Alla inlägg under december 2011

Av Camilla - 21 december 2011 20:54

Imorse var jag och skrev in mig på arbetsförmedlingen, det känns inge bra att inte ha ett jobb, hoppas att det dyker upp något snart.Efter det var jag och storhandlade, så nu är det välfyllt i matförrådet, tänkte att jag ska slippa trängas med alla som ska handla på torsdag eller fredag.Sedan bar det av hem, packa in alla varor, äta lunch, göra en brasa och till sist skotta innan det var dags att hämta hem barnen, eller vi åkte inte hem utan till Bettan och tog en fika.Nu ikväll har jag kokat mer knäck och kollat på jul med Ernst, mysigt program måste jag säga.Hoppas att resan går bra för pappa som är på väg hem, jag känner mig lite orolig när han är ute på så långa flygresor, hoppas jag hör något när han mellanlandar i Wien.

Av Camilla - 20 december 2011 12:16

Har jag gjort idag, det gick bra, ingen ombesiktning, de påpekade en bromsskiva bak, den börjar bli rostig, efter det åkte jag och lämnade barnen på dagis, de fick följa med och besikta eftersom tiden var 8.40, Vincent stod och tittade med stora ögon, han tyckte att det var jättespännande.


När jag kom hem tog jag ut Eddie på en prommis, sedan hem göra en brasa, måla ett varv på en stol och en liten hylla, sedan upp på övervåningen och grundmåla en bit vägg, nu sitter jag här, ska ta mig en dusch strax tror jag.


Jag har bestämt mig nu att ta tag i de kilon som jag vill bli av med efter jul(innan dess ska jag julfrossa... haha) jag har pausat ganska länge nu ;-) Bettan ska hänga på också, någon fler? Jag har alltså gått ner en massa kilon förut, men inte alla som jag vill bli av med, känner mig motiverad att ta tag i det nu tror jag.






Av Camilla - 19 december 2011 17:33

Har jag först varit ute på en kortare prommis, är så förkyld så jag orkar inte gå så långt kände jag, det känns iaf bättre idag, igår åt Alexander dåligt pga att han är förkyld så han vaknade vid 4 och var hungrig, efter att han ätit så var han nöjd, men han hostade, jag också, så vi låg och hostade ikapp bra länge, drygt, men men det går väl över snart.


Jaja iaf efter promenaden så fixade jag alla papper som ska in till a-kassan, måste anmäla mig arbetslös på onsdag, då vill jag att allt ska vara klart, har redan postat iväg det, känns bra, ja inte att bli arbetslös så klart utan för att jag redan ordnat med det som jag kan ordna, det tog ett bra tag att kopiera och greja med alla papper.


Har även flyttat om i hallen, flyttat skohyllan till andra sidan och ställt vedlådan bredvid braskaminen, det blev jättebra.


Efter det plockade jag ihop en massa, käkade lunch och dammsög, sedan var det dags att hämta barnen på dagis.


Surrade med pappsen tidigare, han ville ge Vincent ett hårt paket eftersom han bara hade mjuka så jag gick ut på nätet och beställde lite chuggington tåg och en liten järnväg, han kommer att bli överlycklig, som han älskar dessa tåg.


Nu så har jag precis badat båda barnen, gjorde det medan Krister var ute med Eddie, Vincent har en massa små prickar på mage och rygg, han hade det när han vaknade imorse, vet inte vad det är, båda två fick iaf bada i vatten med en massa olja i, sedan smörjde jag Vincent massor, han är så torr, inte Alexander, han är inte ett dugg torr.


Idag är lilla Liam 1 månad gammal, tänk vad tiden går fort, tyckte att det var nyss som Frida ringde och berätta att hon hade fått honom.


Av Camilla - 17 december 2011 20:08

Har jag och Krister gjort nu på kvällen, åt nyss en tunnbröd macka med ljummen skinka, riktigt smör(Bregott) och senap, såååååå gott.

Av Camilla - 17 december 2011 17:10

Hade vi inga när granen skulle kläs idag, så jag har varit på stan och fixat det, det blev röda och röda med guld på, tycker att det är finast med röda, iaf denna julen kände jag för det,så nu är granen klädd och klar,  träffade på Ingela och Kent på stan också så jag tog en fika med dem :-)


Igår var Krister på julbord, jag och barnen var bjudna till Frida och Niklas, så vi käka lövbiff där, mums var det, svärmor var där också.


Annars har jag hunnit fylla år, fick en massa fina presenter, detta fick jag:


Pengar av pappa

En jättefin prydnad av mamma och Jörgen, det är en gjuten dalahäst som det står julefrid på, ett rött band runt halsen har den, kika in här: http://sv-se.facebook.com/pages/Helle-Belle/142174019155600 fick även ett fint litet set med gräddsnipa och sockerskål samt ett litet fat i rosa glas


Pengar och en sån superskön filt av svärmor och svärfar

Ett fint armband av syster Helena

En bok om Vintage av syster Tina och barnen

En fin ljuslykta och ljus av Frida och Niklas

Ett par rosa tofflor som går att värma i mikron av älsklingen, de var supersköna på ett par kalla fötter kan jag säga


Ikväll blir det bara lugnt som vanligt, kika på nån bra film när barnen har lagt sig.


















Av Camilla - 15 december 2011 06:22

Har jag fått av Krister nu på morgonen, fick ett par supermjuka rosa tofflor som man kan värma i mikron, det lär vara hur skönt som helst, tack så mycket älskling <3Har fått pengar av pappa också så att jag kan gå på stan och köpa mig ett par skor och lite kläder, tusen tack <3Igår var Tina och barnen hit, grattade mig i förskott och Alexander i efterskott, jag fick en jättefin bok om vintage inredning och Alexander fick en supersöt barnbok, fick även ett par örhängen av Nicolina, hon hade gjort paket själv, tack så jättemycket <3Idag ska Alexander på dagis igen, det går bättre nu iaf, igår var han kvar och sov, han var tjurig att somna, men till slut så. Vincent är ledig idag, de ville att Alexander skulle komma så att det inte blir så långt hopp tills nästa gång han ska dit.Nu ska jag bläddra i tidningen innan jag kliver upp tänkte jag.

Av Camilla - 13 december 2011 10:25

Ja iaf är det fiskar till akvariet, jag var in på zoolefteå och köpte 2 st Botia, vet inte vilken sorts Botia, han var lite osäker faktiskt, det är iaf en sorts mal som blir 10-12 cm och är duktig på att äta alger och skräp, riktigt fina är de, hoppas att de ska trivas i mitt akvarium.




Av Camilla - 13 december 2011 10:21

Jajamän för er som inte vet så är det lucia idag, lite senare blir det luciafirande nere på dagis, jag ska hämta hem Alexander efter att han ätit lunch så får han sova hemma, sedan tillbaka och kika på de små när de lussar, fika blir det visst också, mysigt :-)


Alexander skrek inte så där hysteriskt idag som han gjorde igår, han skrek lite när jag gick, men när jag var ute i hallen och tog på skorna så hörde jag honom inte. Hoppas att det går bättre idag, vore skönt om det fungerar.


Jag har iaf hunnit med en promenad och skottat lite snö, riktigt skönt väder ute måste jag säga.


Nu ska jag lacka vedlådan en gång, sedan ska den bara stå och härda ett tag innan den används.


Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards