Alla inlägg under april 2011

Av Camilla - 30 april 2011 12:55

Vaknade Alexander imorse, både jag och Krister var dit och provade med nappen, Krister provade att ge honom välling, men det ville han inte ha, till slut fick han lägga sig igen, han smågrinade först, sedan pratade han, det tog ca en halvtimme innan han somnade om, jag tänkte att han ska inte få kliva upp, då kommer det att bli en vana, dvs att han vill kliva upp den tiden varje dag, han somnade iaf om till 7.15 ca.


Nu har jag iaf varit ute på en längre prommis, ska försöka ta samma runda en gång till idag, då kanske jag kan unna mig ett glas vin ikväll om jag känner för det :-)



Av Camilla - 30 april 2011 10:45

Imorse vägde jag 60,6 kg, mitt första mål är 60 kg, sedan vill jag ner ca 5 kg till, att väga 55 kg är mitt slutgiltiga mål.


Jag har nu gått ner 14,1 kg och tappat 21 cm i midjan, duktiga jag :-)


Förkylningen känns mycket bättre idag så jag hoppas att jag kan börja jogga snart igen.


Idag blir det att grilla med flera st av grannarna, det ska bli trevligt och gott så klart :-) Annars nu på dagen vet jag inte vad som händer, jag har inte ens fått på mig kläder än, sitter med en huvtröja på mig, ska ta och hoppa in i duschen och göra mig i ordning alldeles strax.



Av Camilla - 29 april 2011 06:28

Alexander vaknade redan strax efter5, skrek i högan sky, gav honm välling och trodde att han skulle somna om vilket han alltid brukar göra, men inte då. Lade honom bredvid mig men han bara pratade och grejade, till slut klev jag upp.


Känner mig trött eftersom jag hostade jätte länge innan jag kunde somna, när jag precis håller på att somna så hör jag Alexander små gnälla, men han somnade igen, vaknade dock vid 23.30 och åt upp en hel flaska, varenda liten droppe, det var länge sedan.


Har hört honom några gånger under natten, men han har somnat om själv, började igår med att lära honom att somna själv med hjälp av 5 minuters metoden, detta för att han krånglat så mycket när han ska sova på sistone, så jag tänkte att nu när förkylningen är borta så ska jag börja.


Många gillar inte 5 mnuters metoden, sälv tycker jag att en är toppen, det där med att de skriker är  bara någon enstaka dag/kväll, sedan har barnet lärt sig att somna själv utan napp och allt.

Av Camilla - 28 april 2011 16:53

som tur är så har jag framkallat alla bilder utom de nyaste, de flesta finns no upladdade på bloggen, det gick verkligen inte att göra någon, de gick inte att skapa gå tillbaka till en återställningspunkt, inte att starta i felsäkert läge etc...


Det enda som gick var att göra en total systemåterställning, så nu är datorn som ny iaf, hoppas att den fungerar bra nu.


Annars idag har jag städat lite, dammtorkat, städat badrummet och plockat en massa, efter att båda barnen sovit så gick vi ut, gick en sväng i skogen, sedan kom Elisabet och Wille förbi, så då blev det kaffe ute i solen, inte dumt :)


Nu ska jag ta och ordna lite med datorn, e-legitimation osv





Av Camilla - 27 april 2011 17:12

Har jag pratat med vårdcentralen, de sade att så länge han verkar pigg, inte har feber och får i sig vätska så är det ingen fara, jag skulle höra av mig och han får feber och blir hängig, strax innan de ringde upp så åt han nästan en hel flaska, det har han inte gjort på två dagar, hoppas att han fortsätter äta nu.


Jag passade på att beställa recept på allergimedicin och pulmicort också, lika bra att ha hemma nu när det börjar bli pollen ute.


Annars så har jag varit och hälsat på Elisabet en sväng efter dagis, det var skönt med sällskap, hon var själv förkyld så hon var inte rädd för de bacillerna.



Av Camilla - 27 april 2011 11:53

De kommer att ringa upp senare, vill rådfråga dem om Alexander, han äter knappt någonting, det började igår, han är iof pigg och glad,ingen feber, han hostar mindre nu, innan han lade sig nu fick jag i honom några skedar katrinplommonpuré samt lite äppeljuice, han åt kanske 0,5 dl välling/ersättning, ändå har han inte ätit sedan 03.30 imorse, då åt han inte heller en hel flaska utan runt 100ml, jag är inte en sån mamma som oroar mig en massa, men nu känner jag att jag vill kolla med dem, är så rädd att han blir uttorkad.


Ska passa på att få allergimedicin utskrivet också tänkte jag.


Annars har jag varit och handlat, det var jobbigt då jag är så förkyld, var och hämtade ut Kristers skor, får se om de passar, hoppas det.


Har ringt och avbokat min tandläkartid som jag hade nu i maj också, jag har inte råd att gå dit just nu, blir tyvärr inge Birsta i helgen heller, känns inge roligt när vi inte har så mycket pengar, känns som att Vincents rum aldrig blir klart, jo det blir det så klart, tråkigt att vänta så länge, varför måste allt handla om pengar hela tiden? Så tråkigt :-(



Av Camilla - 26 april 2011 10:44

Har jag beställt till Vincent, han kommer att bli jätte glad  :-) Är de inte söta?


 

Av Camilla - 26 april 2011 10:33

Är det någon som läser min blogg som har gjort en walk in closet? I så fall får ni gärna berätta lite samt visa bilder, har ett rum här hemma som vi tänkt ska bli en walk in closet, vilket rum då? Jo det rum som jag sitter i nu, det enda som är här inne är datorn och en stor bokhylla, datorn kan lika gärna stå någon i ett annat rum.



Så ni som gjort en walk in closet, visa hur, kom med länkar, tips, allt är välkommet :-)

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards