Alla inlägg under januari 2013

Av Camilla - 12 januari 2013 20:21

Idag började jag med att sova till ca 9.00, skönt att få ligga och dra sig även om barnen lever om och gör det svårt att sova hårt ;-)


Efter att ha druckit en shake till frukost så tog jag på mig målarstassen och målade en omgång i tvättstugan, hann nästan klart tills svärmor och svärfar kom och hälsade på, fika och surra med dem, sedan kom pappa och hälsade på, vi har surrat och käkat middag, han åker snart till varmare breddgrader ett tag, kommer att sakna dig pappsen <3


Efter att han åkt så har jag grejat på här hemma, satt upp nya gardiner i vardagsrummet samt bytt till nya kuddöverdrag på soffan här nere och uppe, blev verkligen super!


Nu så ska jag snart sätta mig och kika på Desperate housewives(om Krister vill förstås) och bara slappa, imorgon ska jag mest troligt hämta en säng till Alexander, annars vet jag inte, är det lika kallt som idag så blir det att vara inne eller hälsa på någon, 26 grader kallt är det ute nu, jag har inte varit utanför dörren, brrrrr!



Av Camilla - 11 januari 2013 19:29

Har jag och grabbarna först grejat hemma, skruvat bort båda trappgrindarna, skruvat bort ena sidan på spjälsängen, men den är smal, säg till om någon har en barnsäng/växasäng till salu.

Efter det blev det på MM och Fresks, har köpt takfärg, lysknapp, uttag, ventil samt nytt dörrhandtag till tvättstugan, köpte även lampsladd och stickkontakter till de två lamporna jag köpte från Jotex, de sladdar som följde med var jättekorta samt med vanlig sån liten lampkontakt, nu hänger de på plats uppe, blev super!

Av Camilla - 11 januari 2013 07:37

Det var ett tag sedan barnen var vakna så tidigt. De passade på idag när de är lediga från dagis ;-)

Jag känner mig väldigt trött, Krister började jobba 3 inatt, jag vaknade vid 4.30 och sov dåligt efter det, brukar inte vara orolig, men kändes olustigt inatt, tänkte på alla älgar som brukar vara ute på vägarna. Jag oroade mig i onödan, Krister ringde för ett tag sedan och var tillbaka på jobbet.

Av Camilla - 9 januari 2013 15:30

Har hållit på med att fixa i ordning tvättstugan mest hela dagen, lämnade grabbarna till 8.45, hem och tog en prommis med Eddie, sedan har jag slipat, målartvättat väggar och tak och sedan målat väggarna, jag hann inte runt allt idag, tog lite tid då det är en massa rör och en panna som inte går att flytta på, imorgon blir det att fortsätta, det kommer att bli så ljust och fräscht :-)


Slängde ihop nån form av kasslergratäng till middag med ananas, kassler, ris samt grädde med ajvar relish och tacosås, hoppas verkligen att det går att äta.


Får se om jag ska åka till stan en sväng sen eller om jag tar det imorgon? Ska hämta ett paket från Jotex tänkte jag, vill ha så mkt tid som möjligt att fixa med tvättstugan imorgon då grabbarna är på dagis, för på fredag är de hemma, det bestämdes att de går på dagis tis tom tors så länge jag är arbetslös, hoppas att jag får jobba snart igen, saknar verkligen jobbet med bästa arbetskamraterna.

Av Camilla - 7 januari 2013 21:22

För en stund sedan så låg han fortfarande och knackade i sänggaveln, förhoppningsvis så somnar han snart efter att ha suttit och tittat på sveriges mästerkock med oss, undrar om lillgubben är nervös för att gå på dagis, var så länge sen han var där.

Av Camilla - 7 januari 2013 19:40

Det har varit full rulle hela min första dag utan arbete, fixa och dona lite här hemma på morgonen, sedan packa in barnen för att åka på stan, var på AF och anmälde mig arbetslös, efter det till optiker för att fixa linsvätska, sedan på Fresk för att köpa pensel, roller, kvistlack, målartvätt samt maskeringstejp, tvättstugan är det rum som jag tänker börja med, ska ta en före och efter bild, men lovar inget när det blir klart.


Efter det så åkte jag till Helgum för att hälsa på Linda, var där bra många timmar, så länge sedan vi surra så det var roligt :-)


Sen hem laga mat, käka, hänga massa tvätt.... ja sånt tråkigt vardagligt som är helt ospännande att läsa, har hjälp grannen med mobila bredbandet för en stund sedan så nu ska jag bara slappa, kika på Farmen.


Trevlig kväll på er!


Av Camilla - 4 januari 2013 20:16

Idag jobbade jag sista dagen på Eon, känns verkligen jättetråkigt :-( kommer att sakna alla jättemkt! Håller tummarna att de behöver folk snart igen ;-)

Måste ha något bra att fokusera på om jag blir hemma ett tag så jag ska fixa hemma samt försöka få kroppen i topptrim, så från och med måndag är det de två sakerna som jag kommer att fokusera på. Ja arbetsförmedlingen först på måndag morgon/förmiddag.

Sedan skaffa roller och lite penslar, grabbarna kommer att gå på dagis tis, ons och torsdag så länge jag är arbetslös.

Nu ska jag bara slappa, sovit riktigt dåligt hela veckan...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards