Alla inlägg under november 2010

Av Camilla - 8 november 2010 20:33

Målat på garderobsdörrarna, grundmålat en låda och en dockvagga, byggt en liten fyrkant som barnspisen ska stå på så att den blir samma höjd som bänken, har grundmålat den också. Efter det lagade jag chili con carne, skönt att ha middagen färdig :-)


Tiden går så fort på dagarna när man pysslar på en massa, var ner och hämtade Vincent, Wille och Bettan följde med hem och fikade, det är alltid trevligt.


Nu på kvällen har jag slagit in de första julklapparna och några småpaket som ska vara i Vincents adventskalender.


Nu ska jag ta en macka till, blev så hungrig :-)

Av Camilla - 8 november 2010 09:58

Vi har haft det jättemysigt hela helgen, barnfria, käkat god mat och sett bra film, för att inte tala om vad skönt det var att ha sovmorgon, tack så mycket svärmor och svärfar för att ni ville passa Vincent.


Vincent hade varit iväg med dem och shoppat i Birsta i helgen, han har fått en stor traktor, en verktygslåda, ett glas med mumin på, en traktor med släp och olika djur som låter, han tackar så mycket. Jag kan säga att imorse ville han absolut ta med sig sin verktygslåda till dagis, han blev jättearg när jag tog och ställde bort den innan vi skulle gå ut genom dörren, sötisen där.


Det var tänkt att de skulle fotografera sig idag på dagis, men det blev inget då fotografen var sjuk, nu blir det inte förrän den 29/11 istället, om jag ligger på BB då så måste någon annan lova att ta med honom så att han får fotas ;-)


Vincents rum är färdigtapetserat, nu skall det bara inhandlas nya lister och foder samt sätta in nya vägguttag. Får se om vi åker på Bauhaus någon kväll och handlar, Krister får bestämma och kolla hur mycket det skiljer på priset. Vi satte ihop Vincents lilla spis och ställde in bänken som skall vara köksbänk igår, tror att det kommer att bli jättebra, måste bara fixa så att spisen kommer högre upp, just nu är den lägre än bänken.


Tänkte börja slipa kistan som han ska ha på sitt rum när jag såg att botten är rutten, kanske man kan byta ut en planka? Jag vet inte, annars får han ta den andra lådan som jag hade tänkt att göra till vedlåda, men den är inte alls lika stor, vi får se.





Av Camilla - 7 november 2010 11:21

Har vi haft idag, vi sov till strax före kl 10, det var så skönt och välbehövligt, det är inte så ofta vi har sovmorgon tillsammans, det blir ju små när Vincent är vaken på morgonen.


Har inte hunnit göra så mycket idag, ätit frukost, druckit kaffe och klätt på mig och sminkat mig, nu ska jag ta och målartvätta väggen som är kvar i Vincents rum, sedan ska jag måla garderobsdörrarna tror jag.


Senare blir det att hämta hem goknoppen, längtar efter honom nu.

Av Camilla - 6 november 2010 10:58

Vi sov till strax efter kl 9, sedan var vi pigga och alerta, oj så skönt det var att få sova en morgon :-) sms:ade svärmor imorse också för att kolla om Vincent sovit bra, det hade han gjort, han sov till 8.15, skönt att han inte var vaken en massa på natten, det brukar han iof inte vara flera nätter på rad utan bara någon enstaka gång.


Nu ska vi pyssla hemma, Krister håller på att foga i köket med sån svart fog, jag ska strax ta och målartvätta väggarna i Vincents rum, sedan måla garderobsdörrarna en gång.


Senare idag/kväll ska vi gå ut och käka, sedan vet jag inte om det blir bio eller film hemma, jag är så sugen att se nya Beck-Levande begravd, alla säger att den är så bra.



Av Camilla - 5 november 2010 11:23

Det var Vincent inatt det, han vaknade vid 01.00, sedan har han legat och småpratat, han somnade till en stund för att vakna vid 02.30 igen, han höll på att leka och surra och ha sig, tror att han sov för mycket igår, han somnade nämligen till en stund efter 11, han sov inge länge, därför fick han lägga sig igen vid 13 ca, han ville inte somna, men till slut efter en halvtimme när jag tänkte att vi åker till stan istället och hämtar tapeterna, ja då sov han när jag kom upp, han sov i 2 timmar.


Nu lade jag han vid 11 efter att vi badat länge och myst, men inte då han pratar, grinade för en stund sedan, nu vet jag inte, ska väl ta och kika om han somnat. Är ju bra om han sover en stund så att det inte blir en massa grin.


Mamma och Jörgen kommer och hälsar på idag, altid roligt att träffas, sedan efter vi allihopa har ätit så ska vi skjutsa Vincent till Långsele, han ska vara med sin farmor och farfar i helgen, så vi ska ut och käka imorgon, annars bara ha det mysigt och rå om varandra, det ska bli så skönt, att ha sovmorgon också ska bli skönt.





Av Camilla - 4 november 2010 10:23

Japp idag är det 4 år sedan vi träffades, herregud vad tiden går fort. Älskar dig Krister över allt annat, det finns ingen bättre än du, du är underbar.


Det riktiga firandet blir i helgen är det tänkt, Vincent ska vara hos sin farmor och farfar, om de är pigga vill säga, annars får vi gå ut och käka iaf med Vincent med oss.


Idag har vi iaf nyss kommit hem från en promenad, gick en runda som vi inte gått på länge, ville se hur Eddie reagerade, han gillar tydligen fortfarande inte att gå där, han drar som en tok, stackaren.


Snart är det dags för Vincent att sova då ska jag kanske måla lite, fixa det sista på tallrikshyllan samt kolla om hyllplanet behöver målas någon fler gång. Ska väl ta och måla på garderoberna också tror jag, jag gör det jag känner för helt enkelt :-)


Får se om Mia kommer och hälsar på senare, annars tar jag och Vincent och åker in till stan och hämtar tapeterna, är så nyfiken att se hur de ser ut.

Av Camilla - 3 november 2010 17:48

Har jag gjort idag, målat klart det sista hyllplanet, tallrikshyllan behöver lite finputsning och lite mer färg, har målat bakom elementet i Vincents rum här nere samt målat 2 av garderobsdörrarna, det täcker inte alls med ett lager, men man ser iaf färgen litegrann, tror att det kommer att bli kanonbra.


Nu för en stund sedan har jag putsat det som jag spacklat, så nu är det bara att torka av väggarna så är det klart att tapetsera, de ringde från Åhmans idag att tapeterna har kommit, jag och Vincent kanske tar och hämtar dem imorgon.


Skulle vilja köpa en massa nya kläder till Vincent, han börjar ha lite dåligt nu igen, men jag tror att det kanske får vänta lite, även jag och Krister skulle behöva handla massa kläder, för min del är det dock inte så stor mening just nu med denna mage ;-) men bara 29 dagar kvar nu tills det planerade snittet, men så klart kan ju bebis vilja komma tidigare, det återstår att se, snart dags att packa bb väskan.


Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 4 fulla dagar (v35+4).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 3 dec 2010
Du har 30 dagar kvar till beräknad förlossning.






Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards