Alla inlägg under november 2010

Av Camilla - 18 november 2010 13:57

Har städat en massa, började redan igår kväll, det har ju varit så mycket grejer överallt när vi har hållit på med Vincents rum samt att jag målat en massa möbler, så jag tog ett ryck och städade undan i princip allt, dammtorkade överallt samt städade några skåp i tvättstugan, oj så skönt det känns nu när det är gjort.


Orkade inte städa golven också igår så det har jag gjort idag, det är iof kvar uppe men det gör jag ikväll eller imorgon, jag hann inte idag eftersom Vincent vaknade, då tog jag och stekte plättar istället, vi har nyss käkat, vi ska åka till Linda idag tänkte jag eftersom hon fyller år, det blir jag och Vincent som åker, annars måste jag vänta så länge tills Krister kommer.


Nu vill jag verkligen ha Vincents rum klart, men jag förstår dig älskling om du inte har tid, han håller ju på att ta c-körkort så han pluggar för fullt hela dagarna samt en del när han kommer hem.


Idag är det 14 dagar kvar tills vi får se vår bebis, om den inte får för sig att den vill komma tidigare så klart, spännande att se vad det blir.



Av Camilla - 17 november 2010 12:56

Har suttit bra länge nu och fixat julklappar via nätet, tror att jag har fixat till alla :-) känns skönt att slippa tänka mer på det, man vet ju aldrig när bebis kan tänkas komma, så det är skönt att ha det klart.


Jag ska köpa mer julklappar till Vincent, men det är roligare att gå till leksaksaffären och titta, till han är det ju lätt att köpa :-)


Har annonserat ut slalomskidornaskidorna + pjäxor samt snowboard i tidningen också samt förnyat blocket annonsen, det måste väl finnas någon som behöver, eller?


Klockan är redan ett ser jag, tiden går så fort de timmar som Vincent är på dagis.



Av Camilla - 16 november 2010 12:10

Idag har Maria och Lina varit och hälsat på mig, så skönt att bara sitta och surra en massa, de åkte för ett tag sedan, tror inte att jag ska göra så mycket innan det är dags att hämta Vincent, kanske ska lägga mig på soffan och bara slappa. Känner mig så trött då jag sov så dåligt inatt, hade så ont i huvudet och nacken, men orkade så klart inte gå ner och ta en alvedon, gick ner när Krister klev upp, stoppade i mig 2 alvedon, när jag sedan sov som skönast var det dags att kliva upp.


Fick köra Berlingo imorse, har aldrig kört den bilen förut,  den är så trög att starta utan motorvärmare, det finns ingen motorvärmare på körskolan så Krister får ha volvon dessa två veckor.



Har burit in kaklet och kakelfogen idag så att det inte är kallt när det är dags att sätta upp det, sedan får vi se vilken dag Krister är sugen att hjälpa mig, jag törs inte prova att kakla själv eftersom jag inte har gjort det förut.







Av Camilla - 15 november 2010 12:00

Gjorde en dubbel sats, så det blir väl runt 100 bullar ca, håller på att grädda alla just nu, det tar sin tid :-) Men gott blir det.


Igår bakade jag drömmar, de smakade bra men flöt ut för mycket, bakade kolakakor och kokostoppar också, alltid roligt att fylla på frysen lite.


Nu ska jag ta och käka en macka, blev så hungrig.



Av Camilla - 14 november 2010 12:08

Krister jobbar idag så det är bara jag och Vincent hemma, vi har duschat, sedan har jag gjort i ordning en tårta tills Krister kommer hem, det blev en marängtårta, den är enkel och så god.


Efter det lade jag Vincent, han somnade faktiskt, han har varit så kinkig att sova i flera dagar, igår sov han bara en stund i bilen, men då var han trött och väldigt grinig på kvällen. Iaf så har jag sågat till gipsskivan som det ska sättas kakel på till Vincents lilla kök, har fixat klart grejen som spisen står på, den blev lite ojämn när jag snickrade till den, men nu så lutar det inget, Krister ska få hjälpa mig att skruva upp gipsskivan tänkte jag, får se om han kanske har lust senare idag.


Nu ska jag ta och beställa ett tyg från Panduro, även det ska vara till lillköket.



Av Camilla - 12 november 2010 14:25

Han verkar inte riktigt vilja sova på förmiddagen numera, han bara pratar, studsar runt i sängen, skrattar och har sig, jag tog ner honom, gav honom lunch och lade honom vid 1-tiden igen, han somnade inte förrän 13.40 ca, han är väl lite liten att sluta sova en stund på dagen eller? Hur sover era små, ni som har barn i ungefär samma ålder?



Han sover iaf nu så jag har hunnit med att fixa en överraskning till Krister, målat klart garderobsdörren som var kvar, målat klart en låda, samt målat en dockvagga ett lager med blå färg, den kommer att behöva slipas och målas iaf en gång till, såg att det runnit en massa.


Idag har vi annars varit på öppna förskolan, Vincent som är lite småblyg kommer alltid igång att leka som bäst när det är dags att gå hem, trevligt var det iaf att surra med lite folk och fika :-)


Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, hade tänkt åka till svärisarna, men de skulle bort.



Av Camilla - 11 november 2010 21:13

Var vi först ute på en tur med pulkan, först ville Vincent gå, det fick han så klart, men efter en stund var inte det bra, satte ner han i pulkan, då var inte det bra, tog ur han så att han fick gå igen, men nej, då skulle han åka pulka, då åkte han hela vägen sedan, tror att han tyckte att det var lite för mycket snö att pulsa i.


När vi kom hem fick Vincent lite fika, lade han för att sova vid 11.30, han surrade på en stund, sedan somnade han, men bara en timme ca, han verkar inte vilja sova så mycket på dagen, han brukar ju sova två timmar ca, eller han har alltid gjort det hittills.


När han vaknade så fick han äta, sedan åkte vi in till stan, köpte kläder till Vincent, 5 st långärmade tröjor, 2 par mjukisbyxor samt en tjockare tröja med dragkedja.


Köpte även en liten dress till bebisen + strumpor, vill ha något nytt på BB iaf, sedan ska jag köpa mer när jag vet om det är en kille eller tjej, har ju lite neutrala kläder som funkar ett tag. Att bero på bebis så ilar det som tusan i de nedre regionerna, så här står det på babyboom.nu:


Ilningar

Ibland kan man känna av rejäla ilningar i underlivet under slutet av graviditeten. Det beror på att barnet skruvar sig längre ner i bäckenet med huvudet och kommer åt nerver som kläms åt. Det kan kännas ganska rejält men det är absolut ofarligt och brukar försvinna av sig själv ganska omgående.


Ja det känns rejält idag, det började igår, gör ont nu på kvällen när jag går, kanske denna bebis fixerar sig, det gjorde ju aldrig Vincent, han rymdes nog inte i bäckenet, det kanske denna bebis gör.


Ska passa på att skriva grattis till Jenny också som fick en liten tjej idag, mysigt!


Nu på kvällen har vi bara slappat och kikat på tv, nu ska jag kika lite julklappstips innan jag kryper ner.




Av Camilla - 10 november 2010 09:54

Jag skulle fixa lite småpinnar att tända brasan med när jag slant och högg mig i pekfingret på vänsterhanden, det gjorde inte så ont då, men nu gör det rätt så ont, nån gång ska vara den första, har inte lyckats innan och jag har gjort upp eld många gånger ;-)


Inatt var Vincent vaken första gången vid 00.30, sedan ungefär en timme senare, då frågade Krister om han skulle göra lite välling, näe sa jag, men när han vaknade tredje gången så gick jag ner och gjorde en flaska iaf, han åt ingen igår kväll eftersom han fikade med oss på kvällen, men tydligen var han hungrig, efter det så sov han till 8.10 när jag var tvungen att väcka honom eftersom det är dagis idag.


Nu ska jag strax ta och måla lite så att jag blir färdig någon gång.





Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards