Alla inlägg under november 2008

Av Camilla - 20 november 2008 16:11

Var ute på en tur idag igen, tror Eddie är lite paff att matte har ökat på tempot så på promenaderna, men han verkar tycka att det är jätteskoj att springa bredvid, men han måste lära sig att då kan man inte lukta överallt eller kissa överallt :p


Men det kommer väl när vi hunnit med några turer :D


Annars har jag inte gjort mycket idag, tog en dusch när jag kom hem, sedan stekte jag lite pannkaka som jag åt innan det var dags att åka på jobbet.


Jobbar inte till 24.00 idag.... wie :D ! slutar 22.00, skönt då hinner man träffa Krister lite också.



Av Camilla - 19 november 2008 22:23

Ja precis, det är vad jag har gjort innan jag började jobba idag, första satsen med hallongrottor blev så där, rann för mkt utanför formen osv för lite sylt i osv :p jag har aldrig bakat hallongrottor förut, men eftersom det var ett önskemål från Krister så tänkte jag att det kan väl inte vara så svårt ;-) Jag är ju duktig på att baka annars, men nu blev det inte riktigt som jag tänkt.


Jag gav mig på en ny sats, tänkte att jag skall lyckas med dem, sån är jag, går det ont första gången så måste jag börja om tills det blir ett bra resultat, och vips så stod det fina och lagom stora hallongrottor med lagomt mycket sylt, observera att jag gjorde enligt receptet första gången, men tydligen så var väl de formar jag hade lite för små när jag gjorde första satsen, skam den som ger sig, resultatet blev godkänt av Krister som tyckte att de var jättegoda.


Kokstopparna de blev som vanligt bra på första försöket. 

Sedan blev det vispa ihop lite pannkakssmet, var tvungen att få något i magen innan man började jobba idag, har längtat efter pannkaka i flera dagar, såååå gott!


Nu är det bara 1,5 timme innan man får åka hem,har vart fullt upp på jobbet hela kvällen, bra iof, då går tiden fort!


Av Camilla - 19 november 2008 11:37

Först gick jag en prommis med Eddie, sedan kom jag på att jag skulle provåka sparken, det var riktigt roligt, var länge sen man åkte spark, Eddie var lite skeptisk först, men efter bara en liten stund verkade han tycka att det var skoj att springa bredvid.


Nu ska jag jag surfa litegrann, sedan ska jag ta och baka tänkte jag, tänkte även hinna steka lite pannkaka till lunch, har varit sugen på det så länge, med sylt och grädde... mums!


Sedan kl 15 är det dags att infinna sig på arbetet igen, igår kväll gick det fort att jobba till 24, hoppas det är lika idag =)

Av Camilla - 18 november 2008 17:00

Gud vad tiden springer iväg, man förstår inte riktigt var den tar vägen.


Barnet: Från och med den 22:a veckan kallas det lilla livet "barn" istället för "foster". Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Barnet dricker och kissar som en del av fostervattnets rening.


Nu känner jag bebisen många ggr varje dag, det är så mysigt.


Annars idag så jobbar jag till 24.00, inte de roligaste passet, men jag har vart ute länge med vovven idag, det var så skönt väder, det är fördelen med att börja sent, man hinner me långpromenad medans det är ljust ute, nu är det ju becksvart, det blir Krister som får gå i mörkret... men men det går nog bra det också.


Jag skrev ju förut att vi skulle åka ner och köpa en spjälsäng sista helgen i november, men igår pratade jag med syrran(Tina) hon har tydligen en vit jättefin spjälsäng som vi kan ta, med en riktig tempurmadrass och allt, det låter ju bra =) Så pappsen du behöver inte köpa den till oss, men tack i alla fall.


Vi ska i alla fall åka ner och handla lite julklappar och kika på en massa andra bebissaker, ska kolla på babyproffsen tänkte vi, har inte varit där förut.


Ska även köpa lite färg på byggmax så att vi kan fortsätta med övervåningen, det kommer att bli så fint när det är klart.


Näe dags att jobba vidare, faktiskt så är det lugnt än så länge.

Av Camilla - 17 november 2008 13:33

Har varit ute och gått med Eddie i en och en halv timme, så skönt att röra på sig, sedan har jag bara tagit det lugnt, tänkte baka lite kakor, men jag blev slö ;-) får ta det en annan dag.


Så jag har bara legat framför brasasn ett tag och läst tidningen och kikat igenom all post, tvättat och plockat ihop, mer har jag inte åstadkommit, men skönt att inte göra så mycket också ;-) Ska laga mat tills Krister kommer hem tänkte jag, blir fisk med hollandaisås och ris... mums!


Sedan blir det till Långsele och hälsa på.



Av Camilla - 16 november 2008 18:05

I fredags var det bara lugnt, kika på idol och sedan somnade jag i soffan.... var så frukstansvärt trött, vi gick och la oss kl 22 skratt, vi är värre än pensionärerna.


Igår lördag var vi in till stan och kika på Åhmans, mest på tapeter, vi håller ju på att göra i ordning uppe, vi har kommit överens om att vi vill ha något rött/lila hållet på tapeterna, ska kika mer när vi åker till Birsta.


Bakade även lussebullar igår, gjorde en dubbel sats, så det blev runt 80 st, mums, som jag har längtat efter att äta lussebullar, de blev så himla goda, ska åka till Långsele imorrn eftermiddag och bjuda på några, synd att min mamma och pappa inte bor lika nära, men men inte mycket att göra åt det, hoppas att vi träffas snart =)


Idag har vi gått på långprommis med Eddie, vi gick vid 10-tiden, kom hem vid halv 12, det var så skönt, så mysigt också när det har kommit en massa snö, det får gärna komma ännu mer =)


Sedan har jag varit uppe på övervåningen och målat, färgen tog slut, ska köpa mer i birsta. Fönstret och fodren runt inspektionsluckorna är klara iaf.  Men jag kände inte för att sluta pyssla på så jag tog och slipade alla väggar i stora rummet uppe,tog bort alla lösa tapetbitar, så nu är det bara lite spackling, sedan är det klart att tapetsera.


Fick god mat idag också, Krister hade lagat biff och till det kokt potatis och egen sås, han lagar alltid så himla god mat =)


Men nu så tänkte jag inte göra mer idag, har nyss kommit hem från en till prommis med vovven, så nu ska det bara slappas.


Vi hörs!




Av Camilla - 14 november 2008 14:10

Det var så mysigt, det slog med 138 slag per minut =)


Annars så tog BM blodtryck, kollade kissprov samt om livmodern växt som den ska, allt såg jättebra ut, skönt! BM sa att vi inte behöver kolla blodvärdet eftersom jag hade så perfekta värden på inskrivningen, hon sa så länge du känner dig pigg så behöver du inget järntillskott, det märks tydligen jätteväl om man har järnbrist, och jag är verkligen jättepigg, hoppas man får fortsäta vara det =)


Nu är det dags för sista fikarasten, sedan är det inte länge kvar av dagen, ska åka och handla lite innan jag åker hem, måste köpa julmust också, det är sååååå gott, ska kolla om det finns saffran att köpa också, är så ruskigt sugen på lussebullar.


Trevlig helg!


Trevlig helg på er!



Av Camilla - 14 november 2008 07:32

Imorse när jag klev upp var det -10 grader.... brrr, men hellre det än massa regn och blötsnö.


Märkte när jag hade varit vaken en bra stund att motorvärmaren inte gått igång, så bilen var sådär lagomt isig, men men jag gick ut och stoppade i kabeln och vips 20 min senare så var bilen isfri, jag har en kupévärmare som jag fått av pappa, den är superbra, tror det är 2000w =)


Men är inte detta typiskt när jag första och enda gången på veckan ska köra själv? haha


Jag ska till barnmorskan idag därför åkte jag inte med Krister, ska lyssna på bebis hjärta, kolla blodtryck osv.


Vi hörs!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards