Alla inlägg den 27 februari 2012

Av Camilla - 27 februari 2012 13:17

Idag har jag provat ugnen(igen) med samma resultat, skit alltså, ugnen håller fortfarande inte den temperatur som den ska, jag ringde till han som var hit i torsdags(igen!) och meddelade, han skulle komma hit och justera upp termostaten, jag börjar bli less känner jag, fungerar det inte efter det så måste vi få en ny ugn tycker jag.


Jag tog och ringde till de som har hand om Nipsoft rekrytering också eftersom de inte har hört av sig, jag sade att jag väntat på att de ska ringa och att de sade att de skulle ringa mig i onsdags, jag fick svaret oj det måste ha blivit ett missförstånd, det förstår jag att det kan bli, men då kan man väl åtminstone be om ursäkt, eller? Han sade iaf att de ska bestämma sig innan kl 15 idag och att jag mest troligt inte är en av de två som de kommer att anställa.


I fredags fick jag mail av manpower också att Eon inte kommer att anställa just nu men troligtvis inom kort iaf, jag håller tummarna för det.


Jaja det var det hela, det går bra nu, eller inte.


Av Camilla - 27 februari 2012 10:47

Nu så är jag och barnen hemma igen, vi har haft en jätte bra helg hos mamma och Jörgen :-) Vi har mest tagit det lugnt och haft det mysigt, inte fel det inte.


Igår när jag kom hem så gjorde jag/vi ett ryck med att städa och plocka ihop  både uppe och nere, byta sängkläder samt städa akvariet, tänkte att det kan vara skönt att slippa hålla på med det när barnen är på dagis, kan vara skönt att göra annat, som att ta en långpromenad tex, jag kom nyss hem från en 7 km promenad, det känns, jag blev väldigt trött i kroppen nu när jag satte mig.


Ska ta och fixa i ordning köttfärssås till dagens middag tror jag, då behöver jag bara koka spaghetti sen, ska ev provbaka en sockerkaka också för att se om ugnen är som den ska efter att termostaten är bytt.


Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards