Alla inlägg under augusti 2011

Av Camilla - 15 augusti 2011 07:41

Igår var jag ute och motionerade en massa, tre rundor blev det, en promenad på 3,6 km, en på 1,5 km, sedan på kvällen när barnen lagt sig så tog jag en runda på 2 km där jag både sprang och gick, det var riktigt skönt.


Varför tappade jag motivationen då? Det kan bero på två saker, nummer ett är att jag inte kan söka den utbildning jag vill, jag hade tänkt att söka till polishögskolan på distans, men i lilla Solle kan man iaf inte år läsa på distans, de byter län varje år, så framöver kanske. Nummer två är trötthet, jag är så trött tycker jag, de senaste nätterna har Alexander ätit redan mellan 24 och 01.00 på natten, sedan har han vaknat och ätit en flaska till strax efter 5, antar att han växer mycket just nu.


Imorse vaknade Vincent vid 6.30, han var vaken en timme tidigare då Krister klev upp, Krister sa åt honom att det var natt så då somnade han om en timme. Alexander vaknade vid 7 ca.


Idag ska jag till tandläkaren, ska bara göra en kontroll så att jag kan teckna mig för frisktandvård, då behöver man aldrig fundera på om man har råd att gå till tandläkaren eller inte, då dras det en summa varje månad, då ingår lagningar, kontroller, akuta besök etc


Nu ska jag strax ge Alexander gröt, sedan ner på dagis och lämna Vincent, Alexander ska få vara med Kristers mormor medan jag är hos tandläkaren.


Av Camilla - 14 augusti 2011 10:16

Jag skulle lägga in dem igår via mobilen, men det går inte då jag inte får fram knapparna, det fungerade från mobilen förra gången, men nu verkar det vara nåt knas.


     

Av Camilla - 13 augusti 2011 18:38

Jag, mamma, Jörgen, Eva och Vincent, vi har varit runt och tittat på lite hus, i ett hus på skarpbrännan var det ingen hemma så där kunde vi inte fråga om vi fick komma in och titta, huset i Ingersta fick vi titta på, det var jätte mysigt, sedan åkte vi ner till Frida, vi kikade ute bara då de inte var hemma, det är roligt att titta på hus även om inte jag ska ha något, har ju redan ett :-)


Nu så har vi ätit, det blev grillat, sedan var det bara att svira om Vincent och Alexander och stoppa ner dem i sängarna, Vincent var verkligen supertrött så jag tror att han sover redan, Alexander vet jag inte, jag hör honom inte iaf.


Ikväll blir det bara lugnt, kika på Lost och ha det mysigt, jag har varit så trött och frusen flera dagar, känns som att jag ska bli sjuk, men det har inte blivit något mer, hoppas att jag slipper det.


Krister har förresten snickrat klart altanen idag, det som saknas nu är trappsteg ner, men det kommer.


Nu ska jag ta en varm dusch, ha en trevlig kväll.

Av Camilla - 13 augusti 2011 09:33

Nu har vi nyss kommit hem efter en promenad ner till kraftverket, det var skönt även fast det var kallt när vi gick, oj vad mycket vatten de släpper på, lägger kanske  in bilder lite senare så får ni se.


Annars idag vet jag inte vad vi ska hitta på, vi får se.


Av Camilla - 13 augusti 2011 09:31

Igår hittade jag en pytteliten fisk, den är nog inte så gammal, vet inte om det är en guppy eller en platy, gissar på att det är en guppy, vi får se när den blir större :-)

Av Camilla - 12 augusti 2011 11:21

Usch vad jobbigt det är att känna sig så här trött, jag har varit ute på en långpromenad i hopp om att jag skulle känna mig piggare, men inte det inte, har tom gått en långpromenad samt en kortare då jag lovade Ingela att gå ut med Heros.


Nu så har Elisabet och Wille hunnit varit förbi en sväng plus att jag stekt pannkaka som vi ätit.


Nu ska jag snart ta och förbereda middagen, det blir kycklingfilé fylld med färskost, till det potatisgratäng, mums!


Längtar tills Krister kommer hem så att jag får sällskap, puss på dig!

Av Camilla - 12 augusti 2011 06:39

Det är jag det, stackars Krister som ska åka på jobbet och vara en stund med mig och mitt morgonhumör, ska det aldrig gå över? Kanske när jag får sova hela nätterna, Alexander äter oftast en gång under natten/morgonen


Jag vill inte ha detta humöret på morgonen, ofta så undrar jag vad jag ska hitta på hela dagen när jag är ensam, dagen blir så himla lång när man går upp så tidigt.


Imorse vaknade båda barnen 05.30, oftast så brukar de vakna runt 7, men inte idag, tur att jag lade mig tidigt igår, nu är det iaf fredag och Krister gör helg, skönt då kan vi mysa lite.


Av Camilla - 11 augusti 2011 15:35

Vilket ord, jag hade då aldrig hört det innan Krister sa det imorse, han undrade om jag ville åka på Fresks och köpa, jag var lite skeptisk eftersom jag var tvungen att flytta basen till bilbarnstolen, var osäker hur den skulle sitta samt att jag inte hade en aning om vad det var jag skulle handla.


Men efter att barnen och jag ätit lunch så åkte vi in till stan, var först på MM och köpte färg, hoppas att den är bra, funkar säkert lika bra som vilken annan oljefärg som helst, sedan åkte jag på Fresks för att köpa takfotsplåt, jag hittade den alldeles själv, men för säkerhets skull så frågade jag så att jag verkligen hade tagit rätt grejer, man vet ju aldrig om det finns flera olika varianter, det gjorde det inte, men iaf.


Efter det åkte vi ner på stan, köpte sex par nya strumpor till Alexander, han har vuxit ur alla strumpor, hittade alla paren på halva rea priset, perfekt.


Sedan fick Vincent äta glass på Myregårdens café, jag drack en cappuchino, men oj så stark den var, så brukar den inte smaka.


Nu ska jag fixa mat.




Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards