Alla inlägg under februari 2009

Av Camilla - 16 februari 2009 12:30

Ni anar inte hur skönt det känns, både jag och Krister har sovit mer eller mindre dåligt ett bra tag, nästan ända sedan vi flyttade upp sovrummet, jag vet inte varför, jag vet bara att många gånger när det är fullmåne så sover jag jättedåligt.


Varken jag eller Krister har haft svårt att somna utan har vaknat vid 2-3 tiden och sedan vänt och vridit mer eller mindre tills det är dags att kliva upp.


Men nu så har jag verkligen sovit som en princessa i flera nätter, jag hoppas att det fortsätter så, sömn behöver man ju =)


Annars idag så är jag åter på jobbet, var hemma torsdag och fredag med ont i kroppen och ont i huvudet, men nu så känns det bättre =)


Nu är det 25 arbetsdagar kvar innan jag går hem på mammaledigt, det känns jättebra, längtar efter att vara hemma nu, får så ont i ryggen att sitta ned hela dagarna.


Fick mail från pappa idag med bilder från stranden i Thailand, det såg inte alls skönt ut :p


ha en bra dag!



Av Camilla - 14 februari 2009 13:48

Är det idag, så härligt när solen lyser på dagarna, men det blir ruskigt kallt när solen går ner på eftermiddagarna.


Idag har vi varit in till stan en sväng, kika på granngården och sedan på foder och fritid, där fick vi tag på såna man tänder brasan med, blir så mycket enklare då.


Sedan var vi till Högges pappa och fikade en sväng, efter det åkte vi och kikade på Elin och Carlssons hus, de har ju köpt hus på andra sidan :D skoj! De hade fullt sjå med att måla tak och dona, när jag såg de måla och dona så tänkte jag på hur det var när vi flyttade in, en hel del att göra alltså, jag skulle inte vilja börja om igen nu när det börjar bli fint här, lägger in lite bilder så att ni får se.


Trevlig alla hjärtans dag på er, det tänkte vi ha, laga en riktigt god middag med fläskfilé och sedan ska jag göra hallonpaj till efterrätt, mums!

Av Camilla - 11 februari 2009 10:23

26,6 minus visade termometern då jag åkte på jobbet, lite för kallt tycker jag, det får gärna bli varmare snart, till och med Eddie tyckte att det var kallt när vi va ut, han hoppade på 3 ben emellanåt.. hihi såg rätt kul ut.


Idag var jag och lämnade in provet på lab innan jag åkte till jobbet, lika bra att få det undanstökat på en gång, tror inte att jag har någon urinvägsinfektion, då skulle jag ha känt det.


När jag slutar idag så ska vi till Långsele och gratta svärmor, hon fyller år idag, pappa fyllde år igår, ringde och grattade, han satt då på tåget på väg till Arlanda.


Jag fick ett MSN meddelande för en stund sedan att resan gått bra och allt, han skrev också att det var ca 30 grader varmt i Thailand, lite skillnad här är det ju nästan 30 grader kallt brrrrrr!


Jag skrev ju igår att jag gått in i vecka 34, så här ser det ut iaf =)


Du är på dag 232 av 280. (82,9%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 0 fulla dagar (v33+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 31 mar 2009
Du har 48 dagar kvar till beräknad förlossning.



Av Camilla - 10 februari 2009 14:46

Hade lite äggvita i urinen så jag skall för säkerhets skull lämna in ett prov till lab imorgon bitti, BM sa att det behöver inte vara något alls, men hon tyckte det var säkrast att kolla, kan vara början till urinvägsinfektion, det har jag haft jättemånga ggr, men det var säkert 4 år sedan nu. Blodtrycket var normalt så det var iaf inget tecken på havandeskapsförgiftning, skönt!


Annars så slog bebis hjärta med 137 slag per minut, den låg fortfarande med huvudet neråt, hoppas att du tänker stanna så lilla bebis! SF måttet låg på 32cm, bebis följer sin egen kurva så det såg jättebra ut.


Går in i vecka 34 idag förresten, 6 veckor kvar tills det är beräknat  :D


Annars så känner jag mig inte så pigg idag, väldigt trött och frusen + ont i huvet, känner mig lite febrig,  undrar om en förkylning lurar tro?  Har känt så fram och tillbaks ett tag, men det har inte brutit ut något ännu. Vi får se hur det går.


Förresten så sitter pappa nu på flyget på väg till Thailand, låter ju inte så dumt att åka iväg till värmen, hoppas resan går bra :D










Av Camilla - 8 februari 2009 16:27

Som många vet så har min mormor gått bort, i fredags var det begravning, usch så jobbigt det var, särskilt när man skall gå fram och lägga rosen på kistan som ett sista farväl, det var det jobbigaste av allt.


Det var en väldigt fin begravning, Lena Ljung Falk sjöng Amazing Grace samt Gabriellas sång, älskar den så himla fin, det tyckte nog mormor också.

Även prästen sjöng en sång, jättefint det också, ovanligt att prästen sjunger tycker jag.


Jimmy Sunnebrandt, dvs min kusins son spelade fiol, han är jätteduktigt, min morfar var också jätteduktig att spela fiol.


Efter begravningen var det mat på vildhussen, då var det lättare stämning, så det kändes skönt, var supergod potatisgratäng och tjälknöl, sedan morotskaka till efterrätt.


Sedan efter det så var vi upp på graven och kollade på alla fina blommor, sedan en sväng till mormors lägenhet och hämtade en byrå som vi tog hem, det var i princip tomt annars, kändes konstigt.


Till sist åkte vi hem till mamma, delade upp en massa saker efter mormor, fick massa fint, jag och Helena var båda spekulant på brudkistan så vi fick dra lott, jag fick den, är morfars far som har gjort den, den ska få stå uppe tänkte jag.


Annars igår lördag så donade jag hela dagen med att göra i ordning gästrummet, sedan på kvällen var vi hos svärmor och svärfar, sen hem och kika film.


Idag har jag fortsatt i gästrummet, så nu är det i princip klart, ska lägga ut lite bilder sedan tänkte jag, på byrån, gästrummet osv.

Här nedan kommer lite fina bilder från begravningen iaf.

Av Camilla - 5 februari 2009 11:03

Moderkakan hade flyttat på sig så det blir inget planerat snitt, känns skönt för det ville jag inte ha heller.


Det var 3 personer med på undersökningen, det var för att de håller på att lära sig att undersöka bebisens hjärta mer noggrant med hjälp av ultraljud, de måste helt enkelt hänga med i tekniken sa de, så jag fick agera försökskanin, inte mig emot, det var intressant.


För övrigt så låg bebisen med huvudet neråt, den kan ju fortfarande vända på sig, men oftast så brukar de inte göra det verkar det som om man läser vad alla skriver.


De räknade även ut att just nu väger bebisen ca 1932 gram, rätt faschinerande vad de kan få fram, fick med en bild hem där bebis precis gör en pussmun, det såg lite roligt ut, annars så ser man ju inte så bra på ett ultraljud tycker jag, jag skulle aldrig tror jag kunna se vilket kön det var även om jag ville, nu ville jag ju inte se men iaf ;-)


Det känns som att nu är det så nära att det blir roligare med en överraskning ;-)





Av Camilla - 4 februari 2009 09:36

Japp då får jag veta om det blir ett planerat snitt eller en vanlig förlossning, BM sa att det sällan blir snitt, men de måste kolla upp det för säkerhets skull.


Är jag nervös då? Nej egentligen inte, ska bli kul att kika in i magen en gång till innan det är dags för bebis att anlända, men snitt är inget som jag vill ha, jag förstår inte de som vill det... men men jag har ju ingen sån förlossningsskräck heller, det finns ju många som har det, men inte jag som tur är, det måste vara jättejobbigt att gå i nio månader och ju närmare det kommer ju mer rädd blir man.


Jag är tvärtom ju närmare det kommer ju mer spännande är det, vi längtar efter dig nu bebis!


Jag är i vecka 33 nu, 7 veckor kvar till det är beräknat :D Har gått upp 12,2 kg när jag vägde mig imorse, känns lagom för att vara i vecka 33 tycker jag.


Du är på dag 225 av 280. (80,4%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 0 fulla dagar (v32+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 31 mar 2009
Du har 55 dagar kvar till beräknad förlossning. 


Det sägs förresten att det skall komma snöoväder, vad tror ni? det återstår att se :D jag tycker att det är mysigt när det blir riktigt busväder.


Ikväll är det förresten arga snickaren på 5:an, så roligt program, se det om ni inte redan gjort det.


Ha en bra dag!


P.s jag återkommer med hur det gick på ultraljudet imorgon D.s 







Av Camilla - 3 februari 2009 10:13

Igår när vi hade varit och handlat så traskade jag bort till min bil, men jag kom inte in.... jag rekade på nyckeln och försökte förgäves att komma in, till slut svor jag lite och gick runt till andra sidan..... fan sa jag för mig själv då det inte gick att komma in där heller... när jag ser att detta är ju inte min bil..... haha jag har alltså försökt ta mig in i någon annans bil.


Precis när jag kom på det så ringde Krister och sa: - Det går lättare om du tar rätt bil... hmmm ja sa jag och skrattade.


Lustigt att en exakt likadan bil parkerar bredvid där jag stod, sedan var jag trött och hungrig... då blir man lätt förvirrad :p



Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards