Alla inlägg under januari 2011

Av Camilla - 12 januari 2011 19:11

Idag har jag varit med Alexander på läkarkontroll på bvc, han gick igenom utan anmärkning ;-) Han väger nu 4900gram och är 56 cm lång, han är stor, men följer sin kurva perfekt.


Efter det åkte jag till Jenny och satt och surrade och drack en massa kaffe, det är alltid trevligt :-)


Sedan bar det av på affären för att handla lite mat, hann hem en snabbis för att mata Alexander, äta något själv samt plocka in varorna innan det var dags att hämta Vincent, efter att jag hämtat honom åkte vi hem till Elisabet och tog en kaffe där.


Nu ska jag slöa framför tvn, är så trött, ha en trevlig kväll.



Av Camilla - 11 januari 2011 13:03

Bilderna är mörka men ni ser iaf det söta lilla bebisleendet :-)


          

Av Camilla - 11 januari 2011 09:18

Igår provade jag att inte ge Alexander lite laktulos på morgonen, men han fick så ont i magen på kvällen att jag var tvungen att ge honom, mycket riktigt så kom det ett lass efter en stund, stackaren blir så hård i magen, fick tips om att köpa Nan Ha1 som tydligen är en mildare ersättning för magen, den har lätt laxerande effekt som jag förstod, ska köpa den nästa gång jag köper ersättning.


Annars så har jag just lämnat Vincent på dagis, igår var han så rolig när jag lämnade honom, han hade inte tid att ge mig en kram eller så, hejå sa han lite snabbt, sötisen


Ni som har 2 barn eller fler förresten, sov ert andra barn mindre än det första, tycker att Alexander är vaken så mycket, kanske har med magen att göra? Jag vet inte.

Av Camilla - 10 januari 2011 10:44

Här är alla söta kusiner på samma foto, det är Helena som har knäppt.


  

Av Camilla - 10 januari 2011 09:42

Inatt försökte jag med nappen igen då Alexander vaknade vid 3-tiden, jag orkade till strax före 4, han småsov emellan, men han var hungrig så Krister gav honom, sedan låg han och höll på greja bra länge innan han somnade, vet inte om det är magen, inge grin, men besvärad.


Idag får han bara semper magdroppar, har gett laktulos samt minifom förut, igår fick han bara laktulos, det märks ju idag om han sköter magen bra utan laktulos.


Jag tänkte åka på stan och kika om jag hittar en ny jacka, men jag vet inte om jag orkar, sitter och dricker kaffe nu, vi får se lite senare.





Av Camilla - 8 januari 2011 21:33

Jag glömde ju att skriva det förut, men på en vecka har jag iaf gått ner 1,1 kg, det känns bra :-) Men många kilon kvar att gå ner har jag.

Av Camilla - 8 januari 2011 20:01

Kom hem från Ramsele igår, sov en natt hos pappsen, det gick bra, men visst blir det trångt i en sån liten lägenhet, Helena och Melvin sov hos Tina, vi var hos farmor och åt middag på torsdagen, det är en prövning vill jag lova när man räknar kalorier, hon vill gärna bjuda på både mat, kakor, tårta m.m, men jag fuskade ingenting alls, inte ens en liten kaka.


På kvällen när Vincent somnat så tog jag med mig Alexander och åkte ner till Tina där vi satt och surrade en massa, åkte tillbaka till pappsen runt 23, då var jag så trött. Alexander sov hela natten ,vaknade inte förrän vid 6-tiden och ville äta, jo iof så vaknade han vid 1.30,  provade att ge honom nappen, då somnade han om, natten innan sov han till 4-tiden innan han åt, inatt gjorde han inte det, han åt runt 3 tror jag det var, inte säker då det inte var jag som matade honom ;-) Efter det låg han och knorrade på en massa, verkar som att magen besvärar honom vissa nätter, jag fick höra att man kan prova messmör i ersättningen, men vet inte om han kanske är för liten?


Igår kom mamsen och Jörgen till Ramsele och hälsade på också, vi var ute på stora byn och gick en sväng, sedan på pizzerian och käka, jag åt en jättegod ost/skink sallad med pasta i. Sedan blev det en kaffe hos Tina innan jag och barnen åkte hemöver. Igår kväll var det bara lugnt, vi kikade på lets dance och tog ett glas rött, gott var det.


Idag har vi varit och hälsat på Frida och Niklas en sväng, vi tänkte först åka till Långsele, men där var det ingen hemma idag.


Nu har jag nyss varit ute på en liten kvällsprommis med vovven så nu ska jag sätta mig i soffan.


 Ha en trevlig kväll, det tänker jag ha!


              




















Av Camilla - 6 januari 2011 10:24

Har packat in allt i bilen, det blir ju lite mer saker med 2 barn, syskonvagnen tex tar ju lite mer plats, men det går bra, sedan är det ju lite mer planering med 2, men jag tycker att det går jätte bra. Fick höra så många ggr om hur mycket jobbigare det bli med 2 och särskilt med så tätt emellan, men jag har inte lyssnat så noga på det, jag anser att det blir vad man gör det till.


Inatt sov Alexander ändå till kl 4 innan han åt, så skönt, sista gången han åt innan det var vid 21-tiden, sedan åt han igen vid 7.30 imorse, men han låg och knorrade på länge imorse medan han halvsov, var väl magen som besvärade lite, jag hör ju allt så jag kan inte sova vi minsta pip.





Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards