Alla inlägg under maj 2011

Av Camilla - 20 maj 2011 19:34

Har det varit idag, först käkade vi lunch här hemma, sedan åkte vi in till stan, först klippte jag mig, sedan klippte pappa sig, vi blev så snygga båda två :-) Det känns helt underbart att ha fått en frisyr igen, jag köpte värmeskydd och schampo för lockar från Loreal också, vid köp av 2 produkter så fick man en locktång på köpet, inte fel va :D Jag har länge tänkt köpa en locktång, men det har inte blivit av, men nu så är det bara att locka.


Vincent tyckte att det var konstigt att så mycket av mamma hår låg i en hög på golvet tror jag, han pekade och sa -mammas håv flera gånger, sötisen, han har varit så snäll hela dagen.


Efter klippning så gick vi på stan och tog en fika, sedan upp på Ica för att storhandla, sist men inte minst hem för att äta grillat, det blev grillad kyckling och potatisgratäng, mums!


Jag kan säga att Vincent somnade ovaggad, Alexander somnade nästan på en gång ikväll, men vaknade till nu, han fick nappen och verkar somna om igen, han har varit så orolig i två nätter, vet inte vad det är, om det är något efter sprutan, kan det vara så tro?


Han sov jätte dåligt inatt, vaknade och grinade flera gånger, det brukar han aldrig göra annars, förutom när han är hungrig då förstås, han kräktes upp en massa välling igår kväll samt ikväll, men inget på dagen. Annars är han lika glad och pigg som vanligt, lite sämre på att äta bara.





Av Camilla - 19 maj 2011 15:15

Har jag haft idag, Lena och Kerstin har varit här och hållit oss sällskap, vi tog en promenad också, jag är inte bortskämd med promenad sällskap direkt, skönt att ha någon att surra med.


Annars har det inte hänt så mycket idag, jag har nyss tänt grillen, det blir grillad fläskfilé idag, visste inte vad jag skulle hitta på, grillat är alltid gott.



Av Camilla - 19 maj 2011 07:15

Alexander har varit orolig inatt, han vaknade redan vid 23, gav honom nappen, men en halvtimme senare skrek han, han var hungrig.


Sedan har iaf jag hört honom flera gånger, vid 04.30 tog jag upp honom, då kändes han jätte varm, han hade nog lite feber efter sprutan, gav honom välling, men det ville han inte ha så han fick en ny blöja och sedan krypa ner igen, han somnade om och sover fortfarande, lillgubben.


Igår efter middagen gick jag och Vincent över till grannen för att köpa ägg, Alexander hade börjat skrika när vi gick, han skrek fortfarande när vi kom hem efter en halvtimme, han blev så där efter förra sprutan också, jag gav honom en alvedon och satt med honom, då blev han glad igen.


Idag vet jag inte vad som händer, vi får se vad dagen har ett erbjuda :-)

Av Camilla - 18 maj 2011 21:12

Jag tror inte att jag berättat att han har slutat att sova på dagen, det har gått en vecka förutom igår när han sov en stund på dagis, idag fick han inte sova på dagis eftersom han inte somnar bra på kvällen då.


Det har iaf gått jätte bra, han är inte grinig eller så och han somnar på en gång när han lägger sig på kvällen.



Av Camilla - 18 maj 2011 21:09

Den heter tutti frutti, så gott att äta en sån ask ibland på kvällen(läs flera kvällar i veckan) De är perfekt om man som jag vill ha stenkoll på hur mycket kalorier man äter.


Iaf har jag varit ute på en liten joggingtur nu på kvällen, det var skönt förutom att jag fick håll redan efter en liten bit, jag tvingade mig själv att fortsätta springa, men till slut var jag tvungen att gå en liten bit, jag känner mig lite konstig i halsen också, hoppas att jag inte blir förkyld igen nu när jag är på g med att jogga :-)



Av Camilla - 18 maj 2011 13:01

Utan anmärkning vill säga, ja han har alltså varit på läkarkontroll idag, allt såg bra ut, han väger nu 7710 gram och är 69 cm lång. Han fick även 2 sprutor, grinade litegrann precis efteråt, sedan var det bra, kan hända att han får en febertopp senare ikväll, det fick han sist, men det gick över jätte fort.


Efter bvc åkte jag och hälsade på Jenny, det var så länge sedan vi sågs, har suttit och surrat en massa och druckit kaffe, det är aldrig fel :-)


Sist affären en sväng innan jag åkte hem, nu har jag precis kommit hem efter en rask promenad, snart dags att hämta Vincent också, tiden bara flyger iväg.



Av Camilla - 17 maj 2011 13:06

Eller det var väl inga absolut måsten egentligen, jag har iaf plockat ihop, dammtorkat uppe samt  dammsugit uppe och nere. Jag tänkte torka golven också men jag orkade inte, jag blev lat helt enkelt.


Annars har jag inte hunnit med så mycket mer, gick ner på dagis idag, solen tittade fram bitvis, härligt när solen lyser.


Nu ska jag snart hämta Vincent, sedan ta en kaffe hos Elisabet.



Av Camilla - 16 maj 2011 19:04

Jag orkade springa hela min lilla runda idag, ok det är inte så långt, 1,5 km, men jag har inte orkat hela vägen tidigare, jag tänkte hela tiden, du orkar en bit till, en bit till... osv


Jag är så stolt över mig själv :D nu ska jag ta och färga utväxten, efter det blir det kvällsfika.


Ha en trevlig kväll!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards