Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Camilla - 18 februari 2011 18:57

Har vi haft idag, jag och barnen samt mamma och Jörgen, riktigt trevligt var det men kallt som tusan.


Det första vi gjorde var att gå till frisören, jag och Vincent alltså, det blev en del tårar och skrik, han fick lite mutor i form av gelehjärtan och russin, de förstnämda gick hem, han ville nog helst äta upp alla hjärtan ;-)


Hon fick absolut inte använda maskinen, då skrek han som bara den, men efter en stund med saxen så satt han stilla utan att grina, nu har han fått en frisyr, han blev så fin lillgubben.


Efter besöket hos frissan gick vi och kikade lite, sedan lunch på myregårdens café, jag åt en jätte god fisksoppa med räkor, lax och saffran, Vincent fick pannkaka, men han åt mest grädden och sylten, han har inte varit så matfrisk idag, det var han inte imorse heller, han kanske börjar bli förkyld.


Innan vi satte oss i bilen gick vi förbi kåtorna, där utanför fanns det flera renar, Vincent tyckte att de var väldigt spännande.


Har fixat en present idag också eftersom vi ska på barnkalas på söndag.


Vincent har klarat hela dagen idag också utan att sova, han var jättetrött ett tag, men han gnällde inte utan satt snällt i vagnen, i bilen på väg till Ica somnade han, han sov kanske 10 minuter, om ens det, Jörgen satt kvar i bilen med honom, nu för en kvart sedan så fick han lägga sig för natten.


Nu blir det snart film, i rymden finns inga känslor tänkte vi kika på.


Ha en trevlig kväll!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards