Alla inlägg den 20 april 2011

Av Camilla - 20 april 2011 19:14

Har Vincent haft sedan han kom hem från dagis, det verkar bero på att han är så trött, han har sagt flera gånger att han är trött, lilla gubben, hoppas att det blir bättre snart, han tål ingenting när han blir så här trött, hoppas att det har med förkylningen att göra.


Annars har vi varit ute lite efter dagis, sedan kom Sara och Lukas hit en sväng, Vincemt var så sur bara att Lukas inte fick titta på några saker, sa bara nähä, nähä hela tiden. Hoppas verkligen att han är på bättre humör imorgon då vi ska på kalas.


Jag hade tänkt ut och jogga en sväng, men jag tror jag hoppar det idag, är så fruktansvärt trött, ska hoppa in i duschen nu.




Av Camilla - 20 april 2011 13:08

Har jag gjort idag, åkte direkt efter att jag lämnat Vincent på dagis, kändes enklast så, efter att ha handlat många kassar med mat så åkte jag ner på stan för att posta iväg lite saker som jag sålt på tradera samt för att fixa en present till Wille som fyller 2 år imorgon, då blir det att gå på kalas :-)


Nu så har jag precis ätit lite, plockat undan samt gjort upp en brasa, mer än så hinner man inte de timmar som Vincent är på dagis, vill börja måla spegeln, men det är ingen mening nu, ska strax åka och hämta honom, Alexander sover så det blir nog till att väcka honom, tror inte att han kommer att vakna själv innan det är dags att åka.


Igår var pappsen och syster här, det var jätteroligt att träffas, Vincent och Melvin grejade på med leksaker mest hela tiden. i åt tillsammans innan vi åkte in till stan, var in på skattkistan, köpte lite påskdun och lite annat smått och gott.


Efter det var vi in på den nya butiken MM, jag tyckte att det var riktigt bra där, de hade jätte mycket saker, köpte inget speciellt dock, lillen var lite otålig, varm och trött så jag kanske inte tittade jätte noga heller, ska åka dit igen snart :-)





Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards