Alla inlägg under november 2009

Av Camilla - 15 november 2009 11:19

Blev det igår kväll, gillar de filmerna, de är riktigt bra, Olof och Linda kom hit också, alltid trevligt med sällskap :-)


Annars blev det väldigt lugnt igår, Vincent var lite smågnällig hela eftermiddagen, imorse kände jag att han fått en till tand, så det var väl därför han var så, lillgubben det är inte alltid så lätt.


Jag lägger en bild nedanför på denna fina skylt som Vincent fick av mamma och Jörgen när de var här i fredags, han tackar så mycket, så fin är den.


Just nu sover Vincent, när han vaknar ska han få käka lunch, sedan ska vi åka till Kristers mormor och morfar, han har fyllt år, så vi ska dit och gratta han.


Förresten så har Eddies svullnad gått ner idag, vi behövde inte åka till veterinären, han har dock kräkts en gång igår kväll och en gång imorse, men det kan ju vara hårbollar, han verkar inte må dåligt, lite trött bara.


  

Av Camilla - 14 november 2009 11:56

Vet inte vad som har hänt, hans överläppar samt runt ögonen är jättesvullet, han var uppsvullen runt ena ögat och ena läppen när vi vaknade imorse, sedan har det blivit mer, han ser jättehemsk ut.


Vi har pratat med veterinären som sade att om det inte blir värre och han är pigg, äter och dricker så ska vi bara avvakta, vi har tagit på den där ringen runt halsen så att han inte ska hålla på och klia sig.


Hoppas att det börjar avta snart, stackars Eddie.

Av Camilla - 13 november 2009 18:58

Har jag varit idag, varit och kikat runt på lite julklappar, julpynt och annat smått och gott, det är alltid roligt.


Mamma och Jörgen åkte direkt till stan när de kom, jag passade på att dammsuga uppe och nere, samt damma av med dammvippan och torka vissa ställen där dte behövdes, laddade en tvättmaskin också, sedan när Vincent vaknade så fick han käka lunch, det fick jag också, sedan åkte vi int till stan.


Vincent är alltid lika snäll att ha med sig, han grinar eller skriker i princip aldrig, enda gången är när han blir trött, då måste man ju få grina, sötnosen där, han sov iaf genom halva besöket i stan.


Innan vi åkte hem var vi in på Ica, skulle bara köpa grekiskt lantbröd, men det slutade med att vi köpte såna pizzakit och massa tillbehör, så det blev baka pizza när vi kom hem, det blev riktigt mumsigt. Jörgen betalade allt, tack så mycket, vi bjuder igen nästa gång.


Jag var in på bolaget och köpte några öl till Krister också samt en Corona och en liten vinflaska till mig :-) jag var fundersam först om jag skulle köpa något på bolaget, men Krister har ju namnsdag idag, så då blev det ett besök där iaf.



Nu har vi nyss lagt Vincent, han var jätte trött och somnade direkt efter en flaska välling, blir att kika på postkodmiljonären och efter det idol, mysigt.

Av Camilla - 12 november 2009 08:31

* Spelet Lips till xbox 360

* Eltandborste

* Stavmixer

* Prenumeration på tidningen Ångermanland

* Scrapbook grejer(papper, dekorationer, stämplar m.m)

* Ny Vinterjacka

* Fina dessertskålar

* Mjuka sköna tofflor

* Presentkort på Ikea

* Smycken

* Ett fint fågelhus som ser ut som en villa(ett sånt som man kan sätta en pinne under och sedan sätta ner i marken)

Jag fyller på denna eftersom jag kommer på nåt skoj :-)

Av Camilla - 12 november 2009 08:27

Gjorde jag igår eftermiddag så de ska väl bakas någon gång under dagen, jag ska göra såna som man skär, min mormor gjorde alltid såna, tänker på henne när jag ser såna pepparkakor, blir väl att baka dem ikväll eftersom det är tänkt att jag ska åka på stan idag och träffa Sanna och Saga, om inte Vincent sover så länge att det blir för sent så.



Av Camilla - 12 november 2009 08:25

Jag har inte känt mer än att det är lite ömt i området där hon stack mig, får hoppas att det inte blir något mer.

Av Camilla - 12 november 2009 08:18

Eller ska man säga hungrig? Han vaknade 6.40 och bara gallskrek när jag kom in till honom, gav honom va nappen, då var han nöjd till kl 7, sedan började han jollra på, tänkte då att det är lika bra att kliva upp.


Vi gick ner och kikade på nyhetsmorgon och åt en flaska välling, mysigt.


Nu har jag hunnit äta frukost, göra upp en brasa och plocka undan i köket, det är skönt att gå upp tidigt när man känner sig pigg, det gjorde jag idag, jag har gjort det i flera morgnar eftersom jag har sovit så himla bra.


Ingen snuva, ingen astma på natten, så skönt, hoppas att det förblir så, annars måste jag prata med farbror doktorn om att göra ett allergitest.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards