Alla inlägg under november 2008

Av Camilla - 8 november 2008 15:07

Näe precis, visste inte vad jag skulle skriva för rubrik, igår var jag i alla fall ledig, träffade Anna på stan vid 11, vi tog en fika på westerlunds och surra en massa, det var ett tag sen vi sågs, så det var roligt.


Sedan var vi på stan och kika, vi kika mest på bebissaker... längtar efter att börja shoppa nu, finns ju så mkt man vill ha =) men det får vänta, det är ju dags att börja handla julklappar, sedan är det fritt fram att handla bebissaker, det ska bli så roligt =)


Sedan blrv det ica och sen hem och börja med maten, Krister hade lagt en stek i marinad så det var bara att bryna på och stoppa i kötttermometern, Kristers mamma och pappa kom rint 5 tiden 6, men Frida var som vanligt sist... haha men men det gick ju bra ändå :p


Middagen blev alltså stek, potatisgratäng,sås, sallad och vitlöksbröd, det var såååå gott, jag som inte brukar vara så hungrig vid middagstid var vrålhungrig, hade ju bara käkat frukost och en bit princesstårta på westerlunds.


Sedan blev det tv resten av kvällen, kika på idol, det var det bästa idolprogrammet någonsin tror jag.


Idag har vi vart och kikat lite på stan, var även på Akvariehobby och kolla, både jag och Krister är sugna på ett större akvarium att ställa där vi idag har skänken, vi skall även byta ut bordet som står där till 2 fåtöljer, en mysig matta, ett lågt bord samt läslampa, det kommer att bli skitmysigt, jag ska önska mig presentkort på Ikea i julklapp och när jag fyller år, det är perfekt eller presentkort på barnens hus, det är också super, finns mycket man behöver handla.


Vi var även förbi Högge och tog en fika, sedan Bodens och nu är vi hemma igen, har nyss vart ute och gått, Eddie måste ju få röra på sig... eller ja det behöver jag också göra, ja Krister också :p tur man oftast går varje dag så man inte blir större än man måste.


Kram på er!

Av Camilla - 6 november 2008 17:55

Ont i ryggen och axlarna, märke det imorse när jag vaknade till, det ilade i axlarna, var tvungen att gå upp och ta en alvedon, sedan somna jag om till 20 i 10, sååå skönt, jag har fortfarande lite ont, suttit i massagafåtöljen på jobbet en sväng, då blev det lite bättre iaf =) Har sovit så dåligt hela veckan pg att jag är så täppt i näsan... men det måste ju gå över snart, man kan ju inte ska ha så här nåt längre nu.


Jaja nog med klagande, jag jobbar till 20.00 ikväll, sedan gör jag helg... wie.... så skönt =)


Ska bara ta det lugnt imorgon när jag är ledig, gå med vovven, sedan åka in och handla, måste komma ihåg julmust... är såååå sugen på det just nu också... det är så gott, annars så har jag inget planerat förrän på em, Kristers mammam och pappa kommer på middag, det blir stek och potatisgratäng... mums!


Ska försöka komma på någon god efterätt kanske, förslag någon?




Av Camilla - 5 november 2008 12:04

Här kommer en bild på magen i vecka 20, har börjat känna bebisen inne i magen nu, har känt någon enstaka gång förut, men nu börjar det kännas oftare, så mysigt!

Av Camilla - 4 november 2008 21:22

Man blir så himla glad, kände för en stund sedan hur det sprattlade till... såååå mysigt :-)


Påbörjar förresten vecka 20 idag, ska försöka lägga in en ny magbild imorgon, just nu sitter jag på jobbet så det går inte så bra :p


Var bara tvungen att skriva detta, wie :-)


Av Camilla - 4 november 2008 12:09

Gud va tiden går fort, idag är det 2 år sedan jag och Krister blev tillsammans, det känns så bra, vi trivs verkligen tillsammans och älskar varandra jättemkt. Jag kunde inte få en bättre kille, vi har hunnit med en hel del på dessa 2 år, köpt hus, renoverat och grejat, och nu är en liten knodd på väg.


Tänk vad livet kan vara härligt, sitter och ler för mig själv =)


Vi hinner inte fira något idag eftersom jag jobbar kväll, vi små firade lite i söndags iaf, sen får vi se vad som händer till helgen!


Idag annars så har jag just kommit hem från en prommis med Eddie, jättehärligt väder idag,  gick ner mot forsmobron sedan vände vi hemåt igen, det är så skönt att få sig en prommis varje dag, alla som inte är ute och promenerar ganska ofta borde prova, man blir så pigg av det.


Nu är det strax dags att åka på jobbet, börjar kl 13.30 idag.


Vi hörs!

Av Camilla - 3 november 2008 19:35

Krister hade gjort så fint när jag kom hem igår, tänt en massa ljus och lagat supergod mat, det blev ugnsstekt fläskfilé med potatiskroketter och massa grönsaker, så gott och så mysigt, tack gubben, älskar dej så mycket!


Sedan blev det sova på soffan en sväng för min del, var så himla trött :p


Efter det kika vi film och bara myste resten av kvällen, det var skönt efter att ha jobbat hela helgen.


Igår kväll när vi lagt oss så hade jag svårt att sova, plötsligt så känner jag en spark i magen, det var en sån känsla, jag hoppade till, tror att bebis träffade en nerv eller nåt :) kände det 2ggr, sedan blev det lugnt. Man blir så glad när man känner h*n där inne :)


Imorse fick jag sovmorgon, men jag är så envist täppt i näsan varje morgon så jag vaknar hela tiden, det har suttit i ganska länge nu, men jag märker att det är många som är småförkylda nu, det är väl den årstiden, hoppas bara det ger med sig snart :)


Annars idag har jag gått en prommis med Eddie, sen fick jag ett ryck och storstädade, plocka undan, städa badrummet, dammtorka och torkade golvet, så när Krister kom hem idag så var det skinande rent :-)


Efter det var det bara att hoppa in i duschen och sedan åka till jobbet, jobbar till 24.00 idag, hade utbildning de 2 första timmarna idag, var skönt att få göra lite annat, nu är det strax dags att gå och käka lite, klockan har gått väldigt fort hittills.





Av Camilla - 2 november 2008 07:36

Japp och jag jobbar, slutar 15.30 idag, skönt att börja tidigt om man ändå ska jobba.


Jag är förkyld, börjar å ont i halsen och snorar massa... usch vill inte bli sängliggandes, hoppas att det försvinner.


Igår var vi på middag hos Olos och Linda, det va riktigt trevlig, god middag och trevligt sällskap, kan det bli bättre... efter maten så käka vi tårta, Frida hade fyllt den med hallon och vaniljvisp... såååå gott, det ska jag göra nästa gång jag gör tårta tror jag.


Satt länge och bara surra en massa, jag och Linda hann även prova på att sjunga lite karaoke... det gick bra, sjöng bara en låt eftersom jag är så snorig och ont i halsen, älskar att sjunga karaoke, tror jag måste köpa spelet till xbox360 som släpps nu i november, Lips heter det visst.


Sedan strax före 22 så var det dags att dra sig hemåt eftersom jag jobbar i helgen, åkte förbi konsum på hemvägen, Krister var in och köpte Zeunertz julmust till mig, det finns ingen must som slår den eller vad tycker ni andra? det verkar vara så att endera gillar men den eller så inte.


Näe tillbaks till jobbet, fast än så finns det inte så mycket att göra, det blir väl senare antar jag =)





Av Camilla - 1 november 2008 10:56

Usch va snorig jag blivit :/ började snörvla imorse...  det verkar det bli värre och värre :/


Vi ska ju på middag ikväll, är bjuden till Olof och Linda, hon fyller år på onsdag till veckan så då bjuder hon på middag och tårta nu i helgen, så jag hoppas att det känns bättre lite senare, jag jobbar ju i helgen också, man vill ju inte åka hem, än är det ingen fara iaf.


Håller tummarna att det inte blir värre.


Annars igår kväll så var på middag i Långsele, det var inte dumt, blev kyckling med bacon och soltorkade tomater, mums! Jag fick även med mig en matlåda tills idag. Vi var kvar och kikade på idol, men jag tror mest jag, Frida och Birgit satt och prata massa strunt, men det var trevligt.





Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards