari 2011 09:28

Stackars Vincent & Krister som får ta del av det dåliga humöret, jag verkar vara känslig när sömnen blir störd, inatt var det mycket bättre, Vincent har gnällt flera gånger, men verkar vara i sovande eller halv vaket tillstånd som han gör det, hoppas att hans hosta försvinner snart, stackaren.


Idag hade jag funderingar på att åka in till stan, tänkte köpa nya mjukisbyxor till Vincent, men som det känns just nu är jag alldeles för trött, imorgon blir det inte då Krister ska ta volvon för att tina av den samt tvätta den, på fredag ska jag in till stan, ska till optikern, ska bli skönt att kolla synen, har inte gjort det sedan 2008, kan nog behöva byta styrka på glasögon/linser.


Barnen ska vara med svärmor eller med mamma & Jörgen om de kommer hit, skönt att åka iväg själv ibland :-)



Av Camilla - 18 januari 2011 09:32

Vincent har hostat då och då under natten, men från kl 4 imorse så fick han för sig att prata en massa, hosta, fråga efter vatten osv, då är det inte roligt att ha barn vill jag lova, har inte sovit så mycket efter kl 4, men men bara hoppas att det blir bättre inatt, nu är han iaf på dagis, han såg nöjd ut när vi kom dit.


Jag vet inte vad jag ska hitta på, endera bara vara hemma och slöa eller så åka in och handla lite, vi får se vad jag känner för.



Av Camilla - 17 januari 2011 11:05

Det går jättebra för Vincent att sluta med nappen,  han har frågat efter den när han ska sova, men inget tjat utan han har snäll somnat.


Han är förresten hemma idag då han hade feber igår, han är pigg idag men tänkte att han kanske inte orkar med tempot på dagis, när jag ringde så var det många barn som var borta idag tydligen.


Alexander mår bara bra, ja han är lite snorig men annars så.


Nu ska jag kika runt lite på nätet, har nyss lagt Vincent och Alexander sover i vagnen.


Ha en bra dag!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards