Alla inlägg under januari 2012

Av Camilla - 25 januari 2012 19:52

Ja det blev det gerkligen idag, jag kom till vårdcentralen 12.20, då hade de lunch till 12.45 står det, jaja tänkte jag de sa väl fel tilm mig och menade 12.45, men när jag anmälde mig i kassan sade hon att jag hade tid 11.30???? Hon sade alltså fek till mig igår, jag frågade 2 ggr och skrev på en lapp, jag fick betala och sätta mig och vänta, 13.50 fick jag komma in..... lite less jag var då, iaf tittade en sköterska på fingret och hänvisade att jag måste träffa en läkare, fick tid 15.15 så iväg och hämta barnen, lämna dem med svärmor som var hos Frida och passade Liam, tack så mycket.Tillbaka på vårdcentralen fick jag äntligen träffa en doktor, han tittade, klämde och böjde(aj) på mitt onda finger, ringde till ortopeden, de kom fram till att jag har en inflammation i leden så ska äta diklofenak i 10 dagar, 3 st per dag, jag måste ringa direkt om det blir värre.Efter det hämtade jag barnen, surrade lite med Frida och Birgit innan jag åkte hem, var inte hemma förrän strax före kl 17. Åt mat, Alexander lade sig vid 18.15, han var så trött.Städat här hemma plus akvariet har jag också hunnit med samt en promenad på 5.6 kmNu ska jag kika på mästerkocken, ha en trevlig kväll.

Av Camilla - 25 januari 2012 06:27

Vincent har varit uppe och sprungit i princip hela natten, tänt lampor och haft sig, sista gången vid 3.30, då var han jättepigg när jag kom ner - hej mamma sa han, jag var inte lika pigg och sade bestämt till att det var natt, han protesterade, men somnade, nu när han sover så vaknade Alexander före kl 6, han har inte fått kliva upp än, men nu gallskriker han så det är väl bara att kliva upp, behöver jag säga att jag är trött och less?

Av Camilla - 24 januari 2012 13:04

Var det imorse, ja nästan iaf.... Alexander vaknade strax efter kl 7.00 och Vincent vaknade 7.35, skönt, hoppas att de supertidiga morgnarna snart är ett minne, dvs före 6.00, hoppas kan man ju alltid ;-)

Av Camilla - 24 januari 2012 12:53

Som inte vill bli bra, det är rött och svullet, jag kan knappt böja på det, idag tog jag tjuren i hornen och ringde först till sjukvårdsupplysningen, de tyckte att jag skulle ringa vårdcentralen då jag kanske fått en inflammation i leden, ringde vårdcentralen som ville att jag skulle komma dit, så imorgon ska jag dit, har jag tur så kanske det är bättre imorgon, om så är fallet så gick det bra att bara ringa och avboka tiden.


Annars idag har jag gjort en ost och broccolisoppa som ska ätas till middag, till den serveras en räkklämma, dvs tunnbröd med en röra på räkor, turkisk yoghurt och dill, håller på att prova lite ny vardagsmat, igår lagade jag ugnsstekt kyckling med couscous sallad innehållande cashewnötter, aprikoser, tomater och färsk spenat samt en dressing som jag hällde över(olivolja och citron). Jag kan säga att det var supergott och kommer att lagas här hemma igen.


Jag har gått en promenad på 5.2 km idag också, måste kompensera lite då det blev tårta och gofika hos grannen igår.


Snart är det dags att hämta hem småtrollen från dagis också, dessa timmar går så fort så ojojoj.

Av Camilla - 23 januari 2012 19:27

I fredags var det lugnt, tog med barnen direkt på morgonen och handlade, var tvungen att åka på flera affärer då allt inte fanns på ica, drygt men så är det ibland. På kvällen tog vi det bara lugnt, kikade på OC, riktigt bra serie.


På lördagen var vi och hälsade på och grattade Bettan, käka tårta och gofika, satt där och surra bra länge, sedan hem och lägga lillen, vi hade funderingar på att gå tillbaks till dem på kvällen och ta en öl/vin, men Alexander slocknade 18.30 och jag hade så ont i magen så det blev bara en hemmakväll, inte fy skam det iof :-)


På söndagen mitt på dagen packade vi fika och begav oss ner till Sandsbäcken, där grillade vi korv och umgicks med grannarna, Bettan med familj kom också, riktigt trevligt och perfekt väder var det, jag körde lite skoter också, men det gick så där, hade så fruktansvärt ont i fingret, det var supersvullet efter stickan som jag fick in i onsdags, Ingela tyckte att jag skulle ringa VC om det inte var bättre idag, men efter att ha använt alsolspritomslag ett dygn nu så känns fingret mycket bättre.


Idag har jag varit och handlat, hem och packa upp, plocka lite, sedan blev det en prommis, efter det måla lite smågrejer som är kvar i Alexanders rum, inte så lätt med ett handikappat finger, men men det gick ju.


Nu efter middagen har vi varit och grattat Lucas som fyller två år, det var trevligt och en massa folk :-)


Nu ska vi kika på halv 8 hos mig, ha en trevlig kväll!



Av Camilla - 22 januari 2012 07:44

Tycker jag att det blev nu imorse, Alexander vaknade 6.45, fick välling, han verkade trött så jag lade honom igen, han siv bara 20 min till så han var nog inte så trött ;-) Får se om han bara får sova en timme idag också eller om det går att lägga honom tidigare iaf, han slocknade 18.30 och han har inte sagt något på hela natten, annars har han vaknat och smågnällt i flera nätter så att någon av oss behövt gå dit och stoppa om honom, skönt att slippa springa på natten ;-)Idag blir det nog ut och grilla en sväng skulle jag tro, köra lite skoter och så.

Av Camilla - 21 januari 2012 08:51

Japp har sedan förra lördagen gått ner 0.5 kg till, det känns bra att det går åt rätt håll hela tiden :-)

Av Camilla - 21 januari 2012 08:48

Jag fick ta sovmorgon då Krister klev upp med barnen, det var sååååå skönt, tack älskling, Alexander vaknade redan kl 6, Krister provade att ge honom välling och lägga honiom, men då bajsade han som vanligt och sedan ville han inte sova, tro om vi ska prova att korta ner dagsvilan? Vad tror ni? I vissa fall verkar det ju fungera att lägga dem tidigare också.


Idag ska vi bort till Bettan och äta tårta och lämna en present, vi ska ev ut och grilla också, det beror på vad klockan är och så :-)


Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards