Alla inlägg under maj 2011

Av Camilla - 16 maj 2011 07:17

Har Vincent varit och jag och Krister då så klart, det bröjade redan vid 23.30 att han pratade en massa, sedan somnade han en stund, började om vid 00.30, vid 01 var jag och gav Alexander nappen, sedan har det fortsatt med Vincent hela natten, han verkade inte sjuk eller något, han ville ha vatten, en ny blöja, han hade tappat strumporna, han ville torka näsan osv, han hade jätte svårt att sova helt enkelt. 


Han sover fortfarande just nu, får se när han vaknar och vilket humör han är på, ska ev träffa Lena idag, men det beror så klart på hur Vincent mår, det kanske var lika bra att dagis är stängt idag, han kanske inte hade orkat vara där när han sovit så dåligt.


Jag känner mig lit mörbultad efter så lite sömn, lillen vaknade vid 03.30 också, då ville han ha mat, sedan ville han kliva upp nu vid 7, det är nog värre för Krister som är på jobbet, jag är iaf hemma och kan ta det hyfsat lugnt.


Regnar gör det också, hoppas att det blir uppehåll iaf lite senare så att vi kan gå på den dagliga promenaden med barnvagnen.


Nu ska jag sörpla kaffe så att jag blir pigg ;-) Ha en bra dag!

Av Camilla - 15 maj 2011 15:30

Vi började dagen runt 7.30 här hemma, båda barnen har sovit till den tiden i 2 dagar nu, skönt!


Efter frukost så klädde vi på oss och gav oss ut på en promenad, Vincent får åka i vagnen, annars så kommer man ingen vart ;-)


När vi kom hem blev det mellanmål, frukt och turkisk yoghurt, mumsigt, efter det tog jag opch ringde Linda för att kolla om de var hemma, det var de så vi tog en tur till Helgum och hälsade på, alltid lika trevligt.


Nu så är vi hemma och ska snart äta, det blir köttbullar, brunsås och kokt potatis idag, smakar extra bra efter promenaden som jag tog nyss också.


Igår var vi i Långsele och tittade på svärmor och svärfars nya vovve, lilla Selma, hur söt som helst är hon, senare efter middag var vi över till Ingela, Kent och Victoria, de bjöd på ost och kex samt ett glas vin, mumsigt, tack för en trevlig kväll.


Ja just det ja, innan Långsele var vi och kikade på butik lillasyster, köpte några prydnadssaker, de har så mycket fint där.


Av Camilla - 13 maj 2011 09:20

När jag vaknade strax efter 6 imorse för att ge Alexander välling så fanns det ingen ström, tur jag hade vatten i termosen till vällingen, jag brukar alltid ha det eftersom jag är för bekväm för att gå ner på natten/morgonen ;-)


Jag kände att jag blev på dåligt humör direkt på morgonen, det fanns inget vatten= inget morgonkaffe, ingen gröt.... men som tur var kom strömmen tillbaka runt 8, så nu är allt frid och fröjd i huset.


Har gjort upp en brasa, det kändes så ruggigt eftersom det regnar så mycket idag, jag och barnen ska åka in och handla, ev hälsa på Lena H, om inte hon är hemma så ska Sanna och barnen komma hit och hälsa på, hon ringde för en stund sedan.


Av Camilla - 12 maj 2011 07:04

Ja jag har inte varit så duktig med det faktiskt, jag har varit så fruktansvärt trött, igår trotsade jag min trötthet och gav mig ut på en liten joggingrunda iaf, jag blev faktiskt lite piggare, men jag vill ju känna mig motiverad också när jag ska iväg.


Jag/vi blir väl piggare bara Alexander börjar sova hela natten, han sov en hel natt, sedan började det om igen med att äta.

Av Camilla - 12 maj 2011 06:59

Ja inte jag då utan Alexander, inatt ville han absolut äta vid tolv, det gick inte att lura honom med nappen, han åt en hel flaska med välling, sedan strax efter fyra var det dags igen, han är så stor att han egentligen inte behöver äta på natten, men vad ska jag göra då när inget annat fungerar?


Kanske han behöver börja äta mat, jag ska köra igång mer med smakportioner tänkte jag, gröt va han inte så jätte intresserad av tidigare, ja visst han åt men inte så entusiastiskt, Vincent älskade gröt när han var liten.


Men som sagt ska börja med lite mer med smakportioner, han kanske gillar det bättre, vi får hoppas på det ;-)



Av Camilla - 11 maj 2011 16:46

Var det för Vincent idag, det första han gjorde var att skrika som en galning när vi kom innanför dörren, jag tror att han blev rädd när han såg alla i rockar... haha


Det gick över iaf, men att titta i munnen kom inte på fråga, vi provade inte ens när han var på det humöret ;-)


Annars idag har vi varit ute på en längre promenad, sotarn har varit här, slöat i soffan, jag känner mig så trött idag, har ingen ork alls i kroppen, hoppas att det blir bättre lite senare, jag vill ut och jogga, men om ingen ork finns då blir svårt.


Vincent är jobbigare än jobbigast idag, han håller på med Eddie hela tiden, jag blir galen, blir så förbannad när han är dum med Eddie, suck, ibland vill man bara lämna bort honom, ja Vincent alltså. 2 åringar är inte alltid roliga.





Av Camilla - 10 maj 2011 10:40

Lägga på sig 1 kg direkt efter att jag ätit godis?  i lördags åt jag en hel del godis, jag hade bestämt mig för att äta godis på lördagen om jag var sugen, det var jag ;-)


Kan det vara så att kroppen binder en massa vätska? Det brukar ta flera dagar innan det försvinner, någon som har erfarenhet?


Jag har inte latat mig heller, har snittat ca 16.000 steg per dag.



Av Camilla - 9 maj 2011 10:51

Snodde bilden från Elisabets blogg, så söta!


    

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards