Alla inlägg den 7 september 2011

Av Camilla - 7 september 2011 21:18

Idag efter att vi ätit tog jag med mig Vincent och åkte på stan, tror att han tycker att det är roligt att vara själv med mamma ibland, var in på allsport och köpte ett regnskydd, Vincent fick en liten bok med cars, det var han helnöjd över.


Efter det åkte jag på Zoolefteå och köpte fiskmat, det följde även med 5 st svärdbärare, alla olika färg och form, jag rådfrågade om han trodde att det skulle gå bra eftersom jag har haft en parasit i akvariet, han trodde inte att det skulle vara några problem eftersom det var länge sedan någon fisk dog.


Nu ska jag kika lite mer på Leila innan jag kryper ner, trevlig kväll!

Av Camilla - 7 september 2011 13:18

Igår fick jag papper att jag ska godkänna beställningen av bredband,  bredbandstelefoni och tv... hmmm vad jag vet så beställde jag bara bredband, vanlig analog telefoni har jag redan hos telia, vill inte ha bredbandstelefoni eller tv via bredbandet, efter mycket köande så var det en trevlig kille som hjälpte mig att annulera det jag inte ska ha, han skulle skicka hem nytt avtal, tack för det :-)


Annars har jag inte gjort så mycket idag, varit och handlat mat, tänkte ut och prova nya vagnen som jag köpt, men det har regnat precis hela dagen och jag har inget regnskydd till den så det har inte blivit någon promenad alls, får se om jag tar med Vincent och åker på stan en sväng för att se om de har regnskydd på allsport, ska på Zoolefteå och köpa fiskmat också.


Nu så är det snart dags att hämta Vincent, ska ta och tvätat av lillen som sitter och äter själv, han är så kräsen med all mat, men om han får plocka själv så är han nöjd, han har ätit makaroner med smör, grönsaker och skinka.


Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards