Alla inlägg den 26 september 2009

Av Camilla - 26 september 2009 15:53

Det har jag gjort idag, blev en promenad imorse, sedan gjorde jag mig i ordning och åkte in till stan, var bara jag,skönt att vara barnfri en stund ibland, var först på apoteket och fixade lite recept m.m, sedan blev det studio fresch för att köpa mascara och kajalpenna, efter det så var jag och letade nappflaska, men hittade ingen sådan som jag är ute efter, fanns inte på stan nånstans och inte på lilla ica, nu har jag kollat överallt, den finns inte i stan, så det blir att köpa någon annan stans eller beställa den.


När jag kom hem så fikade vi, Högge är här och hälsar på, alltid lika roligt att träffa han :-)


När vi satt och fikade så ringde det angående vagnen, så nu är den såld, känns skönt, nu slipper den så i vägen här hemma, jag chansade och tog med bilbarnstolen också, men de hade redan en.


Nu kommer svärmor och svärfar snart, vi har bjudit dem på middag idag, även Högge blir kvar och käkar :-) Det blir ugnststekt karre, potatisgratäng och sås, sedan blir det jordgubb/blåbärs paj med vaniljglass, det fanns inga hallon, men det går nog lika bra med detta.


Senare ikväll kommer Arvidsson och Kristin, vi ska kika på film och bara ta det lugnt.


Undrar förresten hur pappa har det i Thailand? Säkerligen bra, jag har tappat bort hans skype nummer, måste maila han och fråga efter det, eller om du läser detta pappa så skicka numret i ett mail till mig är du gullig.


Imorgon kommer ev mamma och Jörgen, sedan kanske Linda och Patrik kommer förbi, vi får se, vi sade förra helgen att vi skulle försöka ses på söndagen.


Nu ska jag surfa runt en liten stund innan svärmor och svärfar kommer.


Ha en fortsatt trevlig dag!






Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards