Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Camilla - 21 februari 2012 20:14

Sitter jag och kollar på just nu, i förra avsnittet åkte en riktigt dryg tjej ut... Haha.Annars sitter jag och funderar lite på varför de inte ringde mig något angående jobbet idag, jag pratade med dem igår, jag ringde eftersom de inte ringt, då skulle de ringa till alla idag sade de, men inte ett ljud har jag hört, andra gången som de sagt att de ska ringa nu men inte gjort det, besviken blir jag allt.Annars har dagen varit lugn, har varit på promenad, sedan mest tagit det lugnt, gjort i ordning Semlor, jag unnade mig en nu ikväll, den var god men kände att två mackor hade varit godare faktiskt.

Av Camilla - 21 februari 2012 06:38

Jag vill sova ostört, jag är så fruktansvärt trött på att bli väckt så ofta, jag kan inte minnas att Vincent var så här när han var liten, men det kanske han var, inatt började Alexander att hosta vid 2.30, det kan jag ju inte klandra honom för, vid 3 tiden låg han dock bara och pratade en massa, då gav Krister honom en flaska välling, sedan tog det en evighet av pratande innan han somnade, han pratade, blev tyst bra länge, då hinner man precis slappna av så börjar han om, suck vad tröttsamt.


Strax efter kl 6 kom Vincent tassandes, han låg en liten stund, sedan gick han ner, jag också, motvilligt, skulle verkligen behöva sova.


Usch vad jag klagar.... haha, men det börjar tära väldigt mycket på både mig och Krister att sova dåligt så ofta som vi gjort på sistone, hoppas verkligen att det vänder snart.


Igår kväll kom svärmor och svarfar och hälsade på, de kom med godis och jätte fina kläder till barnen, de ha varit i Thailand och shoppat, jag fick ett jättesnyggt linne, trosor och strumpor, Krister fick tröjor och kalsonger, tack så mycket :-)


Iaf så ringde jag upp angående jobbet igår, på torsdag ska det för 4 st av oss bli en ny typ av rekryteringsträff, jag trodde att det skulle bli klart i och med förra gången men inte, jag får veta någon gång under dagen om jag ska vara med på torsdag, måste lösa det med barnen i så fall då jag inte har dagis på torsdagar.


Nu ska jag hinka kaffe och hoppas på att jag vaknar till liv.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards