Alla inlägg under januari 2013

Av Camilla - 18 januari 2013 17:13

Dvs Alexander, han har tjurat på varje ställe vi varit på, en riktigt pärs....pust!

Har iaf varit på jysk och köpt madrass, täcke och kudde till Alexanders nya säng, sen apoteket, MM(där hittade jag en fin trasmatta till kanonpris). Sista prövningen Ica innan vi åkte hem.

Resten av kvällen blir det att måla en sväng så att sängen och dörren i tvättstugan blir klar. Ska vänta tills barnen har lagt sig, sitter och myser i soffan med dem nu. Sedan blir det nog Desperate Housewives.

Nu så är pappa ute och flyger, hoppas att resan går bra, är alltid lite orolig, så lång resa.

Förresten så fick vi tillbaka förstärkaren som skickats på service, den var helt sne där kablarna skall sitta fast, så det blev en reklamation, vi får en ny förstärkare, men det finns ingen med inbyggt Spotify stöd, Krister ska kolla i helgen, verkar iaf finnas med wifi så att man ska kunna använda Spotify så, jag vet inte hur det fungerar?

Av Camilla - 18 januari 2013 07:34

Går neråt hela tiden, känns skitbra :-D är ju en bit kvar till mitt mål, men iaf :-D

Kallt är det idag, -30 grader..... Brrr, men jag ska åka på stan och handla iaf, får klä på barnen rejält.

Inatt sov Vincent i sin säng hela natten, han kom och lade sig på madrassen vid 6.15, sov en liten stund tills Alexander kom och härjade strax 6.30



Av Camilla - 17 januari 2013 22:19

Har inte suttit ner många minuter idag, målat taket i tvättstugan, lackat skåpluckorna samt runt fönstren, målat Alexanders säng en gång till, ser att det kommer att behövas ytterligare en strykning.

Har ringt massa till a-kassan och försäkringskassan också för att fixa så jag får arbetslöshetsersättning, det saknades 3 dagar på arbetsgivarintyget så jag var tvungen att beställa ett nytt samt att a-kassan behövde intyg på hur många föräldradagar jag tagit ut, suck varför kan det inte vara enkelt, papperssverige!

Efter den turen så tog jag och målade dörren i tvättstugan, sen surra med mamsen en stund innan det var dags att hämta knopparna. Vincent beställde varm choklad och macka till mellis idag, så det blev det. Idag har han varit jättetrött igen och kissar på sig, vet inte vad det är, tröttheten gick över när han fick hjälpa mig att städa dock ;-) vi har burit upp leksaker till Alexanders rum nu när han kan gå i trappan själv så måste han ju ha sina saker på rummet :-)

Sedan dammtorka, dammsuga och torka golv uppe och nere, sist men inte minst tog jag och rensade bland växterna i akvariet samt blandade ny mäsk(det växer som bara den av det)

Behöver jag säga att jag är trött? ;-) ska läsa lite nu och hoppas på varmare imorgon, -28 nu, men det lär det nog inte vara.

Pappsen du åker nog i rättan tid från denna kyla. Kram <3

Av Camilla - 15 januari 2013 21:33

Han var så glad förut att han skulle börja på näckrosen(avdelning för lite större barn), men inte längre, han vill inte alls, Anki sa att idag att vill han inte så skyndar de långsamt, hon sa att självklart kommer de inte att pressa honom, lillgubben var så ledsen hemma ett tag idag och ville vara ifred, stackars liten, jag ska prata med dem igen imorgon bitti, det går ju inte om han ska vara arg och ledsen.

Har funderat också på om han sover dåligt då han är trött så ofta, det har jag funderat på tidigare också, men det kommer och går, sa till Krister att vi kanske ska lägga en madrass på golvet så får han lägga sig där om han kommer på natten, vilket han sällan gör men iaf. Ska prata med lillgubben imorgon :-)

Idag har jag målat klart väggarna i tvättstugan, har även målat dörren en gång till samt börjat måla taket.

Har även målat Alexanders säng en gång, känner mig väldigt trött i kroppen, har blivit förkyld, känner det bara mest på kvällen, har väl inte tid att känna efter på dagen....haha

Nu ska jag ta och läsa lite tror jag.

Av Camilla - 14 januari 2013 22:53

Dagen började tidigt, vid 6 tiden ca tyckte Alexander att det var dags att kliva upp, frukost efter en halvtimme, grabbarna är alltid hungriga direkt på morgonen, Krister likaså.... Haha

Efter det så stoppade jag ner dem i badet, oftast bäst att bada på morgonen eftersom de är så trötta på kvällen, medan de bada hann jag plocka ihop lite, ta reda på tvätt och sånt...

Resten av dagen har jag kvistlackat tv bänken och Alexanders säng, sedan målat väggarna i tvättstugan samt dörr, bättrat på runt fönstret målat och skåpluckorna, måste nog måla en gång till, såg ut som att det fanns små fläckar som inte är täckta.

När jag var klar så tog jag och slängde i en hårfärg, det tog inte som det skulle sist av någon anledning.

Sen var det bara att fixa käk och vänta på Krister, nu på kvällen har jag och Vincent spelat super mario på Nintendo 8 bitars.... Haha hur kul som helst :-)

När barnen lagt sig så tog jag och grundmålade Alexanders säng, sen så har jag hunnit slappa en liten stund, kikat på tyg till tvättstugan, hittade ett jättefint, men har inte bestämt mig än, ska mäta lite mer exakt också.

Nu ska jag bläddra i Ikea katalogen en sväng innan det är dags att sova.

Blir så irriterad på min nästäppa bara, verkar ha dragit på mig en förkylning, hoppas att den ger sig iväg fort.


Av Camilla - 14 januari 2013 09:04

Här är två av mina nuvarande projekt som jag ska göra i ordning, tv bänken som stod nere skall målas vit och få en plats uppe.

Sedan så köpte jag en säng till Alexander igår som också skall målas vit, måste köpa madrass, täcke och kudde till den. Blir skönt för honom att få större säng att sträcka ut sig i :-)

Av Camilla - 13 januari 2013 07:37

Saknar dig fortfarande oerhört mycket, både dig och morfar <3

Av Camilla - 13 januari 2013 07:17

Riktigt kallt idag precis som igår, brrrr! Tänkte åka till Långsele och hämta lillens säng idag, blir till att ha motorvärmaren i länge i så fall....

Vette fasen vad som hände med mitt öga igår kväll, började klia rinna och sticka i det vänstra ögat plus att det svullnade upp som bara den, ser bättre ut idag men fortfarande svullet, men inget som irriterar längre, måste ha fått in nåt skit där.

Idag vaknade barnen ca kl 6 igen, de verkar gilla den tiden nu igen ;-) jag är inte ett lika stort fan måste jag däga.

Men men man får väl sova när man blir äldre, skönt på det viset, att bli äldre och ha barnbarn som man kan låna, då kan man stå ut med vakna nätter och att kliva upp tidigt en helg, för när jag har barnbarn vill jag ställa upp och ta hand om dem någon helg då och då, känns som att man vill ha en bra relation med dem. Lite tankar bara, nu ska jag dricka kaffe!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards