Alla inlägg under november 2008

Av Camilla - 13 november 2008 07:31

Gud så skönt det ska bli, bara idag och imorgon sedan får man sovmorgon, en hel vecka, det är iof inte så roligt att jobba kväll, men man får mer pengar samt chans att sova ut =)


Jag har sovit bra i flera nätter nu, men för ett tag sedan vaknade jag tidigt varje morgon med nysattacker och astma, det har som tur är släppt nu.


I helgen hoppas jag att vi kan åka och hälsa på Andreas och Emelie, vill ju snusa på bebisen ju, annars vet jag inte vad som händer, vi får se vad helgen bjuder på.


Kanske måla lite, igår täkte jag, men orkade helt enkelt inte, var för trött, det blev promenad med Eddie, middag och sedan en varm dusch, tog det bara lugnt resten av kvällen, kikade På bonde söker fru och sedan på Greys Anatomy, sedan var det bara att krypa ner och sova, både jag och Krister var så trötta, vi låg och pratade om sömnen när bebisen kommer, men man vet ju aldrig om det blir en lugn bebis som sover mest hela natten, eller om det blir en krabat som är vaken mer, men vi sa att det kommer vi nog att klara av galant även fast vi båda är medvetna om att det så klart kan bli jobbigt, jag tror att det är bra att inte ha den inställningen att allt skall vara som på rosa moln, det är klart att det är både och.


Såg en förlossning på tv igår, surrade med mamma samtidigt, hon frågade om jag inte blev rädd av att titta, men jag svarade bara att det blir jag inte, hon sade då att näe det är nog ingen mening att vara rädd, alla förlossningar är ju så individuella, sedan får vi ju se om det blir en vanlig förlossning eller snitt, men det får jag inte veta förrän jag är i vecka 32 då det är dags för ett andra ultraljud.


Längtar efter bebisen gör vi iaf!










Av Camilla - 12 november 2008 11:48

De kommer från en sida osm heter: http://www.gayleschocolates.com


Kika in där så får ni se på all vacker choklad.

Av Camilla - 12 november 2008 09:19

Jag har via Elin blivit utmanad att berätta 7 saker om mig själv, 7 saker som kanske inte är uppenbara av allmänheten.
Regler:
* Länka till den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag är dålig på att hälsa på mina vänner, skäms!
2. Var tidigare en riktigt partyprinsessa som var på krogen varje helg.
3. Älskar att pyssla hemma, särskilt nu när det är en liten knodd på väg.
4. Trivs på mitt jobb, det är underbara arbetskamrater här
5. Tycker att det är jobbigt med människor som gnäller om allt, tänk positivt istället vetja =)
6. Tycker om att handla kläder, men hatar att prova dem.
7.Gillar saker med barbapappa, de är så fina.


Jag väljer inte ut någon att utmana ni är utmanade allihop, skriv en kommentar om ni antar utmaningen, det är ju en kul grej :-)

Av Camilla - 11 november 2008 21:40

Lina ringde förut och sa att hon tagit fram vagnen, den var kanonfräsch så vi slog till på en gång. Det är en Brio vagn om någon undrar.


Bilden är lite mörk, men tar man med blixt så blir det så konstig färg.

Av Camilla - 11 november 2008 06:47

japp igår var vi hos Kristers mormor och morfar och käka middag, det var jag, Krister, hans mamma och pappa samt Frida


Så himla gott, ugnsstekt lax och potatis, vi käka även lite rökt fisk på smörgås med kaviargrädde medans vi väntade på Kristers morfar som var ute och drog not.


Til efterrätt serverades tårta, sedan kan jag lova att man var mätt hela kvällen, kom hem vid 8, kika på tv innan vi hoppa i säng, mätt och belåten.


Idag har det gått halva tiden av graviditeten, jag kan inte förstå, jag tycker nyss att jag testade positivt, nu börjar jag dessutom känna bebisen ofta där inne i magen, igår var det verkligen full fart nästan hela kvällen, kanske var fisken som gjorde det... haha ;-) Det är så mysigt när man känner att det sparkar och har sig.


Du är på dag 140 av 280. (50%).
Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 6 fulla dagar (v19+6).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 31 mar 2009
Du har 140 dagar kvar till förlossning.


Det ni, när man tittar nu så är det ju inte så länge kvar, tiden går så fort.


Kram på er!

Av Camilla - 10 november 2008 07:01

Äntligen har vi fått fingrarna ur... haha näe men vi har pratat ganska länge att kanske vi ska börja, men nu så är det på g, Krister har kvistlackat hela taket i stora rummet samt provmålat en bit med vit färg, det kommer att bli skitsnyggt.


Jag har börjat måla runt fönstren samt börjat måla dörrposterna, har målat alla dörrposter samt ena fönstret en gång, sedan orkade jag inge mer, kände mig helt slut, mamma sa till mig att passa på att fixa och dona hemma medan du orkar, dvs innan du blir större och mer otymplig, och det har hon ju rätt i, bättre att fixa nu så länge så kan man bara ta det lugnt sedan =)


Att bero på det så är det ju sådan hysteri kring vikten när man är gravid, det är ju meningen att man skall gå upp, men så klart inte hur mycket som helst. Jag har iaf gått upp ca 2,5kg nu, går in i vecka 21 imorgon. Hörde av Kristers mamma att en på hennes jobb skall få barnbarn och den tjejen är tydligen livrädd att gå upp det minsta lilla i vikt, hon blev jättesur om man påpekade något att hennes mage syns eller så... men hallå?? ska man inte få en mage när man är gravid, min mage börjar bli stor men jag tycker att det är fint iaf.


Idag är vi förresten bjuden på middag hos Kristers mormor och morfar, det är ju inte dumt så här på en måndag =)


Tänkte bara skriva också att löningshelgen så skall vi till Birsta och shoppa, ska köpa julklappar så att det är klart, sedan ska vi börja handla bebissaker.... det ska bli så roligt, ska köpa en spjälsäng på Ikea tänkte vi, det blir en vit sådan, vi ska träffa pappa när vi åker dit också tänkte vi, skall få sängen av honom också, tack =)


Tänkte kika på Linas först, men det är bara det att jag vill ha en vit som passar med vår säng, men jag ska kika på hennes barnvagn så fort det finns tillfälle så får vi se om vi skall köpa den.


Vi hörs!


p.s ska lägga upp bilder på renoveringen så fort jag kan d.s


Av Camilla - 8 november 2008 20:01

Vi har inte gjort något på länge, har inte haft ork helt enkelt, men nu börjar jag känna mig inspirerad att börja med övervåningen, Krister har börjar att kvistlacka taket idag, det skall nämligen målas vitt, det kommer att bli jättefint, kommer att lägga upp bilder hur det ser ut just nu, lägger upp dem nån dag framöver.


Skall även spackla igen några hål i tvättstugan och måla på lite ny fräsch färg, på bänken där ute kommer vi att ha skötbädden också, kika lite på såna igår, finns massa fina, barbapappa, mumin, spöket laban etc... vi får se vad det blir.



Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards