Alla inlägg under februari 2009

Av Camilla - 2 februari 2009 07:06

Är det nu igen, imorse var jag inte alls lika pigg när väckaren ringde, det kan ju bero på att jag inte sov lika bra inatt, har sovti så himla bra i 2 nätter, men inatt sov både jag och Krister oroligt, tror att vovven gjorde det också märkte att han var nere och åt mat vid halv 2, nattmackan :p hehe


I lördags var vi på middag hos Olof och Linda, där bjöds det på sjömansbiff, det var jättegott, när vi kom hem kika vi film, jag såg inte hela filmen, var tvungen att gå och lägga mig, blir så trött på kvällen när man börjar tidigt.


Igår när jag kom hem så käka vi middag, sedan låg vi framför kaminen och slöa och sedan på sängen och slöa, så himla skönt ibland att inte göra någonting.


Vi gjorde sedan ett ryck och fixade i ordning byrån som jag målat, den blev jättefin, Krister satte tillbaks handtagen och sedan sorterade vi alla kläder, vek ihop dem snyggt och stoppade in dem, så skönt att inte ha kläderna liggandes i hela gästrummet.


Sedan kika vi film och tog det bara lugnt, det blev inte ens en prommis igår, kände mig helt slut, men det är väl befogat med en icke promenad dag ibland ;-)


Idag har det för övrigt gått 32 fulla veckor, går in i vecka 33 imorgon, jag mår fortfarande jättebra, får lite ont i ryggen ibland när jag sitter länge på jobbet, men som tur är så har jag ett bord som jag kan stå vid om det krisar, annars har jag inga krämpor.


Igår skickade jag in alla papper till försäkringskassan, det känns skönt att vara ute i tid eftersom de har så långa handläggningstider.










Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards