Alla inlägg under december 2011

Av Camilla - 10 december 2011 09:52

Har jag gjort känns det som, känner mig så less, det finns iof anledningar till det, jag är så less på att aldrig ha råd att göra något roligt med barnen på helgen :-( eller att inte ha råd att köpa kläder till mig själv, gå till frissan osv, ja jag vet att jag kanske klagar mycket, men det är riktigt jobbigt.Jag försöket iaf att göra något åt det, har sökt två jobb idag, hoppas hoppas på att få något snart.

Av Camilla - 9 december 2011 17:34

Idag hade inte Alexander varit nöjd alls på dagis, det har gått bra förutom idag då han mest var ledsen sade de, vi får se hur det går på måndag, då är iof Vincent där, han känner sig ju trygg med Vincent så då går det kanske bättre igen, tyckte så synd om honom när de sade att han varit ledsen idag :-( Hade jag vetat det hade jag hämtat honom tidigare, men men.


Jag och Vincent har iaf varit på öppna förskolan, där var det bara okänt folk förutom Elaine, tur jag hade nån att surra med :-)


Efter det åkte vi på MM och handlade lite smått och gott, sedan ner på videoteket och posta ett paket, ica och handla sedan hem, packa in varorna, äta lunch lite snabbt, hämta Alexander, sedan hem till Bettan och fika gofika, hon hade bakat supergod äppelkaka, mums!


Ikväll blir det att kika på idolfinal, hoppas bara att det finns ström, det blinkar oroväckande i lamporna emellanåt. Det har alltå kommit en hel del snö idag, nu har det slutat att snöa, Krister och Vincent är ute på en premiärtur på skotern.





Av Camilla - 8 december 2011 15:08

Har Alexander varit idag, det hade gått bra, han var lite ledsen ett tag, undrade säkert var Vincent var, han var hemma med mig eftersom han gjort sina 15 timmar denna vecka, de ville att Alexander skulle komma hela veckan eftersom han håller på att skola in sig, han ville inte sova på dagis idag, igår gick det bra, de ringde och frågade hur de skulle göra, jag sa att låt honom vara vaken, det gör ingenting.


Nu när han kom hem så fick han äta lite frukt och dricka mjölk, sedan stoppade jag ner honom i sängen och nu sover han gott, bra om han sover en stund iaf.


Jag och Vincent har varit ute på promenad, sedan har han kikat på film och varit med mig uppe när jag grejat i Alexanders rum, har tagit bort tapeten på en vägg till så nu ska den slipas lite och kolla om det behöver spacklas någonstans, jag tänkte att jag tar en bit i taget när jag hinner, tror att det kommer att bli jättebra sedan när det är klart, nya fräscha väggar och sedan kanske nya gardiner och en hylla som står på golvet.


Av Camilla - 7 december 2011 19:48

Var det för Alexander idag, ja han hade ju Vincent så klart. Iaf så har det gått jättebra, han somnade inte med de andra barnen utan han fick lägga sig i en vagn, så var det med Vincent från början också, sedan lärde han sig att sova med de andra barnen.Jag måste säga att det var lite konstigt att vara hemma helt utan barn, men skönt också så klart, har varit in till stan en sväng och uträttat några ärenden, sedan hem, dra på sig täckbyxor och ut med Eddie på en långpromenad, kallt men skönt, efter det blev det att måla en sväng på vedlådan och elda en massa i braskaminen.Efter dagis hälsade jag och barnen på hos Bettan en sväng, hem laga mat, bada barnen och nu sitter jag här i soffan och slappar.

Av Camilla - 6 december 2011 12:47

Jag och Alexander kom hem strax före kl 12, det gick bra för honom att käka lunch på dagis :-) Han fick lägga sig direkt när vi kom hem, jag har inte hört något sedan dess, han var jätte trött lillgubben, snart är det dags att åka igen, för att hämta Vincent så klart.


Imorgon ska Alexander få prova att sova på dagis, hoppas att det går bra.


Av Camilla - 6 december 2011 12:45

Jag hängde ut 2 st för några dagar sedan, på morgonen efter så var de borta, tog fram en ny och knöt fast i trädet, den har suttit där ca en vecka, men imorse var den minsann borta, vem är den skyldige tror ni? räven som går här? skator eller ekorre? Trodde inte att någon skulle lyckas ta den då jag knytit fast den.


Av Camilla - 6 december 2011 11:04

Sitter här uppe i personalrummet och väntar, har lämnat Alexander ensam ett tag på dagis, han ska få käka lunch innan jag hämtar honom. Han lär nog vara trött då han var uppe tidigare än han brukar imorse.

Av Camilla - 5 december 2011 13:14

Var det för Alexander idag, han tyckte att allt var jättespännande och skrattade mest hela tiden, idag var vi bara där en liten stund, från 9-10.30, det räcker för att vara första dagen, imorgon blir det väl lite längre, jag tror att det kommer att gå jättebra att skola in honom, bara han inte blir magsjuk, ja eller Vincent, det var 6 st barn som var borta idag, magsjuka... blä finns det något värre? Jaja får vi det så får vi det, inte mycket att göra.


Iaf så grundmålade jag ett lager på en vägg i Alexanders rum igår, måste nästan vara där och greja på kvällen när Krister är hemma, eller sedan när båda är på dagis, vågar inte ha några barn i närheten av maskinen som man ångar bort tapet med, den blir nämligen kokhet.


Just nu sitter jag och dricker en kopp glögg, ska strax gå upp och väcka lillen så att vi kan hämta Vincent på dagis.


Åh jag måste skriva vad fint det är just nu ute, det faller stora fina snöflingor :-) Mera snö vill vi ha.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards