Alla inlägg under oktober 2010

Av Camilla - 14 oktober 2010 12:43

Jag ringde till specialistmödravården häromdagen för att ifrågasätta det sena datumet, men fick aldrig tag på någon, idag ringde min gamla barnmorska upp mig, skönt att jag fick prata med henne, hon sade att nu för tiden så lägger de planerade snitt samma vecka som tiden går ut eftersom det är det bästa för bebisen.


Så torsdag den 2/12 har jag fått det planerade snittet inbokat, jag frågade hur det blir om förlossningen kommer igång av sig själv, hon sade att då får jag så klart komma in till förlossningen så får de bedöma läget samt vad jag vill så klart.


Nu ska jag dricka kaffe, är hemma hos mamma, därför jag inte skriver så mycket på bloggen.


Ha en bra dag!

Av Camilla - 11 oktober 2010 17:20

Jag har efter många om och men blivit lovad ett kejsarsnitt vecka 48, dvs sista veckan i november/första veckan i december, jag kommer att få ett exakt datum hemskickat 1-2 veckor innan, det kändes som att det blev ett väldigt sent snitt, ni som gjort snitt i vilken graviditetsvecka gjorde ni det? Det blir för mig i graviditetsvecka 40.


Han ville ändå att jag ska komma tillbaka den 22/11 eftersom jag kan ju kanske ändra mig och vill prova vanligt iaf, jag sa att visst kan jag komma, men jag kommer inte att ändra mig, jag frågade om de kan tvinga mig, men han sa självklart inte.


Jag vet inte men jag tycker att det inte känns riktigt klart förrän jag fått hem papperen, hur var det för er andra som snittats planerat? När fick ni tiden inbokad, dvs hur långt före?

Av Camilla - 11 oktober 2010 12:09

Har gjort i ordning balkonglådorna på framsidan, satte i enris, tallris, ljung och lite lingonris, det blir så ombonat på något vis när man gör i ordning balkonglådorna.


  

Av Camilla - 10 oktober 2010 12:12

Nej inte såna choklad m&m utan marknad och måla tänkte jag på :-) Igår kom mamma och Jörgen hit, vi fikade lite, sedan åkte jag och mamma på stan och kikade, lyckades äntligen ta mig till lions loppis, oj vad mycket grejer de hade och billigt var det, köpte inget, men nu vet jag var jag ska leta möbler när jag söker något. Efter det var vi ner på stan och kikade en sväng, sedan ringde Krister och sade att han och Jörgen var på marknaden så då åkte vi dit.


Köpte kryddor, korvar och en massa strumpor med olika motiv på, Krister tycker att det är jätteroligt att ta reda på dem när man tvättar och ska para ihop dem... inte... haha :-)


Nu har jag målat första lagret med färg på hyllan, dvs den riktiga färgen, inte grundfärg, den kommer att bli kanonfin tror jag.


Senare ska vi hälsa på Kristers mormor och morfar, sedan ska Krister fiska, jag och Vincent åker hem då.



Av Camilla - 8 oktober 2010 13:33

Har vi varit på mellan 9 & 11 idag, Vincent var till en början bara intill mig hela tiden, men jag visade han rutschkanan en gång, sedan tyckte han att det var jätteroligt, träffade en massa människor jag inte träffat på ett tag också, myclet trevligt.


Vincent somnade till på vägen hem, men sedan har han bara legat och pratat i sängen, tog ner honom så att han fick äta lite, lade sedan honom igen, senast nu vid 13.20 så grinade han, gick upp och gav honom hans kära ekorre, sedan har det varit tyst, peppar peppar, hoppas att han somnat, han orkar aldrig vara vaken tills han ska sova ikväll om han inte sover på dagen.


Eddie var dålig igår förresten, han kräktes 3 ggr, men idag verkar han piggelin igen, tur det, vill ju inte att han ska vara sjuk.


Svärmor och svärfar var här och hälsade på igår också, alltid trevligt med besök. Krister slutar tidigt idag, mysigt då får vi lite längre helg tillsammans :-) Vet inte vad man ska hitta på mer idag, vi får se.





Av Camilla - 7 oktober 2010 17:05

  


Hittade tyvärr ingen bättre bild, men det är en tapet från Midbec, hade tänkt den randiga som fondvägg och den beige bredvid på resternade väggar, bården ska inte vara med.


Tänkte även måla garderobsdörrarna i någon av färgerna från den randiga tapeten, den blå kanske?

Av Camilla - 7 oktober 2010 11:13

Jag skulle vilja ha 8 st av dessa knoppar till byrån som jag målat, så hojta till om någon ska på Indiska :-)


http://indiska.com/system/search/product.asp?id=3517&b=19&page=7&rnum=102


Av Camilla - 6 oktober 2010 14:11

Vincent har varit på 1,5 års kontroll idag, allt såg bara bra ut, han väger 12,5 kg och är 83 cm lång nu.


Men oj vad han grinade när de undersökte samt vägde och mätte honom, han var så trött stackaren, hade tid kl 11, 20 över hade vi fortfarande inte fått komma in, Vincent är ju van att lägga sig och sova vid 11, men det gick ju bra ändå. Tur att jag handlade innan jag åkte till Bvc.


Han sover nu, jag måste nog åka in till stan när han vaknar och har fått något i magen, försäkringskassan ringde och sade att jag inte står som arbetssökande, ringde upp AF som sade att jag står som arbetssökande med förhinder, hon sade att min handläggare nog bara gjort ett misstag, men kunde inte rätta till det över telefon, suck vad irriterande, fick ett direktnummer till min handläggare men inget svar, lämnade meddelande men ingen som ringt upp så det är väl bara att pallra sig dit, jaja jag har inget annat särskilt för mig, sedan kommer nog Krister hem senare idag också så lika bra att jag fördriver lite tid :-)





Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards