Alla inlägg under augusti 2010

Av Camilla - 26 augusti 2010 20:49

Efter att ha käkat middag och umgåtts i Långsele hos svärmor och svärfar, det blev grillad oxfile och fläskfilé med potatisgratäng och vitlöksbröd, riktigt gott, det är det iof alltid när man äter där :-)


Jag tycker mest att jag har suttit och snorat, har snytit mig hela dagen nästan hela tiden, usch vad drygt, hoppas att det är lite bättre imorgon. Nu ska jag bara vänta på att Krister ska duscha klart så att vi kan dricka en kopp te, sedan krypa ner i sängen och snora ikapp.


Sov så gott!

Av Camilla - 26 augusti 2010 14:59

Vincent lade sig vid 11, jag plockade undan innan jag gick upp för att vila, låg i sängen och surrade med mamma och läste tidningen innan jag blundade, jag sov lite då och då tror jag, brukar bli så när jag lägger mig på dagen, men så skönt det var, Vincent vaknade inte förrän 13.40, han var väldigt trött med andra ord, jag också, jag klev inte upp förrän han vaknade.


Nu har vi varit ute med Eddie en sväng, det blev bara genom skogen, har ingen ork känner jag, jag håller på att snyta sönder näsan emellanåt också känner jag, fy vad den kliar hela tiden.


Jag har iaf lyckats ta på mig ett ansikte och kamma håret, måste platta lite också, mitt hår blir sååååå mycket volym i när det är nytvättat.



Av Camilla - 26 augusti 2010 09:54

Har jag blivit. Vincent började i helgen, sedan Krister och nu är jag förkyld, jättesnuvig och lite ont i halsen, jag är sällan sjuk så det är väl min tur nu helt enkelt :-)


Ska bara ta det lugnt, kanske passa på att sova när Vincent lägger sig vid 11, känns som att jag skulle vilja ligga i sängen hela dagen, men det går ju inte när Vincent härjar omkring, han är också förkyld, men mest snuva kvar, han har ju snorat i några dagar.


Satt och funderade på vad som behöver handlas tills bebis kommer, madrass, täcke och kudde måste vi köpa, en syskonvagn, är det någon som har en babytravel som kan uttala sig om den är bra? Annars vet jag inte, en liten overall kanske.


Skulle behöva handla lite kläder till Vincent också, vinteroverall, nya byxor, strumpor, höstjacka och lite mer långärmat nu när det är höst, men det får vänta lite, vi har betalt en dyr bilskatt denna månad, usch att det ska kosta så mycket, skulle behöva köpa kläder till mig själv också, ett par mammabyxor till och lite tröjor, Krister behöver också handla kläder, så nu undrar jag, var är postkodvinsten när man behöver den??? :-) Inte nog med det så har batteriet på min mobil blivit jättedåligt, håller bara 1,5 dag ca.


Jaja nog om det, i eftermiddag ska vi till Långsele och äta middag, blir jag, Krister, Vincent, Frida, Niklas, Kristers mormor och morfar samt farmor och farfar tror jag iaf :-)



Nu ska jag gå och byta blöja på Vincent och snyta mig själv :-)




Av Camilla - 25 augusti 2010 20:17

Har du något bra recept på fyllning? något med ost och skinka eller köttfärs, jag vill ha en härligt krämig fyllning.

Av Camilla - 25 augusti 2010 20:07

Japp idag har jag bakat bullar, hela 78st blev det, ska försöka fylla upp den tomma frysen ute i förrådet, ja inte bara med bullar, ska laga lite piroger och sånt också, när Krister kom hem så bakade jag en ryttarkaka också, roligt att ha lite fikabröd att bjuda på när det kommer folk.


Annars har Ingela och Kent varit förbi och kikat på köket och druckit kaffe, det är alltid trevligt, Eddie och Heros busade som dårar emellanåt så Vincent blev rädd och börja gråta, han är förresten jättesnorig, Krister känner sig inte heller så pigg, jag är också lite snorig.


Igår var jag över och hälsade på Elisabet och William, surra en massa och drack kaffe.


Nu ska jag kika runt lite, sedan kanske en kopp te framför tvn.



Av Camilla - 24 augusti 2010 14:50

Har jag varit på idag, allt såg jättebra ut, blodvärdet låg på 129, blodtryck 115/60, SF mått 25cm, det över medelkurvan. Bebisens hjärta slog med 145 slag per minut.


Jag fick ingen läkartid för att prata om snittet, det fanns inget schema för de läkare som jobbar framöver så vi får ta det nästa gång, jag sa att jag gärna vill få det klart så fort som möjligt och att jag redan bestämt mig att jag vill ha kejsarsnitt, BM sa att läkaren ev kan försöka få mig att prova en vanlig förlossning, men det säger de tydligen till alla, hon sa att det brukar inte vara några problem, särskilt inte då jag har ett bäcken som är för trångt.


Efter BM besök så åkte jag och handlade lite, sedan hem och göra i ordning en lasagne, den står färdig att gräddas nu, jag hann precis innan det var dags att hämta Vincent.



Av Camilla - 23 augusti 2010 14:59

Har dammsugit, dammtorkat, tvättat, sprayat hyllorna med glansspray och varit ute på 2 st promenader :-) Nu orkar jag inte göra så mycket mer nytta idag.


Allt gick bra för Vincent på dagis idag, skönt :-) Han börjar bli snorig märker jag, men det är klart, det var ett tag sedan han var det nu, så det är väl dags.



Av Camilla - 23 augusti 2010 10:28

Är jag i nu, jag mår bara bra, har inga krämpor eller så, har gått upp 7 kg hittills, imorgon ska jag till barnmorskan och kolla att allt ser bra ut, magen växer iaf som bara den och bebisen sparkar och rör sig för fullt där inne.


Bebis

Nu väger bebisen ungefär 850 g och är 23 cm lång mellan huvud och stjärt. Från vecka 24 kan bebisen höra ljud, inne i livmodern kan ljudnivån bli så hög som 80 decibel. Det är lika mycket som på en livligt trafikerad gata.

Du

6 cm ovanför naveln kan du känna livmodern som är mellan 24 och 27 cm från blygdbenet till toppen. Viktökningen är omkring 7 och 10 kg. Du kan bli trött i ryggen, känna av trötthet, kramp i benen, tryck mot bäckenet och du kan bli varm och svettig.


 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards