Alla inlägg under augusti 2010

Av Camilla - 11 augusti 2010 20:47

Fick inbjudan till föräldrautbildning som startar den 30/8, är nyfiken om det är någon jag känner som ska gå?



Jag kommer att gå iaf första gången för att se vilka fler som ska ha barn ungefär samtidigt, men då måste jag ha tag på barnvakt, annars går det inte, det är nämligen kl 14-16.15

Av Camilla - 11 augusti 2010 20:16

Har vi varit på idag, vi åkte iväg till Österforse när Vincent hade sovit på förmiddagen, oj vad stort det var där och mycket grejer, kikade på allt men mest på möblerna, fanns jättemycket fina gamla möbler, jag har ju tänkt att börja måla och fixa lite möbler här hemma framöver, bara hoppas att det blir bra ;-) Har frågat Bettan om lite tips hur man målar shabby chic, hon sa att jag ska börja med något litet, jag ska göra det, köpte en liten kökspall på loppis, den kan jag börja med, har ingen färg och grejer ännu, måste köpa det först.


Var in på loppis i Långsele också men hittade inget där, annars har vi inte gjort mycket idag, skönt det också.


Helena fyller 30 år idag också, skriver ett grattis här också, hoppas att du har haft en bra dag, kram!







Av Camilla - 10 augusti 2010 17:26

Har det blivit gjort idag, Krister åkte och handlade lister på förmiddagen, jag och Vincent stannade hemma och röjde undan en massa saker som inte behöver vara inne längre, sedan har jag dammsugit och torkat golv + tvättat, nu känns det äntligen som att det börjar bli lite ordning här hemma, igår kväll rensade jag bland köksgrejerna + stoppade in det som ska vara kvar i skåp och lådor.


Har börjat fundera hur jag ska måla Vincents byrå och en del andra möbler, Bettan vad använder du för vitfärg när du målar shabby chic? Är sugen att måla om 2 st byråer, ett matbord med 4 stolar samt tv bänken och bordet, ja inte samtidigt så klart, men eftersom.


Vi har satt ut lite grejer på blocket idag också, de gamla skåpluckorna, diskbänksplåten, en stor glasruta som är lite tonad, en cykel, en hatthylla till en A3:a samt trädgårdsplattor, plattorna är ev redan sålda, det ringde en karl från trolldalen, får se om han hör av sig igen och vill hämta dem, så om någon är spekulant på något ovan så bara att hojta till :-) Är bara dumt att sakerna ligger här i garaget och skräpar.


Nu grinar Vincent som tusan igen, tror att det är en till tand på g, han dreglar en massa och blir jättearg rätt vad det är.





Av Camilla - 9 augusti 2010 17:47

Idag fyller Krister år, mamma och Jörgen har varit här och firat, Tina och barnen kom förbi en sväng också, jätteroligt att de kom, sedan kom Frida och Niklas förbi också.


Idag har Vincent haft en bättre dag iaf, har inte varit gnäll hela dagen utan bara en stund nu på eftermiddagen, skönt!


Krister har monterat klart alla lådfronter nu för en stund sedan, nu är det bara några få handtag kvar + barnspärrar sedan är allt färdigt utom kakel och lister, det känns så härligt och fräscht med ett nytt kök, Krister har varit så duktig som gjort allt alldeles själv, jag har inte gjort mycket i köket, bara städat då och då samt hållit reda på Vincent.





Av Camilla - 8 augusti 2010 17:07

Har det varit i några dagar nu, han äter dåligt och är allmänt missnöjd stora delar av dagen, inte hela tiden det ska jag inte säga, vet inte vad det är, det enda jag har sett är att han har fått en hörntand, men det fick han innan han blev gnällig, kanske fler på g, jag vet inte, han har haft såna här perioder förut, de går ju över som tur är.


Annars så har jag inte gjort mycket idag, varit ute på en prommis, fyllt tårtan som vi ska äta imorgon,den blir godare om den får stå, annars mest bara tagit det lugnt.


Nu ska Vincent få bada, utslagen är kvar, men de har inte blivit mer iaf.



Av Camilla - 8 augusti 2010 10:56

Har Vincent fått, upptäckte imorse när vi alla låg i sängen, vet inte vad det är för något, det är rödflammigt och på vissa ställen ser det ut som bett, vet inte att han har ätit något annorlunda eller så, han verkar inte besvärad av det heller. Får se om det försvinner av sig själv.


Krister har åkt iväg på Ikea och ska köpa en ny bänkskiva, får se om han får tag på en till mamma och Jörgen också, jag och Vincent kunde inte följa eftersom han ska ha skivan i bilen, då måste man fälla sätet + ta bort barnstolen.


Vincent har nyss lagt sig och ska ta en lur och jag sitter här med en kaffe och tar det lugnt.


Igår var pappsen här och hälsade på, måste ju träffas då han åker till Thailand imorgon, sedan dröjer det ett bra tag innan vi ses, han köpte med sig fläskfilé med tillbehör så vi grillade, alltid gott med grillat.



Av Camilla - 6 augusti 2010 11:45

Här kommer en bild på en del av köket, så ser det ut än så länge, det går framåt.


  

Av Camilla - 6 augusti 2010 11:42

Vincents kusin Lova

 

Kusin Melina

 

Vincent med sin farmor

  

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards