Alla inlägg under juli 2010

Av Camilla - 8 juli 2010 11:33

Händer det här, är kvar hemma hos mamsen och har det bara lugnt och skönt, igår solade vi hela dagen, fyllde lillpoolen till Vincent men han ville inte bada, han tyckte att det var läskigt, haha sötnosen, men men det går väl över så småningom.Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, kanske åka och kika på tyger, vi får se vad som händer :-)

Av Camilla - 6 juli 2010 09:53

Ja och plastmorfar då, vi ska sova där några nätter tänkte vi, saknar Krister när jag är borta, men skönt att komma hemifrån en sväng också.


Nu ska jag strax ta och bada Vincent, tänkte att han får sova här hemma innan vi åker, det blir lugnast så.


Varmt är det idag också, vi fyllde poolen igår kväll, får se hur varm den är när Vincent lagt sig, den står lite snett så det är inte så mycket vatten i den, men jag sa att vi låter det vara och flyttar på den när vi ska byta vatten.



Av Camilla - 5 juli 2010 21:48

Har jag och Vincent varit idag, han fick en pool av morfar och jag köpte duplo lego till honom, vet att han gillar att hålla på med lego när han är på dagis.


Vi var och käkade på Dianas idag, åt en husets kebab, det var så gott.


Sedan letade jag shorts eller en klänning, men hittade inget, så nu ska jag ta en titt på ellos och halens.

Av Camilla - 5 juli 2010 10:00

Igår morse tryckte Krister igenom beställningen, preliminär leverans den 13/7, samma dag som vi ska på ultraljud, så jag hoppas att de inte tänker komma kl 10 på morgonen ;-)


Idag går jag in i vecka 19, jag känner fortfarande inget, eller ja jag tycks ha känt någon liten puff i lördags samt igår när jag hade lagt mig, sant någon gång förra veckan, men det går så fort så jag blir osäker. Jag är sugen att beställa ett angelsound så att jag kan lyssna på bebisens hjärta, men vi får se, jag ska åka till mamma nu i veckan tänkte jag, sedan är det ju dags för ultraljud, känner jag inget efter det så måste jag nog beställa ett.


Om det är någon av er som läser som ska sälja ett Angelsound eller liknande så hojta till, kan jag få tag på ett idag så köper jag det ;-)


Av Camilla - 4 juli 2010 12:17

Har vi haft, igår började vi dagen med att sova ut en stund iaf, klev upp vid 9 tiden ca, käka frukost, sedan bar det av ner till gropen för att kika, Sara och Christer bjöd in oss, de åkte vattenskoter, solade och umgicks, var ganska mykcte folk där, riktigt kanonväder var det också, bara det att när vi åkte så var det mulet så jag tog på mig leggings och en långärmad klänning, det skulle jag inte ha gjort, så varmt, men men.


Efter att vi varit där åkte vi hem till Högge och hälsade på, drack lite kaffe och surra, sedan hem och käka, sedan blev en tur in till stan för att köpa glass med Daniel och Kristin, gott i värmen.


Efter det bestämdes att de skulle komma hem till oss och grilla, vi var bjudna till grannarna på fest, men tänkte att vi käkar hemma och går över sedan, men vi blev så mycket folk här hemma så vi satt här ute på altanen, vi hade ju underhållning av grannarna mest hela tiden, de hade en massa lekar och grejer :-)


Det var iaf jag, Krister, Daniel, Kristin, sedan kom Frida och Niklas + Elin och Karlsson förbi. Vid 1-tiden gick vi och lade oss ungefär, jag kan berätta att jag, ja Krister också har en massa myggbett.


Vincent är kvar hos sin farmor och farfar, vi ska hämta han idag, han verkar stortrivas iaf, har badat i poolen, käkat jordgubbar och glass, grillat, haft picknick på gräsmattan. Sötisen hade gått naken och pinkat på altangolvet, då blev han rädd och började gråta, lillgubben, sedan hade han gått och pekat på stället där han kissat, så sött. Längtar efter honom nu, men har varit skönt att ha en helg för oss själva, det behövdes.






Av Camilla - 2 juli 2010 21:22

I förra inlägget att vi har fått en spjälsäng av svärmor och svärfar, en jättefin vit från Ikea, Tack så mycket :-)

Av Camilla - 2 juli 2010 18:49

Vincents farmor och farfar har varit här och hämtat honom, han ska bo där i helgen, goknoppen saknar han redan, men det är så klart skönt att få lite tid för sig själv, just nu är det bara jag och hunden hemma, Krister har åkt och dragit not en sväng med sin morfar. Hoppas att de får en massa fisk, hittills har de inte fått något alls vet imte varför, kanske varit för kallt?


Annars idag har jag solat medan Vincent tog sin dagliga lur, efter det åkte jag in till stan och hälsade på Bella, var roligt att surra en sväng, inte länge kvar tills hennes bebis är beräknad nu, spännande :-)



Av Camilla - 1 juli 2010 20:03

Jag vet inte om jag har skrivit att vi har börjat renovera köket, vi har köpt golv, tak, ny dörrkarm till tvättstugan(blir en smalare dörr där) Själva köket, dvs luckor skåp och allt ska vi beställa imorgon, gud vad härligt det ska bli med ett nytt fräscht kök :D Det vi har nu är gammalt, skevt överallt och känns snuskigt, känns som att det aldrig blir riktigt rent hur man än städar.


Har jag berättat att Vincent gillar klockor, så fort kan ser en klocka så pekar han och säger kka, dvs en massa k-ljud, haha han är för söt.


Jag och Vincent har förresten varit hos Ingela och ätit jordgubbar och glass, mumsigt, nu har jag nyss dragit en repa med dammsugaren, så resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, ska ta en dusch nu när Krister duschat färdigt.



Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards