Alla inlägg under november 2009

Av Camilla - 11 november 2009 14:15

Som vaccinet mot svininfluensa har jag varit och tagit idag, jag beslutade att vaccinera mig eftersom jag tillhör en sk kallad riskgrupp, det känns ingenting av det ännu iaf.


Efter det så åkte jag och tankade bilen, sedan på Ica, det var tänkt att jag skulle på kyrkis idag, men när jag kom dit var kl 13.30, mötte Katarina utanför, hon som håller i det hela, men det var tydligen ingen där idag, så då åkte jag hem.


Nu ska jag surfa runt lite.

Av Camilla - 10 november 2009 15:11

Idag har Linda varit här, hon har hjälpt mig att komma igång med att räkna ekvationer, det gick ganska bra, jag börjar att förstå mer nu hur man ställer upp en ekvation, tack så mycket för hjälpen.


Jag har börjar fundera på om jag inte ska ta och vaccinera mig i alla fall, min vän Therese tyckte det eftersom jag har astma, får se om jag gör det imorgon kanske.


Hur tänker ni andra kring att vaccinera sig eller inte?



Av Camilla - 9 november 2009 11:41

Jag och Vincent klev upp vid 7 tiden ca, gick ner och fixade fika, kokade kaffe och tog fram lite bullar och kex, Vincent fick hålla paketet i handen när vi gick upp, men han ville inte gärna lämna ifrån sig det, sötnosen där, i paketet fanns iaf en sten som det står pappa på, också är det ett litet hjärta.


Senare så bjöd vi svärmor och svärfar på middag, det blev stek med potatisgratäng, mums, till efterrätt hade jag gjort en cheesecake, det blev en sån istället för en tårta, men det var precis lika gott.


Ringde pappa igår också, vet inte om han visste att det var fars dag :-) men jag ringde och grattade iaf, saknar dig pappsen, men det är inte allt för länge tills du kommer hem iaf. Kram


Idag har vi varit ute på en liten prommis, sedan har jag kokat lingonsylt, det blir blodpudding, bacon och lingonsylt till middag, mums!


Nu ska jag ta och äta lite lunch.

Av Camilla - 8 november 2009 10:31

Igår blev jag sugen på att laga barnmat, det blev kyckling med ris och currysås och grönsaker samt lax med ris, ärtor och dillsås.


Nu ska jag ta och laga en laddning till, blir 2 st olika rätter med köttfärs, måste passa på innan alla morötter och zuccinin blir dåligt.


Annars igår så bjöd Kristers mamma och pappa på middag, det blev kött, pommes och sås, var riktigt mumsigt.



Av Camilla - 7 november 2009 11:05

Krister har bakat en mjuk pepparkaka, han kom på att han ville prova att baka, jag har gjort en cheesecake så att den är klar att bara garnera imorgon, vi har tagit fram en stek ut frysen, Krister ringde och bjöd in sin mamma och pappa på middag, det är alltid skoj :-)


Nu ska jag surfa runt lite medan knoppen sover.



Av Camilla - 6 november 2009 12:14

Nu håller våra nya grannar på att flytta in, skoj med ett par som är i samma ålder som oss :-)

Av Camilla - 6 november 2009 12:10

Jag vet inte, men jag tycker att fredagar är jättemysiga, då vet jag att jag har hela helgen framför mig med Krister hemma.


Idag har jag pysslat på här hemma medan Vincent sov, satt in en del papper, tvättat, städat köket och badrummet, gjort upp en brasa, sedan vaknade Vincent och fick käka gröt, sedan käkade jag, jag åt det som jag lagade på vår 3-års dag, så mumsigt.


Nu ska jag kika runt lite på nätet, sedan blir det att åka och handla lite diverse på Ica.


Ja just det, vi har en ny bil nu, audin är bortbytt mot en Citroen Berlingo, värsta räceråket ;-)

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards