Alla inlägg under mars 2012

Av Camilla - 12 mars 2012 18:59

Efter att jag bytt vatten hos fiskarna igår så satte jag i en dubbel dos med PMDD då jag inte tycker att växterna tagit så bra fart, de växer men jag tycker att de ser för bleka och tråkiga ut, får se om det händer något mer nu, hoppas på det.

Av Camilla - 12 mars 2012 18:52

Började dagen med en promenad ner på dagis, lämnade barnen sedan fortsatta jag en bit, blev 7 km, det blåste rätt bra idag så det var inte så där jätte skönt.


När jag promenerat klart gick jag över till Bettan och tog en kaffe och surrade en stund, sedan hem och lagade i ordning en lasagne, tänkte att det kunde vara skönt att ha middagen färdig eftersom Krister inte är hemma idag, han är på hockey med sina arbetskamrater, inte fel, hockey på plats brukar vara riktigt skoj.


Surrade länge med pappsen idag också, snart så kommer han hem, vi längtar efter dig, inte länge kvar nu.


Nu har jag lagt barnen, plockat ihop, lagt fram kläder tills imorgon, mailat och klagat på ofta trasiga linser, mailat bvc om att byta tid samt mailat banken om pension, så nu är nog all nytta för idag gjord tror jag, skönt, ska bara slappa för mig själv resten av kvällen.


Är det förresten någon som brukar vattna sina blommor med akvarievatten? Jag har gjort det i två veckor nu, får se om blommorna gillar det :-)






Av Camilla - 11 mars 2012 09:02

Krister klev upp med barnen imorse, det var jätteskönt att ligga kvar, men jag sov nog bara halft, jag längtar efter en riktig sovmorgon då vi båda två kan ligga kvar så länge vi vill, det skulle vara så skönt.


Annars då? Igår var jag först ute på en morgonpromenad, det blev 4 km, sedan var jag hemma och städade lite medan lillen sov och Krister körde lite skoter, när han kommit hem och lillen vaknat gjorde vi ordning fika och gick ut på grillplatsen som vi har på baksidan, grillade korv och drack kaffe, inte fel :-)


Sedan åkte jag och Vincent iväg och hämtade en ål hos Anna-Carin, hon ville bli fri den, den är jätte svår att se då den är så liten. Innan vi åkte hem sprang vi in ica så att Vincent fick välja lördagsgodis.


På kvällen kikade vi på Melodifestivalen, jag har inte tittat något men eftersom det var final så tvingade jag Krister att kika ;-) Loreens låt som vann tror jag kommer att gå jättebra för.


Idag vet jag inte vad som händer, ska hoppa in i duschen iaf.




Av Camilla - 9 mars 2012 10:19

Flera har frågat vad han önskar sig, lite svårt i den här åldern då han säger att han vill ha allt :-) Men här är några förslag iaf.


*Skidor

*Skridskor

*Leksaker, just nu är det mycket prat om helikopter och skoter, men leksaker av alla slag vill han så klart ha :-)

*Mjukisbyxor strl 98/104(mer åt 104 för det mesta)

* Joggingsskor




Av Camilla - 9 mars 2012 10:12

Mamma och Jörgen är på väg hit, först blir det fika sedan kika runt lite här och där :-)


Annars då? Jodå bara bra, igår var ute en massa med barnen, vi var i skogen här bakom, sedan gick vi hem till Ingela och fikade gofika som Victoria hade bakat :-)


Förresten så sov Alexander hela natten inatt, så skönt! Jag hoppas på att det snart ska vara så varje natt.


Nu ska jag kika lite på Tradera och Ebay innan de kommer, ha en bra dag!

Av Camilla - 7 mars 2012 19:16

Har vi varit på idag, pratat bolåneräntor, lagt om lån, tecknat livförsäkring och fixat lite med pensionen, det känns riktigt bra att ha fixat detta.Efter det kikade jag in på skattkistan, oj vad mycket fint de har nu, fanns hur mycket som helst jag ville ha.Annars har jag varit ute på två promenader, hälsat på Bettan och nu sitter jag och slappar i soffan.Ha en trevlig kväll!

Av Camilla - 6 mars 2012 12:34

Blev det idag, det kändes i ben och rumpa när jag kom hem vill jag lova, men skönt var det, jag har sedan jag körde igång gått minst 7 km varje dag utom en dag i veckan, riktigt skönt, jag känner att jag mår så bra av det :-)


Annars idag har jag mest pysslat på lite här hemma, har fyllt bilen med det som ska till återvinningen, dragit en repa med dammsugaren, inget spännande med andra ord.


Om en timme är det dags att hämta barnen, ska hämta dem på hembygdsgården idag, de skulle dit efter lunch, säkert fika något gott och leka en massa.


Jag har ringt till försäkringsbolaget angående ugnen också, frågade hur länge jag måste vänta innan jag kan få en ny ugn, de sade att det är reparatören som säger till dem, dvs om den inte går att laga så får jag en ny, jag hoppas på det då denna krånglat en hel del.


Inget nytt på jobbfronten iaf, jag hoppas att jag hittar något snart.


Av Camilla - 3 mars 2012 06:52

Oj vad jag har sovit gott, tror inte att jag har vaknat en enda gång på hela natten, så skönt.


Krister ligger och sover, jag tog med barnen och gick ner, han får kliva upp imorgon bitti, då tänker jag ligga kvar :-) 


Igår var vi på öppna förskolan och lekte, sedan blev det affären för att inhandla det som ska ätas till middag idag, vi ska bjuda svärmor och svärfar på mat, svärmor har fyllt 50 år men de var i Thailand när hon fyllde år så vi ska fira henne med god mat och present idag istället.


Menyn ser ut så här:


Förrätt: Krämig champinjonsoppa med frasigt vitlöksbröd


Varmrätt: Helstekt smördegsinbakad fläskfilé med cambozolaost


Efterrätt: Vitchoklad pannacotta med täcke av passionsfrukt


Jag ska göra pannacottan nu på förmiddagen så att den hinner stanna till, tänkte försöka hinna med en långpromenad också nu på morgonen.




Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards