Alla inlägg under mars 2011

Av Camilla - 19 mars 2011 19:30

Har vi varit till idag, jag måste säga att det är en helt underbar butik, bara en massa fina saker i shabby chic stil, jag köpte en spegel till badrummet, den var nedsatt 50% eftersom det fanns en liten skada, inget som syns dock, jag ska måla den vit(den är grå nu) och sätta i badrummet, snart så åker det trasiga fula skåpet ut, skönt!


Efter det åkte vi hem hit och åt mat, sedan följde mamma och Jörgen med till Långsele och tog en kaffe innan de begav sig hem mot Hammarn.


Vincent har fått godis och en bil av mamma och Jörgen idag, jag har fått 2 st jättefina gammaldags lampskärmar, också fick vi godis, inte nog med det, när vi kom till Långsele fick Vincent 2 st bilar, en engelsk taxi + en dubbeldäckare, sedan fick Vincent och Alexander var sin nalle från Harrods, jag fick en flaska vin också fick vi godis, inte dumt :-)


Får se om jag ska synda och äta godis idag eller om jag ska låta bli, vi får se.



Av Camilla - 19 mars 2011 11:21

Om nu min våg visar rätt, den är lite knepig, jag ska ta och köpa en ny tänkte jag, inge roligt att ha en våg som inte går att lita på.


Förra veckan stod det ju stilla, men nu har jag gått ner 0,8 kg på en vecka samt tappat 1 cm till i midjan.


Nu har jag 4,7 kg till mitt första mål, dvs att väga 60 kg, sedan blir det att blicka framåt mot nästa mål.

Av Camilla - 19 mars 2011 11:15

Mamma och Jörgen är på väg hit och ska hälsa på idag, vi tänkte ta en tur till butik lillasyster och kolla, jag har inte varit dit ännu, har inte kommit mig för.


Krister har åkt iväg på skotern, han skulle träffa några kompisar vid masten, tror att det ligger bortåt multrå om jag inte är helt ute och cyklar.


Nu har Vincent lagt sig, de senaste dagarna har han sovit 1,5 timme, då har han ändå sovit längre på morgonen, kanske han behöver sova längre på dagen iaf, svårt det där, jag vet ju att han klarar att vara vaken en hel dag också om det är så att man ska iväg på något, det är ju bra.



Av Camilla - 18 mars 2011 11:56

Jag håller på att planera vad som inhandlas i matväg, har fått in en massa nya rätter på matsedeln som inte verkar allt för krångliga att laga, jag ska passa på att åka och handla när Krister har kommit hem, enklare att handla utan barn.


Känner att vi behöver äta något nytt, det är så lätt att fastna i samma hjulspår.


Annars händer det inte så mycket, klev  upp vid åtta, åt frukost, Alexander vaknade vid nio.


Vet inte vad vi ska göra resten av dagen, inte så fint väder att vara ute idag, det toksnöar just nu.






Av Camilla - 17 mars 2011 21:22

Jag och Alexander har varit i Helgum ikväll och hälsat på Linda, det var jätte trevligt att ses, var så länge sedan, tack så mycket för en trevlig kväll :-)


Nu ska jag ta och krypa ner, är så trött, sov så gott!

Av Camilla - 17 mars 2011 12:21

Verkar Alexander tycka, dvs han verkar tycka att det är godare än gröten, det märks eftersom han inte spottar ut katrinplommon på samma sätt, han kanske inte blir en grötpojke helt enkelt, alla barn är ju olika, Vincent verkligen älskade gröt när han var liten.


Alexander verkar gilla vällingen iaf, så det är ju bra, han får nu 60 ml ersättning i flaskan och 110 ml välling, jag kommer att fortsätta blanda så länge det finns ersättning kvar.


Just nu sover båda två så då passar jag på att sitta och ta det lugnt.


Annars idag har jag målartvättat, slipat samt kvistlackat stol nummer två, får se om jag målar ett lager på den ikväll.




Av Camilla - 16 mars 2011 18:50

Har det varit sedan vi kom innanför dörren idag, direkt efter dagis var vi ute, jag satt och surrade med Inger och Kent, Vincent och Eddie lekte, Alexander sov gott i vagnen. Det var ju så fint väder idag.


När vi kom in så började det att gnällas och grinas, han blev glad när han fick åka skoter, men han var så trött att han somnade på skotern(igen) Nu har han fått krypa ner i sängen, han såg glad ut att han fick lägga sig, gav mig slängpussar, sötnosen.


Skönt att han lagt sig när han var så trött, är jobbigt när han blir så där grinig att ingenting är bra.



Av Camilla - 16 mars 2011 12:55

På helgen alltså, inte alla helger men säg kanske två helger per månad, det skulle inte vara fel att få lite extrapengar så att man kan handla en massa saker :-)


Sedan skulle det vara skönt att få komma ut lite, jag har ju varit hemma så länge.


Får se när jag får feedback på mitt cv och personliga brev, hoppas på snart.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards