Alla inlägg den 4 september 2009

Av Camilla - 4 september 2009 11:13

Wie, gud vad duktig jag känner mig :-)


Hoppas jag inte går upp dem idag när vi är bjudna på middag hos Kristers farmor och farfar :p jag tycker självklart att det ka bli skoj att åka dit, men är lite rädd att tappa kontrollen över maten, man vänjer sig ju fort att ha stenkoll på hur mycket man äter, jag väger tom vissa saker, men samtidigt så är det ju inte så ofta man blir bortbjuden så man kanske ska passa på att bara njuta, jag vet inte, hur gör ni andra som håller på med att gå ner i vikt när ni är bortbjudna? Tar ni av efterrätten? Äter ni mer än ni gör hemma? Ja det är svårt det där, men troligen när jag sitter där så kommer jag inte att äta mer mat än jag brukar, vi får hoppas det.


De säger ju att man ska unna sig att äta det man tycker om ibland, men jag är så rädd att falla tillbaka i det gamla mönstret om jag gör det.


Annars idag har vi nyss kommit in efter en prommis runt mon, man får passa på medan det inte regnar, imorse regnade det och blåste så att jag trodde taket skulle ramla av.


Vincent sover just nu, jag ska hänga lite tvätt nu efter att jag har sörplat i mig kaffet, första koppen kaffe på dagen är så god.


Sedan ska jag in till stan, ska köpa grejs till Eddies öron på veterinärstationen, octoclear + öronpuder, eller kanske det finns på apoteket? ska kika eftersom jag skulle behöva gå på apoteket.


Näe tvätten var det... vi hörs





Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards