Alla inlägg under juli 2011

Av Camilla - 6 juli 2011 21:38

Japp det är dagen idag det, kl tolv var jag och barnen bjudna till Kristers mormor och morfar på Lunch, vi åt rökt fisk med kaviargrädde, prinskorv, hembakat tunnbröd m.m, så gott och mätt blev jag. Jordgubbar och glass bjöds till efterrätt, andra dagen i rad jag äter jordgubbar nu :p


Efter det åkte jag hem en sväng, mammam och Jörgen kom och drack kaffe, också hjälpt jag mamma lite med datorn, sedan åkte vi till Långsele för att kika på hus, de hade två st som de ville titta på, de är lite sugna på att flytta, vi får se vad som händer, det vore roligt om de kom närmare, inte för att det är långt nu, men iaf :-) Det andra huset som vi tittade på var supermysigt.


Iaf så såg jag ett akvarium i källaren i hus nummer ett, frågade om det var till salu, jo det var det men det fanns en till intressent, jag lämnade mitt nummer och efter ett tag fick jag ett sms om att jag fick köpa det, 240 liter är det på, ett sånt med välvd framruta, 500:- gav jag för det, riktigt bra pris. Åh vad jag vill göra i ordning det nu på en gång, men jag saknar lite grejer som pump, doppvärmare, grus och växter, får se om jag kikar in på akvarieaffären här i stan nån dag snart.


När vi packat in akvariet  och allt i bilen så åkte vi förbi svärmor och svärfar en sväng, surrade lite, gav Alexander gröt innan vi åkte hem. Krister och Vincent var hemma idag, Vincent var så trött, det blir så mycket för honom och många sena kvällar så han fick vara hemma och ta det lugnt idag.


Av Camilla - 5 juli 2011 21:23

Idag tog jag med barnen och åkte in till stan, reklamerade tröjan, tog två st andra tröjor istället, hittade även en tröja på rea på stil, ibland har man tur :-)


Vincent fick äta glass på myregårdens café, det gillade han, jag fick inget utan matade Alexander istället :-) Vincent var generös så jag fick smaka av honom ;-)


Nu har vi nästan nyss kommit hem från Långsele, blev bjudna på middag där,igen, tack så mycket för mat och sällskap. Vi fick jordgubbar till efterrätt, mums!


Nu ska jag ta mig en macka, sedan bara ta det lugnt, sova snart kanske.

Av Camilla - 5 juli 2011 07:52

Vad sur jag blir, för ett tag sedan reklamerade jag två linnen från Lindex, de två nya jag tog har hållit, de jag reklamerade var det ett litet hål i varje, nu när jag tar på mig en tröja som jag köpte på lindex i sundsvall så upptäcker jag att det är ett ganska stort hål i den fram, är det något med Lindex eller har jag bara otur? Jag ska ta med den till stan idag och reklamera den iaf.


Annars då? Jag och Vincent klev upp strax efter halv åtta, Alexander sover fortfarande, igår var det tvärtom, dvs Vincent som var trött.


Nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan ordna frukost.


Av Camilla - 4 juli 2011 20:34

Bättre än förra gången nu också, iof så stannade jag till 2 mikropauser då jag fick sånt håll, ändå höll jag en sten i handen denna gång, så irriterande att få håll, varför får man det tro? 


Jag kände mig rätt slut när jag sprang, har gått både långpromenad samt tränat idag, kanske min gamla kropp inte pallar så mycket på en gång :p haha

Av Camilla - 4 juli 2011 14:21

Det känns jätte skönt, tror att jag ska försöka köra ett om dagen, jag behöver tajta till min kropp, det beror på hur det känns, vi får se, kombinerat med promenader och jogging så klart, har varit ute på en promenad imorse, 3,7 km blev det, den rundan brukar jag gå varje morgon, när det är dagis så blir det lite längre morgonpromenad, dvs om vädret tillåter. Men nu har Vincent sommarlov så då blir det för det mesta denna runda som jag skrev ovan.


Tack för tipset Lena, jag provade tipset jag fick av dig :-)

Av Camilla - 4 juli 2011 07:27

Det skulle verkligen vara skönt, nu fick jag iof sova till strax efter 7, men inte ostört så klart, det blir oftast inte så med en bebis i huset ;-) Alexander har i flera dagar sovit till 4.30 innan han ätit, ett framsteg, snart kanske han slutar helt, hoppas.


Vincent ropade redan när Krister klev upp att han ville komma, jag gick in och sa att det är fortfarande natt, då somnade han om, hörde han sedan igen strax för 7, men han somnade tydligen om igen, kikade in när jag gick ner med Alexander, han sov så gott, jag hör honom inte än heller så han sover nog fortfarande.


Av Camilla - 3 juli 2011 18:34

I garaget alltså, vi har städat och rensat i garag eoch förråd, nu behöver man inte svära och bli irriterad när man går ut dit, det har verkligen varit stökigt där, men nu så är det ordning och reda, har tänkt så länge att jag ska ta tag i det, men har inte kommit mig för, det gick så klart lättare  när vi båda hjälptes åt.


Annars har vi inte gjort så mycket idag, Kristers mormor och morfar var förbi en sväng, vi varit ner till älven så att Eddie fick bada, det gillar han, på hemvägen svängde vi in till Högge och sa hej.


Nu har båda barnen ätit och lagt sig, det har varit två sena kvällar för dem så idag blev det tidigt så att de får sova ut.






Av Camilla - 3 juli 2011 07:26

Eller barnen vaknade först så klart, jag hade gärna sovit längre ;-) Jag klev upp så att Krister får sova en stund, det kan han behöva.


Har kokat kaffe, sitter och dricker en kopp nu, jag måste ha kaffe på morgonen, det hör liksom till.


Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, synd att det inte är fin väder så att man kan sola och bada, längtar efter det härliga varma vädret igen.


Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards