Alla inlägg under februari 2011

Av Camilla - 14 februari 2011 10:53

Att man ska behöva åka på kommunen, svara på en massa frågor, tex om man bodde ihop när barnet blev till.


Jag tycker att de borde avskaffa detta och komma med något mer modernt, känns bara som att slösa bort tid, vi ska dit imorgon och fixa detta iaf.


Det lustiga är att om man är gift då slipper man detta, då är det tydligen självklart vem som är pappan, så om man är gift så kan man inte ha haft sex med någon annan eller?


Jaja nog om det, kom bara på detta när jag satt och tänkte :-)

Av Camilla - 14 februari 2011 10:42

Jag vaknade vid 6-tiden av att Alexander låg och knorrade lite, sedan vaknade Vincent vid 6.30, konstigt det där, ju senare han lägger sig ju tidigare verkar han vakna, han somnade inte förrän vid 20.30 igår, jag tror att han sov alldeles för länge på dagen, men men det blir väl bättre imorgon bitti kanske, annars är det bara att kliva upp, morgonpigg som jag är.... not!


Annars har jag inte hunnit göra så mycket, skjutsat Vincent på dagis, sedan har jag varit och handlat mat.


Nu vill nog Alexander snart ha mat, sedan ska jag fixa med lite alla hjärtans dag grejer till Krister och Vincent tänkte jag.


Kram på er alla!

Av Camilla - 13 februari 2011 12:39

Jag glömde skriva att idag passade ett par jeans som satt alldeles för tight för bara någon vecka sedan kanonbra :D

Av Camilla - 13 februari 2011 09:10

Har jag efter att ha opererat bort tanden, imorse vid 4 gjorde det jätte ont, tänkte ta en ipren, men jag lät bli och lyckades somna om iaf, vad jag kan se så är det inte svullet eller så där tanden har suttit så det går väl över snart, kanske blir bra när stygnen släppt.


Igår fick jag jätteont när jag var ute och gick, dvs när det blev kallt gjorde det ont, jag som vill köra skoter, men vill inte ta på mig hjälmen när det gör ont, dessutom vill jag inte riskera att det blir värre, det blåser ju rätt kallt när man kör.


Vincent har börjat vakna kl 7, då surrar han som bara den, jag osm är van att han alltid sovit till 7.30 eller 8.00, men men det är inget att göra något åt.


Nu ska jag strax ta och hoppa in i duschen.

Av Camilla - 12 februari 2011 12:39

Svärmor & Svärfar

 

Krister & Alexander 

Alexander blev trött redan innan vi kom iväg

  

Vincent smakar på sockerkakssmeten som han har hjälpt till att göra 

    

Av Camilla - 12 februari 2011 09:47

Ytterligare 0,5 kg har försvunnit från kroppen och 1,5 cm mindre har midjan blivit, detta trots att jag fuskade igår, eller kanske jag ska säga unnade mig, vi var i Långsele på middag, svärmor fyllde år, jag fick ett glas vin, sedan vägde jag inte maten igår, jag åt några godisar också, men ingen tårta, det märks direkt på vågen, jag vägde mindre igår morse, men men man måste ju unna sig något ibland också, gott var det :D



Av Camilla - 11 februari 2011 11:34

Vi har provat de nya bakformarna som jag köpte igår, tre st mindre formar, en föreställer musse, en kalle anka och en pluto, vi gjorde sockerkaka, formarna fungerade bra och det fastnade inget, får se sedan hur det smakar, funderar på att prova att göra små kladdkakor också, det kändes så roligt att baka idag, det tyckte Vincent också, han fick hjälpa till att röra samt hälla i ingredienser.


Vincent har käkat lite lunch så han har fått krypa ner, hoppas att han tänker sova idag.


Senare idag ska vi till Långsele och käka middag samt uppvakta svärmor som fyller år idag :D





Av Camilla - 10 februari 2011 12:07

Har jag gjort idag, eller ja tjälknulen står i ugnen, den lär nog ta några timmar till innan den är klar att läggas i lag, har längtat så länge efter att äta tjälknul, det är så gott.


Båda barnen sover just nu, jag sitter här och äter knäckebröd och dricker kaffe, lugnt och skönt en stund.


Förresten så glömde jag Vincents overall i volvon, den har Krister lämnat in idag för att fixa massa saker, typiskt att jag glömde den i bilen, då kan jag inte gå ut och gå, jaja får gå en sväng senare.


Såg att nipoptik stänger 16.00 idag och har stängt resten av veckan, jag som skulle hämta mina linser, morr.... jag kan iof ta Berlingon, men då måste jag ha någon som passar barnen en stund och det vet jag inte om jag har.


Grattis till min älskade pappa som fyller år idag, jag försökte ringa dig för en stund sedan, men du var inte där ;-) Kramar i massor från oss iaf.




Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards